Πώς να περάσετε την Ημέρα του Πατέρα στο Λας Βέγκας

Ο μπαμπάς σου, εσύ και η Λας Βέγκας

Ημέρα του Πατέρα στο Λας Βέγκας είναι τόσο διαφορετική από το να περάσετε τη μέρα της μητέρας στο Λας Βέγκας. Κυρίως γιατί η μπύρα πιθανότατα θα συμμετάσχει και θα πρέπει να συμπεριληφθεί και ένα γύρο γκολφ ή κάποια τεκίλα. Θα πρέπει ακόμα να αγοράσετε ένα δώρο και να έχετε καλό γεύμα, αλλά οι λεπτομέρειες δεν πρέπει να είναι τόσο ακριβείς.

Ημέρα του Πατέρα στο Λας Βέγκας στο Λας Βέγκας: Περάστε μια μέρα με τον μπαμπά σας στο Λας Βέγκας
Δύο μπύρες ανά τρύπα, ενώ ο μπαμπάς σας μιλάει για το πώς τον θέλει πραγματικά ο νέος γραμματέας του.

Δεν είναι δροσερό. Δύο μπύρες ανά τρύπα, καθώς ο μπαμπάς σου πείθει ότι η επένδυσή του θα σε κάνει πλούσιους αφού πεθάνει. Ελαφρώς καλύτερα.

Ημέρα του Πατέρα στο Λας Βέγκας στο Λας Βέγκας: Αγοράστε ένα δώρο για τον μπαμπά σας στο Λας Βέγκας

Μην πηγαίνετε να ψωνίζετε με τον μπαμπά σας απλώς και μόνο επειδή οι τύποι δεν πρέπει να απολαμβάνουν ψώνια, αλλά ο πραγματικός λόγος είναι πολύ περισσότερο εμπλεκόμενος. Εάν ο μπαμπάς σας έχει καλή γεύση θα μπορούσε να σας σπάσει. Θυμηθείτε εκείνες τις μέρες που περπατήσατε μέσα από κάθε κατάστημα που θέλατε τα πάντα στο βλέμμα; Αυτό θα μπορούσε να είναι σημαντική αντιστροφή ρόλων.

Ημέρα του Πατέρα στο Λας Βέγκας στο Λας Βέγκας: Πρωινό με τον μπαμπά σας στο Λας Βέγκας

Αν παραγγείλει μια αιματηρή Μαρία θα πρέπει να είστε εντάξει. Αν το συνοφρύει όταν παραγγείλετε μια μιμόζα μπορεί να πάρει και το αντιόξινο, θα μπορούσε να είναι ένα μακρύ γεύμα.

Ημέρα του Πατέρα στο Λας Βέγκας: Δείπνο με τον μπαμπά σου στο Λας Βέγκας
Είναι δύσκολο αν ο μπαμπάς σας είναι ένας επιλεκτικός τρώγων για να βρείτε ένα καλό σημείο που δεν θα έχετε να ξοδεύετε πολλά χρήματα σε ένα κομμάτι βοδινού κρέατος. Ωστόσο, αν έχετε ένα φαγητό για έναν πατέρα μπορεί να σας ρίχνει κάποια σοβαρά μετρητά.

Παραγγελία γι 'αυτόν.

Ημέρα του Πατέρα στο Λας Βέγκας: Έχετε μια μπύρα με τον μπαμπά σας στο Λας Βέγκας
Ό, τι και αν δεν του πείτε ότι θα τον εισαγάγετε σε μπύρα $ 14. Θα σας γελάσει και θα νιώσετε σαν παιδί ξανά. Εξερευνήστε νέες μπύρες με τον μπαμπά σας. Τον δοκιμάστε κάτι διαφορετικό από την Pabst Blue Ribbon. Αν σας καλέσει ένα σνομπ, έχετε κάνει τη δουλειά σας. Εάν σάς διδάσκει σε μπίρες βιοτεχνίας, πρέπει να βγείτε πιο συχνά.

Ημέρα του Πατέρα στο Λας Βέγκας: Δείτε μια επίδειξη με τον μπαμπά σας στο Λας Βέγκας
Μην κάνετε μια επίδειξη χωρίς τόπο με τον μπαμπά σας. Δεν θέλεις ποτέ να είσαι κοντά γυμνές γυναίκες με τον πατέρα σου κοντά.

Ημέρα του Πατέρα στο Λας Βέγκας στο Λας Βέγκας: Θεραπείες Spa για τον μπαμπά σου στο Λας Βέγκας
Πάρτε τον ένα μασάζ και κατευθυνθείτε προς ένα μπαρ. Μην σε καμία περίπτωση να κατευθυνθείτε προς το χαμάμ μαζί. Ποτέ. Δεν χρειάζεται να κοιτάτε τόσο μακριά στο μέλλον όταν πέφτει η πετσέτα.