Φεστιβάλ Τέχνης & Πολιτισμού Πεωρίας

Στην Πεόρια της Αριζόνα

Peoria, Αριζόνα αναπτύχθηκε για πρώτη φορά από αποίκους από Peoria, Ιλλινόις στα τέλη του 1880. Γιορτάστε την κληρονομιά της Peoria και το μέλλον της στο ετήσιο Φεστιβάλ Τέχνης & Πολιτισμού Peoria. Αυτό το γεγονός αντικαθιστά αυτό που ήταν γνωστό ως Peoria Pioneer Days Parade και Family Picnic.

Πότε είναι το Φεστιβάλ Τέχνης & Πολιτισμού Peoria;

Σάββατο 1 Απριλίου 2017 από τις 8 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Που είναι?

Στην Παλιά Πόλη Peoria, στην Peoria και στις Grand Avenues.

Θα βρείτε παραστάσεις / δραστηριότητες στους παρακάτω χώρους. Πάρκο Osuna, Κέντρο Τεχνών της Peoria, Ιστορικά Μουσεία Πέορι, Κοινοτικό Κέντρο και γύρω Δρόμοι.

Τι θα συμβεί εκεί;

Οι σπουδαστές από το Unified School District της Peoria θα παρουσιάσουν το έργο τους και θα εκτελέσουν χορευτικές ρουτίνες, θεατρικές παραστάσεις, χορωδία και συγκρότημα. Για μια μικρή χρέωση (με μετρητά) μπορείτε να συμμετάσχετε σε βόλτα με ποδήλατο οικογενειακά, βόλτες με βάρκες και παιδική ζώνη.

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια και πόσα είναι αυτά;

Δεν υπάρχουν εισιτήρια. Η είσοδος είναι δωρεάν. Ορισμένες δραστηριότητες ενδέχεται να έχουν μικρή χρέωση.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Οι σπουδαστές των 7ου και 12ου βαθμού συμμετείχαν στον Διαγωνισμό Τέχνης & Πολιτιστικού Φεστιβάλ. Φωτογραφία, αποσύνθεση, ζωγραφική, ζωγραφική, τυπογραφία, γλυπτική και μεικτά μέσα - όλα είναι καλά! Οι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ ενθαρρύνονται να ψηφίσουν για τα αγαπημένα τους κομμάτια.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το City of Peoria Special Events online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.