Κορυφαία 5 πιο στοιχειωμένα μέρη στη Βαλτιμόρη

Ετοιμαστείτε για μια επισκόπηση φαντασμάτων.

Είτε πιστεύετε στη μετά θάνατον ζωή είτε όχι, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι η Βαλτιμόρη έχει μερικές μεγάλες ιστορίες φαντασμάτων. Maryland - και ειδικότερα η Βαλτιμόρη - έχει πολλή ιστορία, και μαζί με αυτό έρχονται πολλές παρατηρήσεις φαντασμάτων. Εδώ είναι μια επισκόπηση μερικών από τις πιο μιλάμε για στοιχειωμένα μέρη στη Βαλτιμόρη? Εγγραφείτε για μια περιοδεία φάντασμα ή πηγαίνετε για ένα κυνήγι φάντασμα της δικής σας.

Περισσότερες αποκριές διασκέδασης : Top 5 στοιχειωμένα σπίτια στη Βαλτιμόρη

Εθνικό μνημείο Fort McHenry
2400 Ε Fort Ave .; 410-962-4290
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το στρατιωτικό φρούριο έρχεται με τη δική του συλλογή ιστοριών φαντασμάτων. Οι επιθεωρητές του πάρκου έχουν αναφέρει βήματα ακοής και έχουν ανάψει τα φώτα αφού τα απενεργοποιήσουν, αλλά ο πιο διάσημος απολογισμός είναι ένα φάντασμα ενός βαριδιού φρουρού, ο οποίος περιπολεί κατά μήκος της εξωτερικής μπαταρίας στο φρούριο. Αρκετοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των επιθεωρητών και των επισκεπτών, δήλωσαν ότι είδαν το φάντασμα ενός Αφρο-Αμερικανικού στρατιώτη ντυμένο με στρατιωτική στολή και στρατιώνοντας ένα τουφέκι. Κάποιοι πίστευαν ότι είδαν έναν ιστορικό αναδραστήρα, μόνο για να ανακαλύψουν αργότερα ότι ο φρουρός δεν είναι μέρος του προγράμματος. Το φάντασμα παρουσιάστηκε σε ένα επεισόδιο "Haunted History" στο Channel History.

Fells Point
Τα φαντάσματα φημολογούνται ότι περπατούν στους δρόμους και κατοικούν μπαρ, σπίτια και πρώην bordellos σε αυτήν την παραθαλάσσια γειτονιά. Οι ιστορίες των ναυτικών από απομακρυσμένες χώρες που έπεσαν μυστηριωδώς λείπουν είναι συνηθισμένες, όπως και τα ιστορικά μηνύματα από έναν μαζικό τάφο θυμάτων κίτρινου πυρετού κάτω από την κεντρική πλατεία της γειτονιάς.

Υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες φαντασμάτων που κυκλοφορούν στο Fells Point ότι οι ντόπιοι οδηγοί δίνουν παραφυσικές περιηγήσεις στην περιοχή .

Ο Αστερισμός USS
Pier 1, Inner Harbor. 410-539-1797
Πολλοί άνθρωποι έχουν ακούσει τρομακτικούς θορύβους και είδαν περίεργες φιγούρες ενώ βρίσκονταν στο πλοίο αυτό το ιστορικό πλοίο, το οποίο ήταν σε λειτουργία από το 1854 μέχρι τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σε μια ιστορία, ένας ιερέας οδηγήθηκε σε μια περιήγηση στο πλοίο, μόνο για να ανακαλύψει ότι κανένας άνθρωπος της περιγραφής του δεν εργάστηκε εκεί ως οδηγός. Σήμερα, μπορείτε να πάρετε μια περιήγηση με δική σας και να δείτε αν βλέπετε ή αισθάνεστε κάτι από το συνηθισμένο: το USS Constellation είναι αγκυροβολημένο στο εσωτερικό λιμάνι της Βαλτιμόρης.

Club Charles
1724 Ν Charles St .; 410-727-8815
Αυτό το μπαρ στο Station North Arts & Entertainment District φαίνεται να στοιχειοθετείται από ένα διασκεδαστικό αγαπημένο φάντασμα που ονομάζεται "Frenchie". Εξετάζεται τόσο από το προσωπικό όσο και από τους προστάτες στην ασπρόμαυρη στολή αναμονής του προσωπικού, ο Γάλλος λέγεται ότι εργάστηκε ως διπλός πράκτορας που προσποιείται ότι εργάζεται για τη ναζιστική Γερμανία ενώ παράλληλα προσέφερε υπηρεσία στους συμμάχους κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Όπως πηγαίνει η ιστορία, η Frenchie μετανάστευσε στη Βαλτιμόρη και έγινε σερβιτόρος που έζησε σε ένα διαμέρισμα πάνω από το Club Charles. Σήμερα, λέγεται να κάνει εμφανίσεις στο μπαρ - συνήθως μετά από ώρες - και να ανακατέψει γύρω από τα μπουκάλια και τα γυαλιά. Εκτός από τις φανταστικές εμφανίσεις, το Club Charles είναι επίσης ένας τόπος που οι επισκέπτες μπορούν να εντοπίσουν τον John Waters .

Αίθουσα Westminster και Γη θάρρος
519 W Fayette St .; 410-706-2072
Διάσημος ως τελικός χώρος ανάπαυσης του Edgar Allan Poe, το νεκροταφείο που είναι τώρα ο χώρος του Westminster Hall και του Burying Ground δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1786.

Πολλοί σημαντικοί και σημαίνοντες άνθρωποι έχουν ταφεί εδώ, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που πολέμησαν στον αμερικανικό επαναστατικό πόλεμο και τον πόλεμο του 1812. Ο Poe θάφτηκε εδώ τον Οκτώβριο του 1849 μετά τον μυστηριώδη θάνατό του. Κάθε χρόνο, η γέννηση και ο θάνατός του γιορτάζονται στον τάφο του. Οι παραφυσικοί ερευνητές συζήτησαν πιθανό πόλο που στοιχειώνει στο Westminster σε ένα επεισόδιο του "Ανατριχιαστικού Καναδά".