Βασικά στοιχεία επισκέπτη για Strathcona στο Βανκούβερ, BC

Βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά ανατολικά από το κέντρο του Βανκούβερ, Strathcona είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις των πόλεων και ένα από τα πιο πολιτιστικά και οικονομικά ποικίλη.

Η Strathcona περιλαμβάνει τμήματα της πυκνής, πολυσύχναστης Chinatown του Βανκούβερ, που συνορεύει με μια από τις φτωχότερες περιοχές του Καναδά (Downtown Eastside) και έχει τα τελευταία χρόνια μια εξαιρετική περιοχή για την εξευγενισμό.

Η Strathcona έχει πολλά να προσφέρει στους κατοίκους της, συμπεριλαμβανομένης μιας πλούσιας ιστορικής και αρχιτεκτονικής κληρονομιάς, γρήγορη και εύκολη μεταφορά στο κέντρο του Βανκούβερ, και - το σημαντικότερο - ακόμα ακίνητη περιουσία σε λογικές τιμές.

Με την ακίνητη περιουσία του Βανκούβερ να συνεχίζει τον ουρανό, οι πιο μετριοπαθείς τιμές της Strathcona είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα, ενθαρρύνοντας τις νέες οικογένειες να αγοράζουν και να αποκαθιστούν παλιά σπίτια εδώ και νέους επαγγελματίες για να αναζητήσουν εδώ μοντέρνα νεόκτιστα διαμερίσματα.

Προβλήματα του Downtown Eastside

Το μυστικό για τις χαμηλότερες τιμές των ακινήτων της Strathcona - και το μοναδικό μειονέκτημα για τη (βορειοδυτική) ίδια Strathcona - είναι ο αδιανόητος γείτονάς της, το Downtown Eastside. Το Downtown Eastside είναι η φτωχότερη περιοχή του Βανκούβερ και η μία μαστίζεται από προβλήματα όπως τα ναρκωτικά, το έγκλημα και η ανεπαρκής στέγαση.

Πριν εξετάσετε τη μετάβαση στην περιοχή της Strathcona κοντά στην Main Street και την Chinatown, βεβαιωθείτε ότι είστε εξοικειωμένοι με τα τοπικά θέματα .

Τα όρια Strathcona

Βρίσκεται αμέσως ανατολικά από το κέντρο του Βανκούβερ, Strathcona συνορεύει με Hastings Street στα βόρεια, Μεγάλη Βόρεια Way προς τα νότια, Main Street προς τα δυτικά και Clark Drive προς τα ανατολικά.

Χάρτης της Strathcona

Strathcona Άνθρωποι

Οι κάτοικοι της Strathcona είναι σκληρές οικογένειες και ενήλικες από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Η οικονομική ποικιλομορφία και η πολυπολιτισμικότητα καθιστούν την περιοχή δημοφιλή για τους καλλιτέχνες, που γιορτάζεται κάθε χρόνο από το καλλιτεχνικό φεστιβάλ Eastside Culture Crawl.

Η Strathcona είναι επίσης μια από τις πιο πολυπολιτισμικές κοινότητες του Βανκούβερ και περιλαμβάνει έναν έντονα εκπροσωπούμενο κινεζικό-καναδικό πληθυσμό.

Πάνω από το 40% των κατοίκων παραθέτουν κινέζικα ως την πρώτη τους γλώσσα, ενώ το τμήμα Chinatown της Strathcona φιλοξενεί την ετήσια κινεζική πρωτοφανή παρέλαση .

Εστιατόρια και καταστήματα σε Strathcona

Και για τις δύο φαγητό έξω και ψώνια στη Strathcona, είναι δύσκολο να νικήσει Chinatown. Το Chinatown είναι κεντρικά τοποθετημένο γύρω από την Main Street στη δυτική πλευρά της Strathcona και διαθέτει μεγάλη ποικιλία καταστημάτων εισαγωγών - από έπιπλα και ρούχα έως DVD κινεζικής γλώσσας - καθώς και αγορές φρέσκων τροφίμων και θαλασσινών.

Για φαγητό, τα καλύτερα εστιατόρια του Chinatown περιλαμβάνουν το ολοκαίνουργιο Hon's Wun-Tun House και το Floata Seafood Restaurant (φημισμένο για το Dim Sum).

Η Strathcona φιλοξενεί επίσης τη ζαγιέτα του Βανκούβερ, την La Casa Gelato , μια επίσκεψη που πρέπει να γίνει σε καυτές καλοκαιρινές νύχτες.

Πάρκα Strathcona

Υπάρχουν πέντε τοπικά πάρκα στη Strathcona. Το μεγαλύτερο πάρκο Strathcona περιλαμβάνει περιοχές σκυλιών εκτός αλεξίνης, παιδικές χαρές, γήπεδα ποδοσφαίρου, διαμάντι μπέιζμπολ και πολλές άλλες παροχές.

Ορόσημα σε Strathcona

Μαζί με αρκετές κινεζικές τοποθεσίες κληρονομιάς και μνημεία της κινεζικής κληρονομιάς στην Chinatown, τα αξιοθέατα της Strathcona περιλαμβάνουν τη σχολή Lord Strathcona, που χτίστηκε το 1897 και ένα από τα παλαιότερα σχολεία του Βανκούβερ και το ιστορικό κεντρικό σταθμό του Ειρηνικού.

Σήμερα, ο κεντρικός σταθμός του Ειρηνικού είναι και ο σιδηροδρομικός σταθμός - είναι το δυτικό τερματικό σταθμό για το cross-country τρένο της VIA Rail και το βόρειο άκρο για τη διαδρομή Cascades του Amtrak - και έναν διεθνή / διεθνή σταθμό λεωφορείων.