Αναθεώρηση: Shure SE215 Ηχομόνωση ακουστικά

Μια εξαιρετική επιλογή για ταξίδια

Το ταξίδι είναι πολλά πράγματα, αλλά η ήσυχη συχνά δεν είναι μία από αυτές. Από το βρυχηθμό των κινητήρων αεριωθούμενων αεροσκαφών έως τις μεγάλες ανακοινώσεις αεροδρομίων, το θόρυβο της κυκλοφορίας σε αχρείους επισκέπτες του ξενοδοχείου, υπάρχει μια τακτική ανάγκη να σιωπήσετε τον έξω κόσμο όταν είστε στο δρόμο.

Τα ακουστικά είναι μια καλή επιλογή, αλλά αν τα βρείτε ανήσυχα ή απλά προτιμούν τη μουσική να σιγήσουν, τα ακουστικά με κάποια μορφή καταστολής θορύβου είναι μια ιδανική εναλλακτική λύση.

Μετά από πολλά χρόνια με τα φτηνά, χαμηλής ποιότητας μοντέλα, χρησιμοποιούσα ένα ζευγάρι ακουστικά Shure SE215 σε καθημερινή βάση, ενώ ταξίδευα τους τελευταίους μήνες. Δέκα χιλιάδες μίλια αργότερα, εδώ είναι ο τρόπος με τον οποίο έχουν προχωρήσει.

Απομόνωση θορύβου

Δεδομένου ότι τα δυνατά περιβάλλοντα - αεροδρόμια, λεωφορεία, καφετέριες και άλλοι δημόσιοι χώροι - είναι τόσο συνηθισμένοι κατά τη διάρκεια ταξιδιών, η αποτελεσματική καταστολή του θορύβου είναι ζωτικής σημασίας. Οι θήκες Shure SE215 χρησιμοποιούν αφρώδες υλικό αφρού που ταιριάζει στο εσωτερικό του αυτιού και παρέχουν παθητική ακύρωση θορύβου. Οι συμβουλές έρχονται σε τρία μεγέθη και απαιτούν μια μικρή πρακτική για να επιτευχθεί μια ασφαλής εφαρμογή.

Μόλις γίνει αυτό, ωστόσο, αυτός ο τύπος τεχνικής αποκλεισμού θορύβου μπορεί να είναι εκπληκτικά αποτελεσματικός. Ο θόρυβος του φόντου εξαφανίστηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα μουσικής, και ακόμη και τα κλάματα των μωρών και οι δυνατές συζητήσεις αποκλείστηκαν εύκολα. Η μείωση του θορύβου είναι σχεδόν πολύ καλή κατά περιόδους, καθώς έχω σχεδόν χάσει τις ανακοινώσεις σταθμών και τις επιβιβάσεις επειδή δεν μπορούσα να τις ακούσω.

Όπως συμβαίνει με κάθε ενσύρματο ακουστικό που αποκλείει τον εξωτερικό ήχο, η φθορά του κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης δεν είναι ιδανική. Ο θόρυβος ταξιδεύει επάνω στο καλώδιο καθώς τρίβεται κατά του δέρματος ή των ενδυμάτων, επιδεινώνεται από τη σχετική σιωπή. Η ζημιά από την εφίδρωση μπορεί επίσης να είναι ένα ζήτημα μακροπρόθεσμα, καθώς αυτά τα ακουστικά δεν έχουν βαθμολογία για στεγανοποίηση.

Αναπαραγωγή ήχου

Ακούγοντας μια σειρά από διαφορετικές μουσικές, podcasts και ραδιοφωνικές εκπομπές, η ποιότητα του ήχου του Shure 215 έχει εντυπωσιαστεί σε όλους τους τομείς. Εάν είστε audiophile ο οποίος απαιτεί ένα εντελώς "επίπεδη" soundscape, ίσως θέλετε να κοιτάξετε αλλού στη σειρά Shure. Για τους περισσότερους ακροατές, ωστόσο, η εξίσωση είναι σχεδόν ιδανική.

Τα μπάσα είναι πλούσια και ζεστά, χωρίς να είναι υπερβολικά, ενώ οι ήχοι μεσαίας εμβέλειας είναι καθαροί και τραγανικοί. Ακόμη και με αρχεία MP3 χαμηλής ποιότητας ή όταν στέλνετε τραγούδια από τους Spotify και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε απευθείας σύνδεση, υπάρχουν ελάχιστα για να διαμαρτυρηθείτε.

Ανθεκτικότητα και σχεδιασμός

Η ακύρωση θορύβου και η υψηλή ποιότητα ήχου αυτών των ακουστικών συμβαίνουν μόνο αν οι άκρες αφρού ταιριάζουν απόλυτα στο κανάλι του αυτιού. Εάν όχι, οι εξωτερικές διαρροές θορύβου και οι σημειώσεις των μπάσων (ιδίως) εξαφανίζονται.

Για να διασφαλίσετε την τέλεια εφαρμογή, τα καλώδια των ακουστικών βρόχου πίσω και πάνω από τα επάνω άκρα, προτού τοποθετήσετε τη θέση τους στη θέση τους. Φαίνεται και αισθάνεται λίγο ασυνήθιστο, και κάνει μερικές προσπάθειες να πάρει το δικαίωμα, αλλά φαίνεται ένα μικρό τίμημα για να πληρώσει για το τελικό αποτέλεσμα. Τα καλώδια πίσω από τα αυτιά διατηρούν το σχήμα τους, οπότε σπάνια υπάρχει ανάγκη να αναπροσαρμόζονται μετά την πρώτη χρήση.

Τα ακουστικά τείνουν να σπάσουν σε ένα από τα δύο μέρη: στη βάση του τμήματος βύσματος ή όπου το καλώδιο στρέφεται καθώς συνδέεται με τους οδηγούς (ηχεία).

Φαίνεται ότι ο Shure το συνειδητοποίησε, χρησιμοποιώντας παχύτερο, ενισχυμένο καλώδιο για τα τμήματα γύρω από τα αυτιά, καθώς και ένα περίβλημα μεγάλου μεγέθους.

Ωστόσο, αυτό το ανθεκτικό φις μπορεί να προκαλέσει ένα μικρό πρόβλημα. Λόγω του επιπλέον μεγέθους του, το περίβλημα τείνει να επικαλύπτει το χώρο που έχει διανεμηθεί για την υποδοχή ακουστικών σε πολλές περιπτώσεις τηλεφώνου και συσκευής αναπαραγωγής μουσικής. Αυτό μερικές φορές εμποδίζει το φις να κάνει κλικ σταθερά στη θέση του, με αποτέλεσμα μια χαλαρή σύνδεση όταν χτυπηθεί ή μετακινηθεί.

Τα ακουστικά φερμουάρ σε μια μικρή, ημι-άκαμπτη θήκη που τους προστατεύει από ζημιές και αποτρέπει τα καλώδια από το να μπερδεύονται. Είναι ωραίο άγγιγμα και σημαντικό για όσους βρίσκονται σε κίνηση.

Σχέση ποιότητας και τιμής

Η τιμή καταλόγου για τα ακουστικά Shure SE215 είναι $ 99 και αν δεν υπάρξει πώληση, πρόκειται για το τι θα πληρώσετε και στο διαδίκτυο Με την υψηλής ποιότητας αναπαραγωγή ήχου, την εντυπωσιακή ακύρωση θορύβου και ένα ανθεκτικό σχέδιο που μπορεί να αντέξει τα αναπόφευκτα χτυπήματα, αυτό αντιπροσωπεύει εξαιρετικά καλή αξία.

Τι είναι το Bluetooth;

Ο αυξανόμενος αριθμός τηλεφώνων τώρα στέλνεται χωρίς υποδοχές ακουστικών, γεγονός που περιπλέκει τη χρήση ενσύρματων ακουστικών όπως αυτά. Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα dongle που μετατρέπει τις θύρες micro-USB / Lightning και των ακουστικών, ο Shure έχει μερικές άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Πρώτον, αν έχετε ήδη ένα ζευγάρι ενσύρματα ακουστικά της εταιρείας και θέλετε να μεταβείτε σε ασύρματο, μπορείτε να αγοράσετε ένα καλώδιο αντικατάστασης που προσθέτει δυνατότητα Bluetooth, μαζί με μια υποδοχή μικροφώνου. Αν όχι, απλά αγοράστε το μοντέλο Wireless Shure SE215 Wireless.

Τελικό Λόγο

Το Shure SE215 είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα σύνολο ακουστικών ακουστικών ακύρωσης θορύβου με εξαιρετική ποιότητα ήχου που δεν κοστίζει μια περιουσία. Είναι τόσο απλό.