Ο οδηγός σας για το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον Ντούλ

Οδηγός Αεροδρομίου

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Washington Dulles πήρε το όνομά του από τον John Foster Dulles, ο οποίος υπηρέτησε ως υπουργός υπό τον Πρόεδρο Dwight D. Eisenhower. Ήταν αφιερωμένη στις 17 Νοεμβρίου 1962. Ο κύριος τερματικός σταθμός σχεδιάστηκε από τον φημισμένο αρχιτέκτονα Eero Saarinen, ο οποίος σχεδίασε επίσης τον εικονικό τερματικό TWA στο αεροδρόμιο JFK με κόστος 108,3 εκατομμυρίων δολαρίων. Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε 11.830 στρέμματα 26 μίλια έξω από την Ουάσιγκτον, DC

Η διεθνής κυκλοφορία στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον Ντούλς έθεσε νέο ρεκόρ 7,2 εκατομμυρίων επιβατών το 2015. Συνολικά, το αεροδρόμιο εξυπηρέτησε 21,7 εκατομμύρια επιβάτες για το έτος, αναστρέφοντας τα τέσσερα χρόνια ετήσιων σταγόνων. Το 2015, οι νέοι αερομεταφορείς Alaska Airlines και Aer Lingus ξεκίνησαν πτήσεις, η British Airways αναβαθμίστηκε στο δίκυκλο Airbus A380 , η South African Airways ξεκίνησε νέα δρομολόγια προς την Accra και την Lufthansa με αυξημένη εξυπηρέτηση στο Μόναχο.

Από το 2016, ο αερολιμένας έφτασε απευθείας στο Μαρακές στο Royal Air Maroc, εποχιακή υπηρεσία στη Βαρκελώνη και τη Λισαβόνα στις Ηνωμένες Αερογραμμές, τη Λίμα, το Περού με LAN και το Τορόντο στον αέρα.

Ελέγξτε την πιο ενημερωμένη κατάσταση πτήσης μέσω αριθμού πτήσης, πόλης ή αεροπορικής εταιρείας. Μπορείτε επίσης να δείτε μια λίστα με τις αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν την Washington Dulles και να ελέγξετε τους τερματικούς χάρτες.

Να φτάσετε στο αεροδρόμιο

Αυτοκίνητο

Οι ταξιδιώτες μπορούν να φτάσουν στο αεροδρόμιο μέσω ενός ελεύθερου δρόμου που ξεκινά από τα I66 και I495. Πρέπει να έχετε αποδείξεις ότι κάνετε επιχειρήσεις στο αεροδρόμιο.

Δημόσιες συγκοινωνίες

Η Silver Line του μετρό του μετρό σταματά στο σταθμό Wiehle-Reston East, όπου οι επιβάτες μπορούν να πάρουν ένα λεωφορείο για 3 δολάρια. Τρέχει κάθε 15 λεπτά κατά τους χρόνους αιχμής και 20 λεπτά εκτός αιχμής. Υπάρχει χώρος για αποσκευές και δωρεάν Wi-Fi στο πλοίο.

Ταξί

Επιβάτες μπορεί να χρησιμοποιήσει αποκλειστικά το Washington Flyer Taxicabs που εξυπηρετούν το διεθνές αεροδρόμιο Washington Dulles.

Σαΐτα

Στάθμευση

Το Dulles Airport προσφέρει επιλογές στάθμευσης σε μια σειρά τιμών. Valet, $ 30 την ημέρα ($ 35 για την πρώτη ημέρα)? Ωριαία, $ 30; Καθημερινά, $ 22; Γκαράζ 1 και 2, $ 17; και Οικονομία, $ 10.

Κινητό τηλέφωνο παρτίδα

Αλλες υπηρεσίες

Ασυνήθιστες υπηρεσίες

Η Washington Dulles διαθέτει τέσσερις σταθμούς φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα που βρίσκονται στο τρίτο επίπεδο του Garage # 2. Οι οκτώ θέσεις στάθμευσης προορίζονται αποκλειστικά για "ηλεκτρικά οχήματα" με ειδική σήμανση. Οι σταθμοί φόρτισης διαθέτουν δύο τύπους φόρτισης: Επίπεδο 1, που είναι μια έξοδος 120 βολτ και Επίπεδο 2, που είναι ένας συνδετήρας 240 βολτ. Οι δωρεάν σταθμοί μπορούν να ενεργοποιηθούν είτε μέσω της εφαρμογής smartphone ChargePoint, της πιστωτικής κάρτας που έχει ενεργοποιηθεί με ChargePoint RFID ή καλώντας έναν τηλεφωνικό αριθμό χωρίς χρέωση σε ένα κέντρο εξυπηρέτησης 24 ώρες το 24ωρο. Σε γκαράζ ισχύουν τακτικά τέλη στάθμευσης, ενώ οι σταθμοί φόρτισης είναι διαθέσιμοι κατά προτεραιότητα.