Ανασκόπηση: Καταφύγιο Kalaloch της πολιτείας της Ουάσινγκτον

Καταφύγιο Εθνικού Πάρκου στην Ολυμπιακή Χερσόνησο

Το Kalaloch Lodge (προφέρεται CLAY-lock) βρίσκεται κατά μήκος των βόρειων ακτών της Ολυμπιακής Χερσονήσου της Ουάσινγκτον. Αυτές οι παραλίες έχουν μια ήσυχη και τραχιά ομορφιά που πρέπει να είναι πεπειραμένη για να γίνει κατανοητή.

Δεν θα βρείτε ψηλά καταστήματα ή καταστήματα με σουβενίρ. Θα βρείτε ασυνήθιστα αξιοθέατα, όπως χιλιάδες κούτσουρα και πολλές νύχτες θα δείτε εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα. Σε ένα μέρος όπου απουσιάζουν τα ξενοδοχεία αλυσίδας, η ιδιοκτησία Kalaloch Lodge στο Ολυμπιακό Εθνικό Πάρκο επιτρέπει σε έναν ταξιδιώτη του προϋπολογισμού να απολαύσει την ασυνήθιστη ομορφιά σε προσιτή τιμή.

Απομακρυσμένη τοποθεσία στην ακτή του Ειρηνικού της Ουάσιγκτον

Το Kalaloch απέχει σχεδόν τέσσερις ώρες με το αυτοκίνητο δυτικά του Σιάτλ και η πλησιέστερη πηγή ενέργειας είναι 75 μίλια μακριά. Οι ισχυροί άνεμοι που απομακρύνονται καλά από την περιοχή μπορεί να χτυπήσουν την υπηρεσία παροχής ενέργειας στην περιοχή μάλλον γρήγορα. Το Kalaloch βρίσκεται επίσης σε μια από τις πιο υγρές περιοχές των ΗΠΑ, λαμβάνοντας κατά μέσο όρο 166 βροχόπτωσης κάθε χρόνο.

Κρατήστε όλα αυτά κατά νου όταν κάνετε κρατήσεις στο Kalaloch Lodge. Δεν είναι εύκολο να φτάσετε και υπάρχουν πιθανές προκλήσεις μόλις φτάσετε. Αλλά οι ανταμοιβές είναι όμορφοι.

Οι ευκαιρίες πεζοπορίας κυριαρχούν στις έρημες, βραχώδεις παραλίες και στα εύκρατα δάση. Άλλοι έρχονται απλά για να παρακολουθήσουν τα ηλιοβασιλέματα τεχνικό χρώμα πάνω από τον Ειρηνικό ή για να βιώσουν την οργή των χειμερινών καταιγίδων που έρχονται από τη θάλασσα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε άφθονο βενζίνη (είναι ακριβό εδώ), φανάρι ή φακό (ειδικά το χειμώνα) και άλλες διατάξεις. Αλλά κανείς δεν πρέπει να τραχιάσει για να απολαύσετε Kalaloch, επειδή το κατάλυμα διαθέτει ένα μικρό αλλά πλούσιο εστιατόριο και ένα εξυπηρετικό προσωπικό που hails από μακρινές περιοχές όπως η Φλόριντα.

Υπάρχουν ενοικιαζόμενα δωμάτια και καμπίνες. Οι καμπίνες φιλοξενούν 2-7 άτομα και απέχουν λίγα βήματα από τη θεαματική θέα στον ωκεανό. Τα δωμάτια Lodge θα εξυπηρετήσουν 2-4 άτομα και είναι πιο κοντά στο εστιατόριο, κατάστημα δώρων και κατάστημα.

Οι τιμές είναι λίγο υψηλότερες από ό, τι οι ταξιδιώτες του προϋπολογισμού θέλουν να πληρώσουν για έναν ύπνο τη νύχτα. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και καμπίνες κυμαίνονται από περίπου $ 95- $ 345 USD / night και οι τιμές μπορούν να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της αιχμής.

Στο υψηλότερο τέλος αυτής της σειράς υπάρχουν καταλύματα αρκετά μεγάλα ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν επτά άτομα. Μια ομάδα που θα απαιτούσε δύο δωμάτια στα περισσότερα μέρη. Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να εξετάσουμε με τις τιμές είναι αυτό που κοστίζει για να διατηρηθεί η ποιότητα των υπηρεσιών σε μια τέτοια απομακρυσμένη, μερικές φορές αδιάφορη τοποθεσία. Απλά οικονομικά υπαγορεύουν υψηλότερες τιμές.

Φροντίστε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι τιμές ανεβαίνουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και τα δωμάτια γίνονται λιγοστά.

Ρύθμιση περισσότερο από τις ανέσεις

Τα δωμάτια είναι καθαρά και καλά εξοπλισμένα, αλλά δεν θα βρείτε στυλ αιχμής. Είναι ένα καταφύγιο! Σε όλο το σύστημα του εθνικού πάρκου, θα βρείτε παρόμοιες ιδιότητες που προσφέρουν άνεση στο ρουστίκ περιβάλλον.

Τα γεύματα στο εστιατόριο θα θεωρούνται ελαφρώς υπερτιμημένα σε μια λιγότερο απομακρυσμένη τοποθεσία, αλλά θυμηθείτε ότι κοστίζει περισσότερα χρήματα εδώ για να αποθηκεύσετε ποιοτικά προϊόντα διατροφής και να στεγάσετε την εγκατάσταση. Το πρωινό σερβίρεται από τις 8-11: 30 π.μ. μεσημεριανό από 11:30 π.μ. έως 5 μ.μ. και δείπνο από τις 5 μ.μ. έως 8 μ.μ. Συνιστάται η κράτηση. Το δείπνο με δωρεάν θα κοστίσει περίπου $ 20 USD / άτομο. Αν αυτό είναι πάρα πολύ πλούσιο για το αίμα σας, τα κοντινότερα εστιατόρια βρίσκονται περίπου 35 μίλια μακριά στην πόλη Forks. Στους χώρους καμπίνας υπάρχουν εγκαταστάσεις κουζίνας.

Τα είδη παντοπωλείου μπορούν να αγοραστούν στο Forks ή στο εμπορικό κατάστημα.

Το Kalaloch βρίσκεται στα όρια του Εθνικού Ολυμπιακού Πάρκου. Τα άτομα με τα πόδια εισάγονται στο πάρκο για $ 10 δολάρια? κάθε δελτίο οχήματος είναι $ 25 (καλό για επτά συνεχόμενες ημέρες). Παρακολουθήστε τις δωρεάν ημέρες (που προσφέρονται αρκετές φορές καθ 'όλη τη διάρκεια κάθε έτους), όταν παραμεληθεί η εισαγωγή.

Το Kalaloch Lodge λειτουργεί από την Aramark Corporation, η οποία έχει συνάψει σύμβαση για την παροχή τροφίμων και διαμονής σε πολλά αμερικανικά εθνικά πάρκα. Το Kalaloch έχει κάποια ξαδέρφια στην περιοχή: η λίμνη Quinault Lodge και το Sol Duc Hot Springs Resort είναι αρκετά κοντά ώστε να μπορείτε να επισκεφθείτε και τα τρία.

Ειδικές προσφορές γίνονται σε διάφορες χρονικές περιόδους για τα τρία καταλύματα. Αναμείνετε τις πιο ελκυστικές προσφορές που θα λάβετε κατά τη διάρκεια της σεζόν ώμων και της εκτός εποχής. Εκπτώσεις 15 τοις εκατό είναι διαθέσιμες για ενεργό στρατιωτικό προσωπικό με ταυτότητα.

Ηλιοβασιλέματα, παραλίες Driftwood και δάση βροχής

Ο πρόσθετος χρόνος και τα χρήματα που ξοδεύετε για να μείνετε στο Kalaloch είναι μια επένδυση σε πραγματικά μοναδικές ευκαιρίες ταξιδιού. Αυτή η ακτογραμμή είναι πιθανώς σε αντίθεση με όσα έχετε βιώσει ποτέ.

Η Ruby Beach είναι μια αγαπημένη στάση στο Εθνικό Πάρκο Ολυμπιακών Αγώνων. Θα δείτε τεράστιες πέτρινες πέτρες (που ονομάζονται θαλάσσιες στοίβες) και χιλιάδες τεράστια (σκέφτονται 60 πόδια) κούτσουρα που διασκορπίζονται στην ευρεία παραλία.

Τα κούτσουρα ξεκινούν το ταξίδι εδώ στα κοντινά δάση, καθώς υποβαθμίζονται από τη διάβρωση και στη συνέχεια πλένονται προσωρινά στη θάλασσα. Όταν οι καταιγίδες τους φέρνουν πίσω στην ακτή, απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους beachcombers. Κάθε χρόνο, οι άνθρωποι τραυματίζονται σοβαρά ή σκοτώνονται από τα εισερχόμενα κορμούς.

Σε κοντινή απόσταση, η παραλία 4 είναι ένα μέρος για να εξερευνήσετε παλιρροιακές πισίνες. Το Park Rangers οδηγεί συνομιλίες φύσης που εξηγούν τη θαλάσσια ζωή που αποκαλύπτεται σε αυτά τα συναρπαστικά μέρη. Ελέγξτε τοπικά μετά την άφιξη για τις ώρες, οι οποίες τείνουν να ακολουθούν το παλιρροιακό πρόγραμμα.

Το Εθνικό Ολυμπιακό Πάρκο φιλοξενεί δύο μεγάλα εύκρατα δάση: Hoh και Quinault. Η είσοδος Quinault είναι 31 μίλια νοτιοανατολικά του Kalaloch κατά μήκος των ΗΠΑ 101. Είτε αξίζει να εξερευνήσετε την περιοχή, και είναι δωρεάν με την τιμή της εισόδου σας στο πάρκο.

Οι ανεμιστήρες του Twilight Unite

Πριν από χρόνια, η ταινία Twilight και η συνέχεια του New Moon προσέλκυσαν μια ισχυρή παρακολούθηση των οπαδών σε όλο τον κόσμο. Κάποιοι μάλιστα βγάζουν την Ολυμπιακή χερσόνησο για να επισκεφτούν τις διάφορες θέσεις σκοποβολής. Μερικοί οπαδοί απογοητεύονται για να μάθουν ότι πολλές από τις σκηνές που εκπροσωπούνται ως Forks στην πραγματικότητα πυροβολήθηκαν στο Όρεγκον.

Αλλά αυτό ήταν μια ενδιαφέρουσα δεκαετία περίπου για την πόλη Forks, η οποία στην πραγματικότητα δημιούργησε ένα ευπρόσδεκτο σημάδι γεμάτο με πλατφόρμα, έτσι ώστε οι οπαδοί να μπορούν να ανεβαίνουν και να φωτογραφίζονται στα όρια της πόλης!

Εκτός από τα Forks (όπου θα βρείτε καταστήματα που τροφοδοτούν τους επισκέπτες σε αναζήτηση αναμνηστικών), τα δάση βροχής και τα σημεία ακτογραμμής είναι σε μεγάλο βαθμό προσβάσιμα και σε μικρή απόσταση από το Kalaloch Lodge.

Παρόλο που η ένταση αυτού του ενδιαφέροντος έχει μειωθεί, ελέγξτε τοπικά για "Περιηγήσεις Twilight", ή τουλάχιστον ρωτήστε τους κατοίκους της περιοχής για τις επιπτώσεις των ταινιών. Είναι ένας μεγάλος εκκινητής συνομιλιών.

Παρακαλώ σημειώστε: Όπως είναι συνηθισμένο στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν καταλύματα με σκοπό την αναθεώρηση αυτών των υπηρεσιών. Παρόλο που δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, πιστεύουμε στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική δεοντολογίας μας.