Τι να ψάξετε σε φορτιστή αυτοκινήτου USB

Κρατήστε τα πάντα χρεώνονται στο επόμενο οδικό ταξίδι σας

Ξεκινώντας από ένα οδικό ταξίδι ή ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο για τις επόμενες διακοπές σας; Εκτός από τη συνηθισμένη συλλογή σνακ και βαλίτσες, υπάρχει ακόμα ένα πράγμα που δεν πρέπει να φύγετε από το σπίτι χωρίς: ένα φορτιστή αυτοκινήτου USB.

Όσο περισσότεροι άνθρωποι στο αυτοκίνητο, το αληθινό αυτό γίνεται, αλλά ακόμη και οι σόλο οδηγοί θα επωφεληθούν από την κατοχή ενός. Εδώ είναι οι λόγοι για τους οποίους, τι πρέπει να ψάξετε κατά την αγορά ενός, και μερικές προτεινόμενες επιλογές.

Τι είναι ο φορτιστής αυτοκινήτου USB;

Με απλά λόγια, ένας φορτιστής αυτοκινήτου USB είναι ένα μικρό gadget που συνδέεται με μια θύρα αναπτήρα / θύρα αξεσουάρ ενός αυτοκινήτου και παρέχει μία ή περισσότερες τροφοδοτούμενες υποδοχές USB.

Χρησιμοποιείται συνήθως για τη φόρτιση smartphone και tablet, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία μπαταριών, ορισμένων μοντέλων κάμερας και πολλών άλλων συσκευών που λειτουργούν με USB.

Πολλαπλές υποδοχές

Ενώ μια ενιαία υποδοχή USB είναι μια καλή αρχή, είστε καλύτερα να ψάχνετε για έναν φορτιστή με δύο ή περισσότερα. Επειδή συχνά αφήνετε το τηλέφωνό σας συνδεδεμένο στο φορτιστή όταν το χρησιμοποιείτε για πλοήγηση (περισσότερες πληροφορίες παρακάτω), έχοντας μία ή δύο επιπλέον υποδοχές, μπορείτε εσείς και οι επιβάτες σας να χρεώνετε άλλες συσκευές ανάλογα με τις ανάγκες.

Δεν δημιουργούνται ίσοι όλοι οι υποδοχές USB

Όπως ίσως έχετε ήδη ανακαλύψει αν έχετε προσπαθήσει ποτέ να ενεργοποιήσετε ένα νέο iPad από τον παλιό σας φορτιστή iPhone, δεν είναι όλοι οι φορτιστές και οι υποδοχές USB ίδιοι. Η αρχική προδιαγραφή ζήτησε έξοδο μισού ενισχυτή, αλλά καθώς οι συσκευές έχουν όλο και περισσότερη πείνα στην εξουσία, αυτοί οι αριθμοί έχουν πάει πολύ ψηλά.

Τα φορτιστές 2.1 και 2.4amp είναι πλέον κοινά. Αν χρησιμοποιείτε φορτιστή χαμηλότερου επιπέδου από αυτόν που χρειάζεται η συσκευή σας, θα χρειαστούν περισσότερες ώρες για να εκτελέσετε τη δουλειά του ή απλώς αρνείστε να χρεώσετε καθόλου.

Τα tablet και τα νέα smartphones είναι πιο πιθανό να χρειαστούν επιπλέον χυμούς. Ελέγξτε τη λεπτή εκτύπωση στον υπάρχοντα φορτιστή τοίχου, και στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι ο φορτιστής αυτοκινήτου που αγοράσατε διαθέτει τουλάχιστον μία υποδοχή με την έξοδο που χρειάζεστε.

Όταν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας για οδηγίες οδήγησης, η βαριά οθόνη και η χρήση του GPS θα αποβάλλουν την μπαταρία ταχύτερα από το συνηθισμένο, επομένως καθίσταται ακόμα πιο σημαντικό να έχετε φορτιστή αρκετά ισχυρό για να το κρατάτε γεμάτο. Μην υποτιμάτε αυτό - με έναν φορτιστή χαμηλής κατανάλωσης, είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε με λιγότερη χρέωση από ό, τι ξεκινήσατε με το τέλος ενός μεγάλου ταξιδιού, ακόμα και αν το τηλέφωνό σας έχει συνδεθεί καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Για να είστε ασφαλείς, αναζητήστε έναν φορτιστή που διαθέτει δύο πρίζες υψηλής ισχύος που μπορούν ταυτόχρονα να λειτουργούν. Αυτό απαιτεί περίπου 4.8 αθροίσματα συνολικής παραγωγής ή περισσότερων.

Μικρά στοιχεία

Υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε, αν και κανένα από αυτά δεν είναι ζωτικής σημασίας. Ψάξτε για έναν φορτιστή που έχει ένα φως για να σας ενημερώσει πότε λειτουργεί, αλλά δεν είναι τόσο φωτεινό που αποσπά την προσοχή όταν οδηγείτε τη νύχτα. Το κόκκινο είναι καλύτερο από το μπλε ή το λευκό, γι 'αυτό το λόγο.

Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το φυσικό μέγεθος του φορτιστή. Ανάλογα με το όχημα που χρησιμοποιείτε, δεν υπάρχει πάντα μεγάλη απόσταση γύρω από τη θύρα αναπτήρα / θύρας αξεσουάρ.

Αγοράζοντας ένα φορτιστή που προεξέχει μόνο με μια ίντσα ή έτσι αποφεύγει τυχαία χτυπήματα και προσκρούσεις. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν αλλάζετε συχνά οχήματα (π.χ. ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα) και δεν γνωρίζετε την ακριβή διάταξη μπροστά από το χρόνο.

Τέλος, τα ενσωματωμένα καλώδια μπορεί να φαίνονται σαν μια καλή ιδέα, αλλά συνήθως δεν είναι. Αρχικά, περιορίζουν τις συσκευές που μπορείτε να φορτίσετε - τι συμβαίνει όταν αγοράζετε ένα διαφορετικό είδος τηλεφώνου ή ένας φίλος χρειάζεται να χρεώσει κάτι;

Το καλώδιο είναι επίσης το πιο πιθανό μέρος για να σπάσει, και αν είναι ενσωματωμένο, αυτό καθιστά το όλο φορτιστή άχρηστο. Απλώς χρησιμοποιήστε το καλώδιο που συνοδεύει τη συσκευή σας ή αγοράστε ένα ανταλλακτικό για χρήση στο αυτοκίνητο. Εάν αγοράζετε ένα επιπλέον, προσπαθήστε να πάρετε ένα που είναι μεγαλύτερο από το συνηθισμένο, έτσι ώστε να μπορεί εύκολα να φτάσει από το φορτιστή σε ένα vent ή πίνακα ταμπλό εάν χρησιμοποιήσετε ένα.

Αξίζει να μελετήσουμε

Τα μοντέλα και οι προδιαγραφές αλλάζουν τακτικά, αλλά εδώ υπάρχουν μερικοί φορτιστές αυτοκινήτου USB που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια και αξίζει να αγοράσετε τη στιγμή της γραφής:

Το Scosche reVOLT 12W + 12W είναι ένας λεπτός, ισχυρός φορτιστής που λειτουργεί με τις περισσότερες συσκευές.

Ο φορτιστής αυτοκινήτου Anker 24W διπλής θύρας είναι μεγαλύτερος από τον Scosche, αλλά λειτουργεί με τα πάντα.

Ο φορτιστής αυτοκινήτου USB 3-Port 1Byone 7.2A / 36W μπορεί να φορτίζει τρεις συσκευές ταυτόχρονα και να φορτίζει γρήγορα ένα τηλέφωνο σε πολύ προσιτή τιμή.

Ο φορτιστής ταξιδιού Powermod All-In-One προσφέρει επιπλέον ευελιξία, καθώς συνδυάζεται με το αυτοκίνητο και το φορτιστή τοίχου.