Φεστιβάλ φώτων στο Βοτανικό Κήπο VanDusen στο Βανκούβερ, π.Χ.

Τα Χριστούγεννα και οι χειμερινές διακοπές είναι σημαντικοί εορτασμοί στο Βανκούβερ. Ένα από τα κορυφαία χριστουγεννιάτικα αξιοθέατα του Βανκούβερ είναι το Φεστιβάλ Φώτων του Βοτανικού Κήπου του VanDusen, το οποίο είναι επίσης ένα από τα καλύτερα φώτα διακοπών του Βανκούβερ .

Τι να περιμένετε στο φεστιβάλ των φώτων VanDusen

Ο Βοτανικός Κήπος VanDusen είναι ένας πανέμορφος, διαμορφωμένος κήπος στο κέντρο του Βανκούβερ. Βρίσκεται περίπου 15 λεπτά νότια από το κέντρο του Βανκούβερ (με το αυτοκίνητο).

Κάθε Δεκέμβριο, το ετήσιο Φεστιβάλ Φωτισμών VanDusen μετατρέπει τον κήπο από μια γαλήνια βοτανική όαση σε μια χώρα των θαυμάτων του χειμώνα. Εκατομμύρια χρωματιστά φώτα στρώνουν γύρω από παρτέρια, δέντρα, θάμνους και διακοσμήσεις, συνδυάζοντας για να δημιουργήσουν ένα φοβερό θέαμα.

Οι επισκέπτες κάνουν βόλτες σε διάσπαρτα μονοπάτια, όπως το Gingerbread Walk και Candy Cane Lane, παρακολουθούν την εκπομπή Dancing Lights (φώτα γύρω από τη Λίμνη Λίμνη Λίντφορντ για μουσική διακοπών), απολαμβάνουν ζεστή σοκολάτα και άλλα σνακ και - παιδιά - επισκεφθείτε τον Σάντα και τα ξωτικά του.

Το VanDusen καλύπτει 22 εκτάρια (55 στρέμματα). Όχι όλος ο κήπος φωτίζεται για το Φεστιβάλ. Τα φώτα περιορίζονται στο "μπροστινό" μέρος του κήπου, δηλαδή στο τμήμα που είναι εύκολα προσβάσιμο από την κύρια είσοδο. Τα μονοπάτια είναι αρκετά ευρύ για περιπατητές και αναπηρικές καρέκλες. Μια χαλαρή επίσκεψη διαρκεί περίπου μία ώρα. (Με άλλα λόγια, εάν είναι πολύ κρύο, είστε πολύ μακριά έξω.)

Το VanDusen Festival of Lights είναι εξαιρετικά δημοφιλές στο Βανκούβερ, όπου πολλοί ντόπιοι παρακολουθούν κάθε χρόνο. Οι περισσότεροι άνθρωποι - ειδικά τα παιδιά - θα αγαπήσουν την υπερβολική αφθονία της διακόσμησης. μια μικρή μειοψηφία μπορεί να το φανταστεί. Αν σας αρέσει ο φωτισμός διακοπών, τότε πρέπει να δείτε αυτό - είναι εξαιρετικό.

Να φτάσετε στο φεστιβάλ φώτων VanDusen

Ο βοτανικός κήπος VanDusen βρίσκεται στην οδό 5251 Oak

στο Βανκούβερ. Για τους οδηγούς, υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης στην είσοδο του κήπου. Ελέγξτε το Translink για δρομολόγια λεωφορείων και αυτόν τον χάρτη στο Βοτανικό Κήπο VanDusen.

Εισιτήρια: Ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Φωτισμού του Φωτός του Βανδάλου

Αξιοποιήστε στο έπακρο την επίσκεψή σας

Για ενήλικες χωρίς παιδιά, προγραμματίζετε να περάσετε περίπου μία έως δύο ώρες στο Φεστιβάλ. Αυτός είναι αρκετός χρόνος για να περπατήσετε μέσα από τις οθόνες και να απολαύσετε τα Φώτα Χορού μια ή δύο φορές.

Για τα παιδιά, σχεδιάστε σε περίπου δύο ώρες (ανάλογα με την ηλικία τους) - θα θέλουν πολύ χρόνο για να τρέξουν, να ερευνήσουν όλα τα μονοπάτια και τις οθόνες, και φυσικά να επισκεφτούν τον Santa.