Αριζόνα Γραμματέας Εργολάβων: Πληροφορίες Αδειούχου Αναδόχου

Αδειούχοι εργολάβοι στην Αριζόνα

Σύμφωνα με τον ιστότοπό τους, η αποστολή του γραμματέα των εργολάβων της Αριζόνα είναι "... να προωθήσει ποιοτικές κατασκευές από τους εργολάβους της Αριζόνα μέσω ενός συστήματος αδειοδότησης και ρύθμισης που έχει σχεδιαστεί για την προστασία της υγείας, της ασφάλειας και της ευημερίας του κοινού".

Ο γραμματέας των εργολάβων της Αριζόνα ιδρύθηκε το 1931. Ο οργανισμός χρηματοδοτείται αυτοχρηματοδοτούμενος από τα έσοδα που προκύπτουν από τα τέλη αδειοδότησης.

Ποιος πρέπει να πάρει άδεια από τον γραμματέα των εργολάβων της Αριζόνα;

Από τον δικτυακό τόπο του Registrar of Contractors της Αριζόνα: "Κάθε επιχείρηση που συνάπτει συμβάσεις ή προσφέρεται να συνάψει σύμβαση για την κατασκευή, τροποποίηση, επιδιόρθωση, προσθήκη, αφαίρεση, βελτίωση, μετακίνηση, καταστροφή ή κατεδάφιση οποιουδήποτε κτιρίου, αυτοκινητόδρομου, δρόμου, σιδηροδρόμου, , η ανάπτυξη ή η βελτίωση ή η εκτέλεση οποιουδήποτε τμήματος του έργου πρέπει να είναι αντισυμβαλλόμενος με άδεια λειτουργίας. Ο «αντισυμβαλλόμενος» περιλαμβάνει τους υπεργολάβους, τους αναδόχους, τους εργολάβους τοπίου και τους συμβούλους που εκπροσωπούν τον εαυτό τους ως έχοντες την ικανότητα εποπτείας ή διαχείρισης έργου κατασκευής το όφελος του ιδιοκτήτη της ιδιοκτησίας. "

Πότε πρέπει ο Ανάδοχος να πάρει άδεια;

Στην Αριζόνα, ένας εργολάβος πρέπει να λάβει άδεια μέσω του Καταχωρητή Εργολάβων για να εκτελέσει νόμιμα εργασίες κατασκευής, επισκευής στο σπίτι και αναδιαμόρφωση που απαιτούν άδεια οικοδομής ή όταν το συνολικό κόστος του έργου είναι $ 1.000 ή περισσότερο.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του γραμματέα των εργολάβων της Arizona;

Όποιος θέλει να ανακαλύψει από εκεί υπάρχει μια υπάρχουσα έκθεση σχετικά με έναν ανάδοχο μπορεί να χρησιμοποιήσει τη βάση δεδομένων των εργολάβων της Arizona Registrar of Contractors. Όταν δεν μπορείτε να επιλύσετε μια διαφωνία με έναν εργολάβο μέσω της κανονικής αλληλεπίδρασης, μπορεί να χρειαστεί να υποβάλετε επίσημη καταγγελία στον γραμματέα των εργολάβων της Αριζόνα. Κατά γενικό κανόνα, καταγγελία σχετικά με ελαττώματα στην εργασία πρέπει να κατατεθεί εντός δύο ετών από την ολοκλήρωση του έργου ή την κατοχή της δομής.

Τι θα σας πει ένας γραμματέας της Αριζόνα των αναδόχων;

Ένας γραμματέας της Έκθεσης Εργολάβων της Arizona περιλαμβάνει βασικές επιχειρηματικές πληροφορίες για την επιχείρηση.

Μπορείτε να δείτε πόσο χρονικό διάστημα το άτομο ή επιχείρηση διέθετε άδεια ανάδοχου και δείτε αν υπάρχουν ανοικτές / κλειστές καταγγελίες κατά του εργολάβου. Φυσικά, δεν μπορείτε να διαπιστώσετε αν μια ανοιχτή καταγγελία είναι δικαιολογημένη ή όχι.

Μπορώ να επισκεφθώ τον Έφορο Προσωπικού Εργοληπτών της Αριζόνα;

Ο γραμματέας των εργολάβων της Αριζόνα διατηρεί γραφεία γύρω από το κράτος της Αριζόνα.

Εδώ είναι οι τοποθεσίες. Οι ώρες ποικίλλουν.

Για περισσότερες πληροφορίες στο Phoenix σχετικά με τον γραμματέα των εργολάβων της Αριζόνα, επισκεφθείτε τους στο διαδίκτυο ή τηλεφωνήστε στο 602-542-1525 ή 1-877-MYAZROC (1-877-692-9762).

Όλες οι απαιτήσεις που αναφέρονται εδώ υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.