Κορυφαία σημεία μεσημεριανού γεύματος κοντά στο PS 1 στο Long Island City

Μια φορά κι έναν καιρό οι άνθρωποι βγήκαν έξω από το PS 1 και πήραν πίσω στο μετρό αντί να βρουν μια τσίμπημα για φαγητό στη γειτονιά. Όμως, το Hunters Point του Long Island City έχει προχωρήσει πολύ.

Γρήγορα από τη βιομηχανική σε κατοικημένη γειτονιά έχει δει μια ποικιλία από εξαιρετικά εστιατόρια άνοιξη μέχρι τα τελευταία χρόνια για να ανταποκριθεί στις γαστρονομικές απαιτήσεις του αυξανόμενου πληθυσμού. Αρκετά χαλαρωτικά εστιατόρια προσφέρουν υπαίθρια καθίσματα, ιδανικά για ένα καλοκαιρινό γεύμα στη σκιά και για ψύξη μετά το χορό μακριά ένα απόγευμα του Σαββάτου στο υπερ-hip Warm Up κόμμα στην αυλή του PS1.

Εδώ είναι μερικά δημοφιλή σημεία γειτονιάς που ευνοούνται από τους ντόπιους Long Island City, όλα καλά για τον ανεφοδιασμό αφού γιορτάζουν τα μάτια (και τα αυτιά σας) στα εκθέματα σύγχρονης τέχνης του PS 1.

Το Creek & Cave

Το Creek & Cave είναι μια δροσερή μεξικάνικη σχάρα με ένα πλήρες μπαρ, αίθουσα πισίνας και ευρύχωρο εξωτερικό αίθριο και σαλόνι. Η κουζίνα τους τρώει τα νόστιμα Tex-Mex, με tacos και burritos και πολλές χορτοφαγικές επιλογές, όπως το νόστιμο tofu και το burrito σπανάκι. Για ένα ελαφρύ σνακ προτείνω το τυρί κοτόπουλο και το τσένταρ-τυρί τυλιγμένο σε χρυσή τορτίλα και σερβίρεται με μια πλευρά από ξινή κρέμα.

Η ευχάριστη ώρα είναι από τις 3 έως τις 7 το βράδυ και το μενού για ποτά περιλαμβάνει μια μακρά λίστα μεξικάνικες μπύρες και μαργαρίτες δολοφόνων φτιαγμένες με φρέσκο ​​πορτοκάλι, ανανά και χυμό ροδιού. Αυτός είναι ο τόπος που θα έρθει μετά το Warm Up του PS1, όταν το εστιατόριο φιλοξενεί μια afterpart με ζωντανή μουσική και δωρεάν PBRs για όσους φορούν ακόμα το βραχιόλι εισόδου τους.

Σαλόνι 47

Το Lounge 47 είναι ένα κομψό τοπικό σκηνικό με ένα δημιουργικό μενού από διεθνώς επηρεασμένα πιάτα και μπαρ. Για ελαφρύτερους ναύλους, δοκιμάστε τα beabi deviled αυγά ή μοιραστείτε το rip & dip, μια ποικιλία γευστικών απλώνεται από ρεβίθια, καπνιστή μελιτζάνα, φέτα, κρεμμυδάκια και γιαούρτι αγγουριού σερβιρισμένο με καρυκευμένες ελιές και ψητό ψητό σταφύλι.

Το σάντουιτς από αρνίσιο αρνί τους αποτελεί την ιδανική επιλογή για μεσημεριανό γεύμα. σερβίρεται σε ρουστίκ ψωμί με ψητές πιπεριές, μελιτζάνα και μια πλευρά σάλτσας γιαουρτιού αγγουριού.

Ο κήπος με βότσαλα του εστιατορίου είναι ένα ιδανικό μέρος για να απολαύσετε ένα δροσερό ποτό σε καλοκαιρινό απόγευμα, με ευχάριστη ώρα από τις 3 έως τις 7 το μεσημέρι. Δοκιμάστε την υπογραφή της ράβδου Long Island City Iced Tea, μια ροφήματα με ροδάκινο για το παραδοσιακό φαγητό ή ένα ψηλό γυαλί της σκληρής λεμονάδας του Alan, φτιαγμένο με φρέσκια λεμονάδα, απόλυτη κιτρική, φρέσκο ​​χυμό ασβέστη και ξινό μίγμα.

Πλατεία Πλατεία Δικαστηρίου

Το Court Square Diner βρίσκεται εδώ και 63 χρόνια και σερβίρει παραδοσιακό φαγητό σε προσιτές τιμές. Ανοιχτό όλο το 24ωρο και βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από τον σταθμό μετρό Court Square # 7, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να σταματήσετε για ένα γρήγορο δάγκωμα - η υπηρεσία είναι άμεση και φιλική. Τα τεράστια σάντουιτς των τριπλών ορόφων τους είναι μια εξαιρετική επιλογή για μεσημεριανό γεύμα. Η κουζίνα κάνει επίσης ένα εξαιρετικό σάντουιτς με γυροσκόπιο με μια γεύση γευστικής σάλτσας tzatziki.