Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Φοίνιξ τον Μάρτιο

Τι να κάνετε στο Metro Phoenix τον Μάρτιο

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε κάτι να κάνετε στην περιοχή Φοίνιξ, ίσως δεν ψάχνετε πολύ σκληρά. Ο Μάρτιος είναι ένας από τους πιο πολυάσχολους μήνες του έτους για τις εκδηλώσεις του Φοίνιξ, με το μπέιζμπολ, τα φεστιβάλ τέχνης και τις δραστηριότητες κήπου, αυτή είναι η τοποθεσία που θα γίνει την άνοιξη. Επιπλέον, Phoenix, Peoria, Scottsdale, Tempe, Mesa, Chandler, Gilbert, Glendale και πολλές άλλες κοινότητες έχουν πολλές επαναλαμβανόμενες και μηνιαίες εκδηλώσεις.

Αυτά είναι πολλά από τα γεγονότα του Μαρτίου στο Greater Phoenix που μπορείτε να υπολογίζετε για να λάβετε χώρα το χρόνο και το χρόνο. Όλες οι ημερομηνίες, οι τιμές και οι δραστηριότητες που αναφέρονται μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ελέγξτε τον ιστότοπο ή καλέστε για επιβεβαίωση των πληροφοριών.

Οι δραστηριότητες σε αυτό το ημερολόγιο εκδηλώσεων είναι κατάλληλες για οικογένειες, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά. Αν το γεγονός είναι ελεύθερο, αυτό θα αναφερθεί επίσης. Αν ψάχνετε για συναυλίες, επίδειξη ή θέατρο μεγάλης ονομασίας στην περιοχή, ελέγξτε αυτό το ημερολόγιο για τις παραστάσεις του Μαρτίου .

Παρασκευές και βραδιές τέχνης

Στο κέντρο του Φοίνιξ, ελέγξτε την Πρώτη Παρασκευή , όπου μπορείτε να επισκεφθείτε περισσότερες από 80 γκαλερί τέχνης, στούντιο και χώρους τέχνης δωρεάν την πρώτη Παρασκευή του μήνα.

Στο κέντρο του Gilbert , στις 3 και 17 Μαρτίου το 2018, ο Gilbert Art Walk προσκαλεί τους επισκέπτες να περιηγηθούν στα περίπτερα των τοπικών καλλιτεχνών και να απολαύσουν τις δραστηριότητες των παιδιών.

Κάθε βράδυ της Πέμπτης, η Scottsdale Art District καλεί τους επισκέπτες να περάσουν ένα περιστασιακό βράδυ με τα πόδια στο κέντρο της πόλης και να απολαύσουν δωρεάν εικαστική τέχνη, σνακ και ακόμη και κρασί σε επιλεγμένες γκαλερί κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας Scottsdale ArtWalk .

Εν τω μεταξύ, κάθε Κυριακή του Μαρτίου, το Downtown Tempe προσκαλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν πρωτότυπες τέχνες και χειροτεχνίες, ζωντανή μουσική και ψώνια στην οικογενειακή 6η αγορά του δρόμου .

Τη δεύτερη Παρασκευή του Μαρτίου, η 2η Παρασκευή Night Out στο Mesa διαθέτει ζωντανή μουσική, ψυχαγωγία, βραδιές τέχνης και βραβεία. Κάθε μήνας έχει ένα θέμα για αυτή την φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση ελεύθερης εισδοχής στην Main Street στο Downtown Mesa.

Την τρίτη Παρασκευή του μήνα, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε περισσότερους από 40 τεχνίτες που είναι εγκατεστημένοι στους δρόμους μπροστά στα μοναδικά καταστήματα και καφέ του ιστορικού Downtown Chandler κατά τη διάρκεια του ελεύθερου Downtown Chandler Art Walk .

Κάκτος Μπέιζμπολ

Κάθε Μάρτιος, οι 15 ομάδες Μπέιζμπολ Major League που απαρτίζουν το Cactus League έρχονται στην Αριζόνα για εκθεσιακό μπέιζμπολ και εκγύμναση την άνοιξη. Τα 10 γήπεδα του Μπέιζμπολ γύρω από το Φοίνιξ φιλοξενούν ομάδες από όλες τις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες και μπορείτε να πάρετε φτηνά εισιτήρια για να παρακολουθήσετε την προ-σεζόν δράση.

Αν είστε μεγάλος φίλος του αθλητισμού κολλεγίων, μπορείτε επίσης να δείτε τα παιχνίδια του Baseball του Sun Devon State University στο Δημοτικό Στάδιο Phoenix σε διάφορες ημερομηνίες τον Μάρτιο.

Άλλα αθλητικά γεγονότα και παιχνίδια

Η επαγγελματική ομάδα του Phoenix National Hockey League, η Αριζόνα Coyotes , παίζει σε διάφορες ημερομηνίες τον Μάρτιο στο Gila River Arena στο Glendale, ενώ η ομάδα μπάσκετ, ο Phoenix Suns παίζει στο Talking Stick Resort Arena στο κέντρο του Φοίνιξ.

Από το 2006, όλα τα κορίτσια Arizona Derby Dames έχουν παίξει ντέρμπι roller στο κέντρο του Phoenix κάθε Σαββατοκύριακο τον Μάρτιο και αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικά συναρπαστικό άθλημα που είναι δύσκολο να έρθει σε όλο τον κόσμο, αξίζει σίγουρα να σταματήσει για ένα παιχνίδι.

Για μια μικρή πολιτιστική διασκέδαση στον αθλητισμό, κατευθυνθείτε στο Φεστιβάλ Αράζωνας Dragon Boat στη λίμνη Tempe Town, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες, να περιηγηθείτε σε περίπτερα χειροτεχνίας και ακόμα να πάρετε κάποια ζωντανή ψυχαγωγία.

400 από τα κορυφαία άλογα και αναβάτες της Αμερικής ανταγωνίζονται στο ετήσιο Cactus Reining Classic στο WestWorld στο Scottsdale. Κρίνοντας σε αθλητικές ικανότητες κατά την εκτέλεση ενός καθορισμένου μοτίβου, αυτοί οι συνδυασμοί αλόγων και αναβάτη απαιτούνται για να επιδείξουν κύκλους, περιστροφές και συρόμενες στάσεις.

Τόσο η Parada del Sol Rodeo όσο και η οικογένεια Roots N 'Boots rodeo ar ΡΕΔΑ που έχουν εγκριθεί από την PRCA που λαμβάνουν χώρα τον Μάρτιο. Το Parada del Sol λαμβάνει χώρα στο WestWorld στο Scottsdale, ενώ το Roots N 'Boots πραγματοποιείται στο στάδιο Queen Creek.

Εκδηλώσεις Μουσείων

Το μουσείο Heard καλεί τους επισκέπτες να παρακολουθήσουν διαδηλώσεις καλλιτεχνών, να απολαύσουν πολιτιστικές παραστάσεις, να περπατήσουν μέσα από εκθέσεις της αμερικανικής τέχνης και να ψωνίσουν στην αγορά των τεράστιων πωλητών στις 3 και 4 Μαρτίου του 2018 στην 60η Έκθεση &

Το δεύτερο Σάββατο του Μαρτίου, το Μουσείο Pueblo Grande φιλοξενεί πρακτικές διαδηλώσεις, βιοτεχνικές δραστηριότητες και παιχνίδια για να εξασκηθεί χρησιμοποιώντας αρχαία και ιστορική τεχνολογία στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσής τους για την Αρχαία Τεχνολογική Ημέρα.

Στις 10 και 11 Μαρτίου, τα Σαββατοκύριακα δωρεάν έκπτωσης ελαστικών επιτρέπουν σε όλους τους επισκέπτες δωρεάν είσοδο στο Μουσείο Τέχνης Phoenix και περιλαμβάνει ένα ειδικό πρακτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για να απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Scottsdale (SMoCA) προσφέρει δωρεάν ξενάγηση κάθε Κυριακή το Μάρτιο, ως μέρος του Ιανουαρίου A'air . Αυτές οι υπαίθριες περιηγήσεις γλυπτικής ξεκινούν από το Κέντρο Τεχνών της Scottsdale και είναι δωρεάν.

Το Μουσείο Ιστορίας του Tempe φιλοξενεί μια εκδήλωση που καλείται Τρίτη Πέμπτη στο Μουσείο, η οποία προσφέρει μια σειρά από παραστάσεις από καλλιτέχνες και μουσικούς, καθώς και ένα σύντομο μάθημα ιστορίας και φόρουμ κοινότητας. Δωρεάν κάθε τρίτη Πέμπτη, το γεγονός αυτό προσφέρει επίσης καφέ και ελαφριά σνακ.

Εκδηλώσεις για φαγητό και ποτό

Γιορτάστε τις ρίζες του Sonoran με γκουρμέ κουζίνα προετοιμασμένες από γνωστά εστιατόρια και καφετέριες της κοιλάδας, καθώς και μουσική και μαργαρίτες στο 21ο over Agave στο Rocks στο Botanical Garden Desert στο Φοίνιξ στις 30 Μαρτίου. Αν και λίγο στην ακριβή πλευρά στο 75 δολάρια ανά εισιτήριο, αυτό το γεγονός είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσει τους γευσιγνώστες σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Devoured Culinary Classic από τις 24 Φεβρουαρίου μέχρι τις 5 Μαρτίου, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε γεύματα τροφίμων και κρασιών από τοπικούς τεχνίτες, αγρότες, εστιάτορες, παραγωγούς τροφίμων και αμπέλια στον κήπο γλυπτικής του Μουσείου Τέχνης Phoenix .

Μάθετε για τα τοπικά είδη πτηνών και απολαύστε τοπικές βρασμένες βραδιές στη νύχτα των Πτηνών n 'Beer στο κέντρο Nina Mason Pulliam Rio Salado Audubon στο Φοίνιξ στις 14 και 15 Μαρτίου. Στις 3 Μαρτίου, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το δωρεάν φεστιβάλ καλών τεχνών και φαγητού γευστική εκδήλωση στο Πάρκο Litchfield στο ετήσιο Εαρινό Art & Culinary Festival .

Μια εκδήλωση τροφίμων που υπογραμμίζει την ανεξάρτητη σκηνή εστιατορίου της Αριζόνα, Ελέγξτε, παρακαλώ! Το Arizona Festival προβάλλει κουζίνα από εστιατόρια που εμφανίζονται στην τοπική τηλεοπτική εκπομπή "Check, Please! Arizona" στο Πάρκο Margaret T. Hance στο Φοίνιξ .

Από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου, το πάρκο Ahwatukee στο Φοίνιξ καλωσορίζει τους επισκέπτες του 14ου ετήσιου φεστιβάλ τσίλι με ζωντανή μουσική, δειγματοληψία τσίλι, μπύρα, κρασί, βιοτεχνίες και καρναβάλι διασκέδασης και άλματος. Για ακόμα περισσότερα αμερικανικά κρέατα, δείτε το Μεγάλο Αμερικανικό BBQ & Beer Festival , ένα οικογενειακό φεστιβάλ στους δρόμους του Chandler στο κέντρο της πόλης, όπου μπορείτε να ακούσετε μουσική, να διασκεδάσετε και να απολαύσετε εξαιρετικό φαγητό και μπύρα.

Δοκιμάστε περισσότερες από 200 μπύρες ειδικότητας και μικροπαραγωγής από όλη τη Νοτιοδυτική και πέρα ​​από το Φεστιβάλ Μπύρας της Μεγάλης Αριζόνα στο πάρκο Civic Space Park στο Φοίνιξ. Το φεστιβάλ διαθέτει επίσης ζωντανή μουσική, φαγητό και διασκέδαση για άτομα ηλικίας 21 ετών και άνω.

Στις 24 Μαρτίου, το Φεστιβάλ Maricopa Salsa προσκαλεί τους επισκέπτες να δοκιμάσουν περισσότερα από 50 διαφορετικά salsas και να αποφασίσουν ποιες είναι οι πιο γευστικές σάλτσες, φασολιών και γκουακαμόλε στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις και Φεστιβάλ

Μάθετε για τη μουσική, το χορό, το τραγούδι και τους ρυθμούς της Χαβάης και της Πολυνησίας στο Φεστιβάλ Arizona Aloha στο Tempe Beach Park στις 10 και 11 Μαρτίου 2018. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε νησιωτικές τροφές και κατάστημα παραδοσιακών τεχνών και χειροτεχνίας.

Επιστροφή στις μεσαιωνικές εποχές στο Φεστιβάλ Αναγέννησης της Αριζόνα στο Junction Apache Τα Σάββατα και τις Κυριακές μεταξύ 10 Φεβρουαρίου και 1 Απριλίου. Κάθε Σαββατοκύριακο, βροχή ή λάμψη, μπορείτε να απολαύσετε μουσική, θέατρο, κωμωδία, φαγητό, ποτό, χειροτεχνία, παιχνίδια και ιππότες Τρομάζοντας σε αυτόν τον εορτασμό.

Στις 24 και 25 Μαρτίου 2018, το ιταλικό Φεστιβάλ της Αριζόνα γιορτάζει την ιταλική κουλτούρα, τη μουσική, το φαγητό και το εμπόριο και καλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν αυθεντική ιταλική κουζίνα, ζωντανή μουσική και χειροποίητα αντικείμενα από διάφορους πωλητές στο SouthBridge Scottsdale.

Το Native Trails γιορτάζει την ιθαγενή αμερικανική κοινωνία και επικεντρώνεται στις ατομικές κουλτούρες αυτών των νοτιοδυτικών φυλών. Οι ντόπιοι Αμερικανοί καλλιτέχνες παρουσιάζουν μουσικές παραστάσεις χρησιμοποιώντας παραδοσιακά όργανα, ενώ οι περίπτερα παρουσιάζουν εγγενή τρόφιμα, τέχνες, βιοτεχνίες και κοσμήματα στο εμπορικό κέντρο Scottsdale Civic Center σε επιλεγμένες Πέμπτες και Σάββατα, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο.

Ο Haru στο Κήπο διαθέτει μουσική, τέχνη, φαγητό και παραδοσιακές ιαπωνικές οθόνες στο Ιαπωνικό Φιλικό Κήπο στο Φοίνιξ στις 24 Μαρτίου 2018.

Εκδηλώσεις και φεστιβάλ ζωντανής μουσικής

Η πόλη Chandler φιλοξενεί τόσο το Φεστιβάλ Chandler Jazz, μια υπαίθρια συναυλία το βράδυ στο Downtown Chandler Stage και την ετήσια εαρινή παράσταση της Συμφωνικής Ορχήστρας Chandler, και οι οποίες είναι ελεύθερες στο κοινό.

Οι συναυλίες του Gilbert Downtown πραγματοποιούνται στο Downtown Gilbert από το Water Tower, ενώ η Goodyear Spring Concert Series πραγματοποιείται στο Goodyear Community Park στο Φοίνιξ και οι δύο προσκαλούν τους καλεσμένους να φέρουν καρέκλες, κουβέρτες, φαγητά και ποτά (χωρίς γυαλί) Σαββατοκύριακο συναυλία σειρά. Το Loud VI στο Μουσείο Ιστορίας του Tempe είναι μια άλλη μεγάλη οικογενειακή συναυλία που πραγματοποιείται αυτό το μήνα.

Το Good Life Festival είναι μια σειρά υπαίθριων συναυλιών που περιλαμβάνει εθνικές και τοπικές εκδηλώσεις και ποικίλες δραστηριότητες, όπως εξειδικευμένες αγορές, γευσιγνωσία κρασιού και φαγητό για αγορές που βρίσκεται το Encanterra, ένα Trilogy Country Club, στην κοιλάδα San Tan.

Οι συναυλίες για το Lunchtime στην σειρά Out to Lunch Concert περιλαμβάνουν τοπικούς καλλιτέχνες που παίζουν ποικίλη μουσική, όπως λαϊκή, χώρα, τζαζ, Dixieland, oldies και παγκόσμια μουσική στο Κέντρο Τεχνών Mesa σε επιλεγμένες μέρες καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα.

Η μουσική σειρά Peoria, οι παραστάσεις στο Tempe History Museum και η σειρά συναυλιών Choir Phoenix Boys Concert είναι επίσης διαθέσιμες αυτό το μήνα δωρεάν σε διάφορους χώρους σε όλη την περιοχή Phoenix.

Εκδηλώσεις και προβολές ταινιών

Στο Talk Cinema, τα μέλη του κοινού γίνονται οι επικριτές μιας ταινίας προφύλαξης-προεπισκόπησης. Αυτή η σειρά ταινιών προβάλλει βραβευμένες indie και ξένες ταινίες πριν από τη θεατρική απελευθέρωσή τους. Οι προβολές περιλαμβάνουν συγκρατημένες συνομιλίες που φιλοξενούνται από προσκεκλημένους ομιλητές στο Κέντρο Σκηνοθετών του Scottsdale .

Οι ταινίες στο Μουσείο στο Μουσείο Τέχνης Φοίνιξ προβάλλουν ανεξάρτητους και κλασσικούς κινηματογράφους και ντοκιμαντέρ που σχετίζονται με την τέχνη, τους καλλιτέχνες και τα έργα που προβάλλονται στο Μουσείο, ακολουθούμενα συνήθως από συζήτηση. Ελεύθερη με εισιτήριο μουσείου, αλλά τα καθίσματα είναι διαθέσιμα με βάση την πρώτη έδρα, πρώτη θέση.

Οι ταινίες από το Moonlight προσφέρουν τα αγαπημένα από την οικογένεια επιτυχίες στο box office, ενώ ακολουθούν δραστηριότητες διασκέδασης με θέματα που συνοδεύουν τις ταινίες. Οι δραστηριότητες μπορεί να περιλαμβάνουν χειροτεχνίες, φουσκωτά και / ή παιχνίδια και βραβεία στο Murphy Park στο Glendale .

Το City Lights Movie Night προσφέρει μια δωρεάν ταινία στο CityScape στο Downtown Phoenix καθώς και δώρα, διαγωνισμούς και βραβεία.

Πόλη Γιορτές

Στις 24 και 25 Μαρτίου 2018, οι ημέρες Anthem στο Anthem Community Park προσκαλούν τους ντόπιους και τους τουρίστες να απολαύσουν την τέχνη, τη βιοτεχνία και τις εμπορικές εκθέσεις, τη ζωντανή μουσική ψυχαγωγία, τις καρναβαλικές βόλτες και τα παιχνίδια, ένα γήπεδο τροφίμων και μπιραρία, και το κυνήγι αυγών για τα παιδιά.

Η Scottsdale φιλοξενεί την Έκθεση Καλών Τεχνών της Αριζόνα από τα μέσα Ιανουαρίου έως τα τέλη Μαρτίου, μια εκδήλωση 10 εβδομάδων, όπου οι σχεδιαστές, οι ζωγράφοι, οι ζωγράφοι και οι γλύπτες διδάσκουν διαδηλώσεις και εργαστήρια, ενώ οι επισκέπτες απολαμβάνουν καλό κρασί και κουζίνα.

Το ετήσιο πανεπιστήμιο Pinal County στο Casa Grande προσφέρει ψυχαγωγία, ψώνια, φαγητό, εκθέματα, βόλτες καρναβαλιού και εκθέσεις νεαρών ζώων από τις 21 έως τις 25 Μαρτίου 2018, ενώ το Φεστιβάλ Τεχνών Scottsdale πραγματοποιείται στο κέντρο του Scottsdale Center for Arts οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν περισσότερα από 175 εκθέματα καλλιτεχνών εθνικής έκφρασης, συνεχή ζωντανή ψυχαγωγία, φαγητό και παιδική χαρά.

Το Party Extreme Block Party της Queen Creek είναι μια οικογενειακή θεματική ετήσια εκδήλωση με μουσική, ψυχαγωγία και παιδική ζώνη. Ενώ ο Bravo Peoria γιόρτασε την πόλη στη βιβλιοθήκη Sunrise Mountain με τις δραστηριότητες των παιδιών, τις τέχνες, τις εικαστικές τέχνες, την αγορά ψύλλων και την πώληση βιβλίων.

Η East Valley έχει κερδίσει την εθνική προσοχή για τους αγώνες στρουθοκάμηλων, το καρναβάλι, τις τέχνες και τη βιοτεχνία, την ψυχαγωγία και τα τρόφιμα που προσφέρονται κάθε χρόνο το Μάρτιο στο Φεστιβάλ & Παρέλατα στρουθοκαμήλων . Φέτος, τα γεγονότα ξεκινούν στις 3 Μαρτίου στο Tumbleweed Park για την παρέλαση και επιστρέφουν στις 9 Μαρτίου έως τις 11 Μαρτίου 2018 για το φεστιβάλ.

Επιστημονικά γεγονότα και φεστιβάλ

Συμμετάσχετε σε μια πανελλαδική γιορτή της επιστήμης, της τεχνολογίας, της μηχανικής, ενός μαθηματικού, με περισσότερες από 200 εκθέσεις, εργαστήρια, συνομιλίες, εκθέσεις και περιηγήσεις στο φεστιβάλ SciTech της Αριζόνα, που πραγματοποιήθηκε σε διάφορες γειτονιές σε όλη την περιοχή σε διάφορες ημερομηνίες τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο .

Μπορείτε επίσης να λάβετε μέρος σε βραδιές αστρονομίας στο πάρκο Pinnacle Peak Park στο Scottsdale για μια συνομιλία που εξηγεί τα γεγονότα σχετικά με το ηλιακό σύστημα και τον γαλαξία γύρω από τον πλανήτη γη ακολουθούμενη από την παρατήρηση του φεγγαριού, πολλών πλανητών και των συστημάτων αστέρων μέσω ενός τηλεσκοπίου Celestron.

Η νυχτερινή έξοδος των Geeks - η επιστήμη της διασκέδασης είναι ένα γεγονός που γιορτάζει τους κόσμους της επιστημονικής φαντασίας και της επιστήμης των επιχειρήσεων με τη μουσική, τα παιχνίδια, τις επιχειρηματικές διαλέξεις, τις πωλήσεις βιβλίων, μια έκθεση εργασίας και ένα εκθετήριο gadget στο κέντρο της πόλης Tempe.

Εν τω μεταξύ, το Science With a Twist στο Κέντρο Επιστήμης της Αριζόνα στο Downtown Phoenix ανοίγει τις πόρτες του ένα βράδυ το μήνα για μια εμπειρία μόνο για ενήλικες (21+), με διαλέξεις, μουσική και επιστημονική διασκέδαση.

Εκδηλώσεις για παιδιά και παιδιά

Διασκεδάστε ενώ υποστηρίζετε μια σπουδαία υπόθεση στο Miracle Swim-Kid-Athon του Blake, το οποίο διαθέτει επίσης τη σιωπηλή δημοπρασία, το business expo, το σπίτι αναπήδησης, τη ζωγραφική προσώπου και μια λοταρία στο SWIMkids USA στο Mesa.

Το Παιδικό Φεστιβάλ Phoenix είναι ένα φιλικό προς την οικογένεια γεγονός γεμάτο διασκέδαση και διασκέδαση που παρέχει στους γονείς επίσης ζωτικής σημασίας πληροφορίες σχετικά με την υγεία, την ευημερία και την εκπαίδευση των παιδιών τους. Εν τω μεταξύ, το Ultimate Play Date προσκαλεί τα μικρότερα παιδιά να συγκεντρωθούν και να παίξουν, να εκφραστούν, να δημιουργηθούν και να εξερευνηθούν στη Βιβλιοθήκη του Civic Center της Scottsdale .

Κάντε μια ξενάγηση στο νυχτερινό ουρανό με τους επαγγελματίες Stargazers Tony και Carole La Conte στην εκδήλωση Stargazing for Everyone στο Περιφερειακό Πάρκο Skyline στο Buckeye. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε έναν χάρτη ουρανού, τα ονόματα και τις έννοιες των αστεριών, να βλέπετε τους αστερισμούς και να ακούτε τις ιστορίες του νυχτερινού ουρανού.