Αυγούστου Φεστιβάλ και εκδηλώσεις στο Φοίνιξ

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Greater Phoenix τον Αύγουστο

Ο Αύγουστος είναι ένας καυτός μήνας στην έρημο, οπότε δεν υπάρχουν αρκετά φεστιβάλ ή υπαίθριες δραστηριότητες, όπως υπάρχουν σε άλλες εποχές του χρόνου. Ευτυχώς, η ζέστη δεν σταματάει τις καλοκαιρινές μπάντες από το να συμπεριλάβει το Φοίνιξ στις περιηγήσεις τους. Υπάρχουν ακόμα κάποια εσωτερικά γεγονότα του Φοίνιξ τον Αύγουστο, όπου μπορείτε να ξεφύγετε από τη ζέστη του καλοκαιριού.

Όλες οι ημερομηνίες, οι τιμές και οι δραστηριότητες που αναφέρονται μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ελέγξτε τον ιστότοπο ή καλέστε για επιβεβαίωση των πληροφοριών. Οι δραστηριότητες σε αυτό το ημερολόγιο εκδηλώσεων είναι κατάλληλες για οικογένειες, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Αν το γεγονός είναι ελεύθερο, θα το αναφέρω και εγώ.

Ψάχνετε για μεγάλες συναυλίες, επίδειξη ή θέατρο; Ελέγξτε αυτό το ημερολόγιο για εμφανίσεις του Αυγούστου

Περισσότερα Ημερολόγια Γεγονότων

Jan | Φεβρουάριος | Mar | Απρ | Μάιος | Ιούνιος
Ιουλ | Αυγ. | Σεπ. | Οκτ | Νοέμβριος | Δεκ

- - - - - -

Ημερολόγιο συμβάντων - Αύγουστος

2η Παρασκευή βράδυ στο Mesa
Ζωντανή μουσική, ψυχαγωγία, βραδιές τέχνης, βραβεία. Κάθε μήνας έχει ένα θέμα. Οικογένεια φιλικό. Δωρεάν είσοδος. Στην κεντρική οδό στο κέντρο του Mesa.
Το 2017: 2η Παρασκευή του μήνα

Αριζόνα Καρδινάλες Ποδόσφαιρο
Οι Καρδινάλες της Αριζόνα ξεκινούν τα παιχνίδια ποδοσφαίρου πριν από την περίοδο του Αυγούστου. Παίζουν παιχνίδια στο σπίτι στο Πανεπιστήμιο του Phoenix Stadium στο Glendale, AZ.
Το 2017: Διάφορες ημερομηνίες τον Αύγουστο (preseason)

Ακαδημαϊκή περίοδος εκπαίδευσης σε στρατόπεδο εκπαίδευσης καρδιναλίων της Αριζόνα
Παρακολουθήστε τις περιόδους ανοικτής πρακτικής στο Πανεπιστήμιο του Phoenix Stadium στο Glendale. Δωρεάν είσοδος.
Το 2017: Το 2017: 21 Ιουλίου - 23 Αυγούστου

Αριζόνα Diamondbacks Μπέιζμπολ
Οι Αριζόνα Diamondbacks παίζουν επαγγελματικό μπέιζμπολ στο Chase Field στο Φοίνιξ.
Το 2017: Διάφορες ημερομηνίες τον Αύγουστο

Αριζόνα Πρωτάθλημα Μπέιζμπολ
Το Minor League Baseball έχει 14 ομάδες Rookie League στην περιοχή Φοίνιξ. Η εποχή των 56 αγώνων λαμβάνει χώρα τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Μπορείτε να πάρετε ένα βραδινό παιχνίδι στο Phoenix, Mesa, Tempe, Scottsdale, Glendale, Goodyear, Peoria ή Έκπληξη.
Το 2017: σχεδόν κάθε μέρα τον Αύγουστο

Πουλιά στον κήπο
Γίνετε μέλος των ειδικών πουλιών για ένα πρωινό πουλί περπατώντας κατά μήκος των μονοπατιών Garden. Ο καθένας, συμπεριλαμβανομένων των πτηνών για πρώτη φορά, είναι ευπρόσδεκτος. Φορέστε ένα καπέλο, αντηλιακό και άνετα υποδήματα για περπάτημα. Φέρτε κιάλια, αν υπάρχουν. Desert Botanical Garden, Φοίνιξ στις 7 π.μ. Αυτή η δραστηριότητα περιλαμβάνεται στην κανονική χρέωση εισόδου.
Το 2017: Κάθε Δευτέρα του Αυγούστου

Chill Studio SK8
Εσωτερική εμπειρία πατινάζ με συνθετικό πάγο-σαν επιφάνεια, ενοικιάσεις σκι, μουσική και φώτα, ενοικιάσεις cabana. Ειδικές εκδηλώσεις, όπως ταινίες με πατίνια, νύχτες μόνο για εφήβους, σεμινάρια. Καταστήματα στο Norterra, North Phoenix.
Το 2017: 25 Μαΐου - 4 Αυγούστου

Η πόλη φωτίζει ταινίες νύχτες
Φέρτε μια καρέκλα ή το blankt για να παρακολουθήσετε μια δωρεάν φιλική προς την οικογένεια ταινία έξω από την πόρτα στο CityScape Phoenix . Ελάτε νωρίς για να πάρετε ένα σημείο. Έπαθλα, δώρα.
Το 2017: 11 Αυγούστου

Συναυλίες στην αγορά Desert Ridge Marketplace
Ελεύθερες συναυλίες σε δύο στάδια στο Βόρειο Φοίνιξ στο Market Desert Ridge .
Το 2017: κάθε Παρασκευή και το βράδυ του Σαββάτου

Έκπτωση για τα οικογενειακά Σαββατοκύριακα χωρίς ελαστικά
Δωρεάν είσοδος για όλους στο Μουσείο Τέχνης Phoenix τη δεύτερη Κυριακή του μήνα. Περιλαμβάνει ένα ειδικό hands-on, εκπαιδευτικό προγραμματισμό και / ή ψυχαγωγία σχεδιασμένο για να απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών. Οι ειδικές εκθέσεις ενδέχεται να έχουν μειωμένη χρέωση. Περισσότερα για το Μουσείο Τέχνης Phoenix. Δείτε ένα χάρτη .
Το 2017: 12 Αυγούστου, 13

Downtown Chandler Art Walk
Επισκεφθείτε περισσότερους από 70 τεχνίτες που δημιουργούνται στους δρόμους μπροστά στα μοναδικά καταστήματα και καφέ του ιστορικού κέντρου της πόλης Chandler . Ελεύθερος.
Το 2017: τρίτη Παρασκευή του μήνα

Δράκοι και αμπέλια: Ένθετα αριστουργήματα κιθάρας
μια έκθεση που περιλαμβάνει περισσότερα από τριάντα όργανα με απίστευτη επένδυση από τους καλύτερους καλλιτέχνες και τους luthiers της Βόρειας Αμερικής. Κιθάρες, banjos και ένα ukulele, με εντυπωσιακά έργα τέχνης που δημιουργήθηκαν από υλικά όπως κοχύλι abalone, μαργαριτάρι, κοράλλι, χρυσό, χαλκό, ξύλο και άλλα. MIM, Βόρειο Φοίνιξ .
Το 2017: τώρα έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2017

Ζήστε τις Άνδεις
Μουσική και πολιτισμός από τη μεγαλύτερη οροσειρά στον κόσμο, η οποία εκτείνεται από βορρά προς νότο μέσω της Βενεζουέλας, της Κολομβίας, του Εκουαδόρ, του Περού, της Βολιβίας, της Χιλής και της Αργεντινής. Χορευτικές και μουσικές παραστάσεις της Νότιας Αμερικής, χειροτεχνίες. Συμπεριλαμβάνεται η είσοδος στο μουσείο. Περισσότερα για το MIM.
Το 2017: 5 Αυγούστου, 6 Αυγούστου

El Zaribah Φεστιβάλ Καλαμποκιού και Τέχνης και Χειροτεχνίας
Τρόφιμα, καλαμπόκι προς πώληση, πωλητές σκαφών, μουσικά βραβεία. Δωρεάν είσοδος. Φοίνιξ.
Το 2017: 26 Αυγούστου 27

Πρώτη Παρασκευή
Επισκεφθείτε περισσότερες από 80 αίθουσες τέχνης στο Phoenix, στούντιο και χώρους τέχνης. Ελεύθερος.
Το 2017: πρώτη Παρασκευή του μήνα

Φακός σε εκδρομές στο Botanical Garden Desert
Δείτε, ακούστε και αισθανθείτε τα φυτά και τα ζώα της νύχτας της ερήμου στο μονοπάτι Discovery. Φέρτε φακό και φοράτε άνετα παπούτσια. Οι ξεναγήσεις ξεκινούν στις 7 μ.μ. Συνιστάται για οικογένειες και παιδιά όλων των ηλικιών. Botanical Garden Desert στο Φοίνιξ.
Το 2017: κάθε Πέμπτη και Σάββατο τον Αύγουστο

Δωρεάν Τέχνη την Παρασκευή
Τα Preschoolers και οι γονείς τους συμμετέχουν σε μια δραστηριότητα που περιλαμβάνει τέχνη και / ή μουσική. Το θέμα ποικίλλει από μήνα σε μήνα. Δεν απαιτείται εγγραφή. Ελεύθερος. Tempe.
Το 2017: Αύγουστος;

Δωρεάν καλοκαιρινές Κυριακές
Δωρεάν είσοδος για όλους, δραστηριότητες για παιδιά, μουσικές παραστάσεις, διαδηλώσεις καλλιτεχνών. Μουσείο Χέρντ, Φοίνιξ.
Το 2017: 27 Αυγούστου

Hell City Τατουάζ Φεστιβάλ
Μια σύμβαση τατουάζ Φοίνιξ που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Φοίνιξ. Πάρτε τατουάζ, εισάγετε διαγωνισμούς τατουάζ, παρακολουθήστε εκπαιδευτικά σεμινάρια, επισκεφθείτε την περιοχή των παιδιών Heck City και πολλά άλλα.
Το 2017: 25-27 Αυγούστου

Live & Local Fridays
Τοπικά συγκροτήματα εκτελούν το βράδυ σε κλιματιζόμενη άνεση στο κέντρο της Scottsdale για τις Performing Arts . Φιλικό προς την οικογένεια, καθίσματα γενικής εισαγωγής.
Το 2017: 4 Αυγούστου, 11, 18, 25

Συναντήστε Me Downtown
Ένα περιστασιακό, κοινωνικό αυτο-οδηγημένο 3,3 μίλι με τα πόδια γύρω από το κέντρο του Φοίνιξ. Βράδυ, βροχή ή λάμψη. Ελεύθερος. Ξεκινά από το CityScape, Downtown Phoenix .
Το 2017: Κάθε Δευτέρα του Αυγούστου

Μις Αμερικανικές ΗΠΑ ΗΠΑ
Στο Τεμπέ Κέντρο Τεχνών .
Το 2017: 26 Αυγούστου

Ταινίες στο Μουσείο
Ανεξάρτητοι και κλασσικοί κινηματογράφοι και ντοκιμαντέρ που σχετίζονται με την τέχνη, τους καλλιτέχνες και τα έργα που προβάλλονται στο Μουσείο, ακολουθούμενα συνήθως από συζήτηση. Δωρεάν με εισιτήριο μουσείου. Πρώτα έρχονται, πρώτα καθισμένοι. Μουσείο Τέχνης Φοίνιξ, Φοίνιξ.
Το 2017: Διάφορες ημερομηνίες τον Αύγουστο

Movie Nights στο Ballpark
Οι παραχωρήσεις πάρκων θα είναι ανοιχτές. Κανένα αλκοόλ, γυάλινα δοχεία ή καρέκλες δεν μπορούν να παρουσιαστούν στην εκδήλωση. Εργοστάσιο σφραγισμένα, προσυσκευασμένα μεμονωμένα σνακ που επιτρέπονται. Ένα εργοστάσιο σφραγισμένο πλαστικό μπουκάλι νερό όχι μεγαλύτερο από 1 λίτρο σε μέγεθος ανά άτομο. Ελεύθερος. Goodyear Ballpark.
Το 2017: 18 Αυγούστου

Ελεύθερη ημέρα εισδοχής των εθνικών πάρκων
Γιορτάστε τα γενέθλια της Εθνικής Πάρκο με δωρεάν είσοδο στα Εθνικά Πάρκα της Αριζόνα. Ο χάρτης των εθνικών πάρκων της Αριζόνα.
Το 2017: 25 Αυγούστου

Payson Rodeo
Μια ώρα ή δύο βόρεια του Φοίνιξ μπορείτε να βρείτε εκδήλωση γνωστό ως "The Oldest Continuous Rodeo".
Το 2017: Αύγουστος;

Φοίνιξ Μέρκουρ WNBA Μπάσκετ
Οι γυναίκες του Phoenix Mercury παίζουν επαγγελματικό μπάσκετ στο Talking Stick Resort Arena , Φοίνιξ.
Το 2017: Διάφορες ημερομηνίες τον Αύγουστο

Phoenix Rising FC
USL Soccer.
Το 2017: διάφορες ημερομηνίες τον Αύγουστο

Prowl & Play στο Phoenix ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ
Οδηγημένη νυχτερινή πεζοπορία κατά μήκος των σκοτεινών μονοπατιών του ζωολογικού κήπου και να μάθετε τι είδους ανόητη σκηνικά τα ζώα είναι μέχρι όταν κανείς δεν είναι γύρω. Διασκέδαση στο νερό, βόλτες τρένων, μουσική και παιχνίδια. Φοίνιξ ζωολογικό κήπο .
Το 2017: 5 Αυγούστου

Επιστήμη με μια συστροφή
Το Επιστημονικό Κέντρο της Αριζόνα στο Downtown Phoenix ανοίγει τις πόρτες ένα βράδυ το μήνα για μια εμπειρία μόνο για ενήλικες (21+), με διαλέξεις, μουσική και επιστημονική διασκέδαση. Εκδήλωση με εισιτήρια.
Το 2017: 18 Αυγούστου

Scottsdale ArtWalk
Κάθε βράδυ της Πέμπτης, η Scottsdale Art District σας προσκαλεί να περάσετε ένα περιστασιακό βράδυ με τα πόδια στο κέντρο της πόλης και να απολαύσετε την τέχνη της τέχνης. Ελεύθερος.
Το 2017: Κάθε Πέμπτη βράδυ

Καλοκαιρινές ταινίες στο πάρκο
Προ-κινηματογραφική ψυχαγωγία, παιχνίδια και μια ταινία που παρουσιάστηκε. Φορτηγά τροφών. Φέρτε μια κουβέρτα. Flatiron Community Park, το Apache Junction.
Το 2017: 12 Αυγούστου

Ποδόσφαιρο Sun Devil
Η ποδοσφαιρική ομάδα του State University της Αριζόνα συναγωνίζεται για τη δόξα PAC-12 στο Sun Devil Stadium στο Tempe, AZ.
Το 2017: Διάφορες ημερομηνίες τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο

Συγγραφείς Expo + Βιτρίνα καλλιτεχνών
Bloggers, τραγουδοποιούς, συγγραφείς, δίκτυο ποιητών, προωθήστε, παρουσιάστε και βρείτε νέες ευκαιρίες συνεργασίας. Πτυχίο Tempe.
Το 2017: 5 Αυγούστου

Περισσότερα Ημερολόγια Γεγονότων

Jan | Φεβρουάριος | Mar | Απρ | Μάιος | Ιούνιος
Ιουλ | Αυγ. | Σεπ. | Οκτ | Νοέμβριος | Δεκ