Δεν θα πιστέψετε τις υπηρεσίες που προσφέρονται σε αυτά τα 10 αεροδρόμια

Εδώ για να εξυπηρετήσει

Οι ταξιδιώτες δαπανούν περισσότερο χρόνο στα αεροδρόμια χάρη σε πράγματα όπως οι μακρύτερες γραμμές ασφαλείας και οι καθυστερήσεις των πτήσεων των αεροπορικών εταιρειών. Με αυτό, τα αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο συνειδητοποιούν ότι έχουν ένα αιχμάλωτο ακροατήριο που είναι πρόθυμο να ξοδέψει χρήματα στους τερματικούς σταθμούς τους. Έτσι έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους να προχωρήσουν μετά από αυτά τα δολάρια προσφέροντας νέα και ασυνήθιστα τρόφιμα / ποτά, λιανικό εμπόριο και προσφορές υπηρεσιών. Δέκα αεροδρόμια έχουν ξεπεράσει και προσφέρουν μοναδικές και ασυνήθιστες παραχωρήσεις και υπηρεσίες για τους ταξιδιώτες.

Το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου διαθέτει δύο περίπτερα "EntertainMe" που επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να πληρώσουν για να κατεβάσουν τις καλύτερες ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, εφημερίδες και περιοδικά. Τα περίπτερα προορίζονται για άτομα που ταξιδεύουν σε αεροπορικές εταιρείες που δεν διαθέτουν επιλογές ψυχαγωγίας κατά την πτήση και αποδέχονται την ApplePay, τις πιστωτικές κάρτες και τις χρεωστικές κάρτες.

Ο διεθνής αερολιμένας Washington Dulles συνεργάζεται με τη NASA για να δημιουργήσει την περιπέτεια FunWay, μια παιδική χαρά στο Concourse B κοντά στην πύλη B70. Το FunWay προσφέρει αναρριχητικά αξιοθέατα εμπνευσμένα από δομές με θέμα την αεροπορία. Το κεντρικό κομμάτι είναι το "Tommy Tower", το οποίο διαμορφώθηκε μετά τον ιστορικό πύργο ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας του Dulles International. Ένα άγαλμα μικρού μεγέθους του Orville The Squirrel, το οποίο ονομάστηκε από τον Orville Wright των αδελφών Wright, καλωσορίζει τα παιδιά κατά την είσοδό τους. Επιπλέον στοιχεία παιχνιδιού περιλαμβάνουν δύο φουτουριστικά αεροσκάφη, αναρριχητικές αποσκευές και ελαστικά.

Το αεροδρόμιο του Ελσίνκι της Φινλανδίας δημιούργησε ένα σημείο ανταλλαγής βιβλίων, το οποίο επιτρέπει στους ταξιδιώτες να επιλέγουν δωρεάν νέα βιβλία και να αποβάλλουν παλιά βιβλία.

Το Book Swap βρίσκεται στο Kainuu Lounge του αεροδρομίου, το οποίο είναι διακοσμημένο με ξύλινες καρέκλες από δέντρα που καίγονται από καταιγίδες, εργονομικές καρέκλες και μαλακά χαλιά.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο ήταν το πρώτο στον κόσμο που άνοιξε ένα δωμάτιο γιόγκα στις 26 Ιανουαρίου 2012. Το πρώτο βρίσκεται στο Terminal 2 κοντά στην περιοχή επιβίβασης 2.

Το δεύτερο δωμάτιο βρίσκεται κοντά στην Πύλη 69 στο Terminal 3. Και τα δύο δωμάτια διαθέτουν πλωτό τοίχο και χαμηλά επίπεδα φωτισμού. Οι χαλάκια είναι διαθέσιμες και δεν επιτρέπονται τη χρήση παπουτσιών στο χώρο.

Ο Διεθνής Αερολιμένας του Λος Άντζελες έχει την πρώτη εταιρεία που εδρεύει στο Ντάλας με αεροσκάφος 7-Eleven, που βρίσκεται στην περιοχή προ της ασφάλειας του Διεθνούς Σταθμού Tom Bradley. Το κατάστημα προσφέρει αντικείμενα παρόμοια με αυτά των τοπικών καταστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των νωπών και ζεστών φαγητών, των ποτών και των σνακ, μαζί με τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας και τα μη φαγητά. Και ναι - μπορείτε επίσης να πάρετε Slurpees, μαζί με καφέ, τσάι και καπουτσίνο. Το κατάστημα είναι ανοιχτό από τις 6:00 π.μ. έως τα μεσάνυχτα.

Είσαι στο γκολφ; Στη συνέχεια, θα αγαπήσετε το PGA MSP του Επαγγελματικού Γκολφ στο Minneapolis-St. Διεθνές Αεροδρόμιο Παύλου. Βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο του αεροδρομίου Mall στο Terminal 1-Lindbergh, το PGA MSP 12.000 τετραγωνικών ποδών προσφέρει πρόσβαση σε προσομοιωτές γκολφ, τοποθετώντας πράσινα, ένα επαγγελματικό κατάστημα, αναλυτή swing και επαγγελματικά μαθήματα γκολφ. Τα τέλη κυμαίνονται από $ 10 για να χρησιμοποιήσετε το πράσινο και το σαλόνι μέχρι $ 120 για ένα επαγγελματικό μάθημα PGA 60 λεπτών, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου προσομοιωτή.

Ξέρετε ότι αυτό έχει συμβεί σε σας. Εκτελείτε καθυστερημένα και έχετε οδηγήσει στο αεροδρόμιο, ελπίζοντας ότι θα μπορείτε να βρείτε γρήγορα χώρο στάθμευσης.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Thurgood Marshall του Βαλτιμόρη-Ουάσινγκτον έχει εξαλείψει αυτό το πρόβλημα στις ωριαίες, ημερήσιες και ειδικές θέσεις στάθμευσης. Οι ωριαίες και ημερήσιες παρτίδες έχουν κόκκινα, πράσινα και μπλε φώτα πάνω από κάθε χώρο στάθμευσης για να δείξουν εάν είναι κατειλημμένα, διαθέσιμα ή προορίζονται για άτομα με ειδικές ανάγκες. Αυτά τα τμήματα δείχνουν επίσης πόσα σημεία στάθμευσης είναι διαθέσιμα σε κάθε επίπεδο. Το express lot δείχνει μόνο πόσα διαστήματα είναι διαθέσιμα, αλλά έχει οδηγούς για να σας οδηγήσει σε χώρους στάθμευσης. Και αφού έχετε σταθμεύσει, ένα λεωφορείο θα έρθει στο αυτοκίνητό σας και θα φορτώσει τις αποσκευές σας.

Το χειρότερο έχει συμβεί - έχετε κολλήσει ενώ ταξιδεύετε. Αν τυχαίνει να βρίσκεστε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Νάσβιλ, έχετε τύχη, γιατί είναι το σπίτι της Care Here, μιας περιπάτου στην κλινική και το φαρμακείο. Παρέχει ιατρικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας των κρυολογημάτων και των κοινών ασθενειών, την πραγματοποίηση ετήσιων εξετάσεων, τη χορήγηση βασικών φαρμάκων, τη συμπλήρωση συνταγών, την πώληση προϊόντων υγείας χωρίς ιατρική συνταγή και τη χορήγηση γρίπης.

Οι περισσότεροι χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων αερολιμένων προσφέρουν χώρο στάθμευσης και, αν είστε τυχεροί, μια ωραία θέα του διαδρόμου. Αλλά η παρτίδα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ είναι μια σημαντική αναβάθμιση, με θέσεις στάθμευσης και ένα κτίριο ενώ περιμένετε. Η εγκατάσταση τελικής προσέγγισης διαθέτει δωρεάν Wi-Fi στο κτίριο και το χώρο στάθμευσης, παιδικό καθιστικό με iPad ενσωματωμένο σε tabletops με πρόσβαση σε παιχνίδια, σαλόνι, εσωτερικές τουαλέτες, οκτώ πίνακες πληροφοριών πτήσεων και πρόσβαση σε βενζινάδικο. Και αν είστε πεινασμένοι, η παρτίδα προσφέρει το Baja Fresh Mexican Grill ένα ντόνατς Dunkin με 24ωρη διαδρομή, το μετρό, το Wendy's και την πίτσα.

Τέλος, ας πούμε ότι έχετε μια μακρά παραμονή ή καθυστέρηση στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας και επιθυμείτε κάποια ειρήνη μια ήσυχη. Η απάντηση είναι η Minute Suites, η οποία προσφέρει 13 ιδιωτικές σουίτες και δύο θέσεις εργασίας που βρίσκονται στο A / B Link του αεροδρομίου. Μέσα σε κάθε σουίτα υπάρχει καναπές με ξαπλώστρες με φρέσκα μαξιλάρια και κουβέρτες, σύστημα ηχητικής μάσκας που εξουδετερώνει τον θόρυβο και ένα πρόγραμμα ήχου που βοηθά στην παράδοση του ισοδύναμου τριών ωρών ύπνου σε μόλις 26 λεπτά. Οι σουίτες διαθέτουν επίσης τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας με πρόσβαση στο DirecTV, στο Διαδίκτυο και στις πληροφορίες παρακολούθησης πτήσεων.