Τα καλύτερα ξενοδοχεία στην παραλία στο Σαν Ντιέγκο

Μείνετε σε εξοχικές κατοικίες στο επόμενο ταξίδι σας στο Σαν Ντιέγκο

Εάν επισκέπτεστε το Σαν Ντιέγκο, πιθανότατα θα θέλετε να πάτε στην παραλία. Γιατί να μην πάρετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο και να παραμείνετε δεξιά από μία από τις καλύτερες παραλίες του Σαν Ντιέγκο ; Το Σαν Ντιέγκο διαθέτει πληθώρα ξενοδοχείων που βρίσκονται δίπλα στην άμμο. Μερικά είναι δίπλα σε boardwalks, μερικά από αυτά περνούν από το αίθριο του ξενοδοχείου κατευθείαν στην άμμο, μερικά είναι μικρά ξενοδοχεία και μερικά είναι μαζικά θέρετρα, αλλά όλα έχουν ένα κοινό πράγμα: εκπληκτική θέα σε αυτό το γλυκό Σαν Ντιέγκο surf.

Αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε το χρόνο σας στην ηλιοθεραπεία και το κύμα που παρακολουθείτε στο Σαν Ντιέγκο, ξεκουραστείτε το κεφάλι σας σε ένα παραλιακό ξενοδοχείο. Εδώ είναι οι καλύτερες επιλογές ξενοδοχείου στον ωκεανό στο Σαν Ντιέγκο κατανεμημένες σε πιο συγκεκριμένες κατηγορίες, ανάλογα με το είδος του καταλύματος που ψάχνετε.

Κλασσικά και πολυτελή ξενοδοχεία του Σαν Ντιέγκο

La Valencia Hotel

Το La Valencia Hotel βρίσκεται στο La Jolla από το 1926 και σε αυτό το σημείο προσελκύει την προσοχή χάρη στο ροζ εξωτερικό του, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα το ψευδώνυμο The Pink Lady χάρη στο χρώμα και την ιστορική κομψότητα του. Μέσα σε όλα αυτά τα ροζ, θα βρείτε πολυτελώς εξοπλισμένα δωμάτια, πολλά από τα οποία έχουν θέα στον κόλπο La Jolla και θέα στην χαλαρωτική αυλή με κεραμίδια της La Valencia, που διαθέτει μια εκπληκτική πισίνα με θέα στον ωκεανό.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για το La Valencia Hotel σχετικά με το TripAdvisor.

Ξενοδοχείο Del Coronado

Αυτό το ιστορικό ξενοδοχείο είναι ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Σαν Ντιέγκο, χάρη στην ασβεστωμένη πρόσοψη και την κόκκινη πορτοκαλί οροφή.

Ω, και έχει μερικά από τα καλύτερα ακίνητα γύρω, με θέα την μεγάλη, μεγάλη, παρθένα παραλία. Το Hotel Del Coronado, ή απλώς το Hotel Del, όπως είναι γνωστό στους ντόπιους, διαθέτει εστιατόριο 5 αστέρων, μια πληθώρα από μπαρ με διαφορετική θέα, σπα και πολυτελή καταστήματα και υπέροχη πισίνα. Έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία, γεμάτη με στοιχειωμένα δωμάτια, τα οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας (το βιβλίο νωρίτερα αν θέλετε πραγματικά να μείνετε σε ένα από τα στοιχειωμένα δωμάτια, συνήθως κάνουν κράτηση γρήγορα).

Υπάρχουν άψογα καλλωπισμένα εδάφη με θέα στον ωκεανό - μερικά από τα οποία καλύπτονται ακόμη και από ένα εκπληκτικό παγοδρόμιο το Δεκέμβριο, αν και είναι μια αξέχαστη διαμονή ανεξάρτητα από το χρόνο της χρονιάς που πηγαίνετε.

Ελέγξτε τις τιμές και των τιμών του Hotel Del Coronado για το TripAdvisor.

L'Auberge Del Mar

Η τοποθεσία αυτού του ξενοδοχείου έχει ένα ενδιαφέρον παρελθόν. Το αρχικό ξενοδοχείο στην περιοχή χτίστηκε το 1910 και συχνά επισκέφθηκε μεγάλα κινηματογραφικά αστέρια της εποχής που συνήθως βρίσκονταν στο Del Mar για να παρακολουθήσουν τις ιπποδρομίες. Αφού το παλιό ξενοδοχείο έπεσε σε χαλάρωση, καταστράφηκε και ένα νέο, πολυτελές κτίριο το 1989 (και εντυπωσιακά ανακαινισμένο το 2008) και εξακολουθεί να έχει σύνδεση με το μονοπάτι των αλόγων, καθώς η δημοφιλής ημέρα μετά το πάρτι του κάθε χρόνο. Το L'Auberge Del Mar διαθέτει επίσης μια εκπληκτική πισίνα, πλούσιο σπα και βρίσκεται δίπλα στο γοητευτικό κέντρο του Del Mar, το Del Mar Village.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για το L'Auberge Del Mar στο TripAdvisor.

Ύπνος πάνω από τον ωκεανό

Crystal Pier Hotel και εξοχικά σπίτια

Μείνετε στην άλλη πλευρά της παραλίας στο Crystal Pier Hotel and Cottages. Πώς λειτουργεί αυτό; Επειδή αυτό το ξενοδοχείο είναι χτισμένο ακριβώς πάνω στην αποβάθρα Pacific Beach και θα κοιμάστε κυριολεκτικά πάνω από τον ωκεανό.

Κάθε δωμάτιο είναι πραγματικά ένα μικροσκοπικό μικρό εξοχικό σπίτι και θα έχετε θέα στην παραλία και τον ευρύ ανοιχτό ωκεανό από τα παράθυρα. Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία. Απλά να θυμάστε ότι η προβλήτα είναι ανοιχτή στους περιπατητές από τις 8 π.μ. μέχρι το ηλιοβασίλεμα και θα βρίσκεστε στην Pacific Beach (PB), οπότε μπορεί να είναι δυνατός κατά περιόδους - ευτυχώς, ο ήχος των συντριπτικών κυμάτων θα βοηθήσει να τσιμπήσει ένα βαρύ περαστικό.

Δείτε κριτικές και κριτικές για Crystal Pier Hotel και Cottages σχετικά με το TripAdvisor.

Το Hip και το Trendy Oceanfront Hotels του Σαν Ντιέγκο

Tower23

Εάν σας αρέσουν τα ξενοδοχεία σας να αισθάνονται διασκεδαστικά και μοντέρνα με ένα στοιχείο ισχίου ή δύο ρίχνονται μέσα, Tower23 καλεί το όνομά σας. Βρίσκεται στο Pacific Beach, το οποίο σιγά-σιγά κινείται πέρα ​​από απλά μπαρ καταδύσεων και κλαμπ, το Tower23 είναι ακόμα το αρχικό μέρος για να το κεφάλι όταν ψάχνετε για ένα αναβαθμισμένο διάλειμμα από τα μπαρ της κομματικής καρδιάς Garnet Street στο PB.

Ο χρωματισμός πλατίνας με φωτισμό διάθεσης σας καλωσορίζει στο σαλόνι. Τα δωμάτια είναι φωτεινά και διαθέτουν μπαλκόνια ή αίθρια. Υπάρχει επίσης μια ηλιόλουστη βεράντα στον τελευταίο όροφο με ξαπλώστρες για να απολαύσετε οι επισκέπτες.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για το Tower23 σχετικά με το TripAdvisor.

Blue Sea Beach Hotel

Το Blue Sea Beach Hotel βρίσκεται νότια της οδού Garnet στο Pacific Beach, προσφέροντας μια σύντομη βόλτα στα μπαρ και τα κλαμπ του PB ή ένα μικρό, φθηνό ταξί ή βόλτα Uber στα χαλαρά μπαρ της Mission Beach. Το Blue Sea Beach Hotel ανακαινίστηκε πρόσφατα και έχει διακόσμηση με τραγανές γραμμές και καταπραϋντικές μπλουζ που θυμίζουν την εξωτερική θάλασσα. Υπάρχει επίσης μια θερμαινόμενη πισίνα (ιδανική για βραδιές όταν το αεράκι του ωκεανού κάνει τα πράγματα πιο δροσερά) με θέα την άμμο και τη θάλασσα.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για το Blue Sea Beach Hotel στο TripAdvisor.

Οικογενειακό Beach Beach Ξενοδοχεία σε Σαν Ντιέγκο

Ξενοδοχείο La Jolla Shores

Το La Jolla Shores Hotel είναι μια πολύ καλή βάση απ'όπου μπορείτε να εξερευνήσετε την σφύζουσα πόλη. Από εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλα όσα η πόλη έχει να προσφέρει. Επίσης, έχετε δίκιο από τις πολλές δραστηριότητες που προσφέρονται στην παραλία La Jolla Shores, όπως καγιάκ, κολύμβηση με αναπνευστήρα, surfing και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης ένα νόστιμο εστιατόριο και μπαρ στον χώρο του ξενοδοχείου με μεγάλα παράθυρα με θέα στο surf.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για το La Jolla Shores Hotel στο TripAdvisor.

Το θέρετρο Loews Coronado Bay Resort

Θα θελήσετε πιθανότατα να φύγετε για να πάρετε τα παιδιά στο ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο και το πάρκο Balboa Park, αλλά αλλιώς, ίσως να μην θέλετε να φύγετε από αυτό το οικογενειακό θέρετρο στο Coronado. Με μια υπέροχη παραλία που έχει θέα στον κόλπο στον ορίζοντα της πόλης και στη γέφυρα Coronado , πολλά εστιατόρια και μπαρ στο χώρο του ξενοδοχείου, κατασκηνώσεις για παιδιά όλο το χρόνο και μια ποικιλία δωματίων για οικογένειες με περισσότερο χώρο, είναι μια όαση για οικογένειες σε ένα από τα ωραιότερα τμήματα του Σαν Ντιέγκο.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για το ξενοδοχείο Loews Coronado Bay Resort στο TripAdvisor.

San Diego Boutique καταλύματα δίπλα στην παραλία

Inn στο Sunset Cliffs

Το Inn at Sunset Cliffs βρίσκεται ακριβώς δίπλα στα χρυσαφένια βράχια του ίδιου ονόματος, τα οποία στεγάζονται μεταξύ Point Loma και Ocean Beach, τα οποία γοητεύουν πανέμορφα από τον ωκεάνιο όροφο ενώ τα κύματα συντρίβουν εναντίον τους κάτω. Το Inn at Sunset Cliffs διαθέτει βεράντες και πισίνα με θέα σε αυτό το όμορφο τοπίο, ενώ μέσα σας θα βρείτε ένα ευχάριστο λόμπι και μια ποικιλία από διαφορετικά εξοπλισμένα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων και αυτών με μικρές κουζίνες.

Δείτε τις κριτικές και τις τιμές για Inn at Sunset Cliffs στο TripAdvisor.

Scripps Inn

Το Scripps Inn στο La Jolla βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον ωκεανό, αλλά βρίσκεται λίγο ψηλά στα βράχια, γεγονός που σημαίνει ότι είναι ακόμα ένα μικρό περίπατο μέχρι την παραλία, αλλά οι πανοραμικές απόψεις του ωκεανού είναι απίστευτες. Υπάρχει ένα χαλαρωτικό λόνε με θέα στη θάλασσα και τα δωμάτια είναι φωτεινά και διακοσμημένα σε γαλήνιους τόνους της θάλασσας με γοητευτικά τραπέζια, καρέκλες και κρεβάτια που μοιάζουν ιδανικά για ένα σπίτι στην παραλία.

Ελέγξτε τις τιμές και τις τιμές των δωματίων για το Scripps Inn για το TripAdvisor.

Oceanfront Ξενοδοχεία με εύκολη πρόσβαση στη νυχτερινή ζωή

Ocean Beach Hotel

Η νυχτερινή ζωή στην Ocean Beach (OB) είναι λίγο πιο χαλαρή και funky, και είναι ιδανική για όσους θέλουν να πάρουν κάποια τοπική γεύση ενώ μένουν στο Σαν Ντιέγκο. Μείνετε στο Ocean Beach Hotel για εύκολη πρόσβαση στα εστιατόρια και τη νυχτερινή ζωή του OB, ενώ απολαμβάνετε την άμεση θέα στην αμμώδη παραλία και την προβλήτα OB. Ο χώρος στάθμευσης προσφέρεται με έκπτωση στο OB, αλλά το Ocean Beach Hotel παρέχει δωρεάν χώρο στάθμευσης. Διαθέτει επίσης φιλικό προς τα κατοικίδια δωμάτια.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για το Ocean Beach Hotel στο TripAdvisor.

Το Bahia Resort Hotel

Αυτή η επιλογή σας χαρίζει χαλάρωση και νυχτερινή ζωή. Θα μείνετε στην γαλήνη και γαλήνη του νησιού Paradise, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας και μόλις είστε έτοιμοι να κοιμηθείτε, αλλά θα έχετε εύκολη πρόσβαση στα beach bars της PB χάρη στο Bahia Belle, μια στροφή του πορθμείου του ποταμού Μισισιπή Στέρνθεϊλερ που περνάει ανάμεσα στο Bahia Resort Hotel και το αδελφό του ξενοδοχείο στο PB, το Catamaran Resort Hotel and Spa, τα περισσότερα βράδια. Μπορεί καν να βρείτε τον εαυτό σας να έχει τόσο πολλή διασκέδαση στο Bahia Belle ότι δεν θέλετε να κατεβείτε από το πλοίο - και δεν χρειάζεται μέχρι το τέλος της νύχτας δεδομένου ότι το εισιτήριο $ 10 σας επιτρέπει να οδηγείτε εμπρός και πίσω δύο ξενοδοχεία όσο θέλετε (αν και παραμείνετε στο ξενοδοχείο Bahia Resort τότε η ιππασία του Bahia Belle είναι δωρεάν).

Δείτε τις κριτικές και τις τιμές για το Bahia Resort Hotel στο TripAdvisor.

Manchester Grand Hyatt

Το Manchester Grand Hyatt είναι πιο παραθαλάσσιο από την παραλία, δεδομένου ότι είναι σωστό από το όμορφο λιμάνι του Σαν Ντιέγκο , αλλά αν είναι θέα στο νερό και τη νυχτερινή ζωή σας ενδιαφέρει κυρίως, εξακολουθεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σας, ακόμη και χωρίς την άμμο σούπερ κοντά. Επιπλέον, χάρη στην κορυφή του μπαρ Hyatt (που βρίσκεται στον 40ο όροφο), μπορείτε να δείτε σχεδόν όλα τα παράλια που εκτείνεται από το κέντρο του Σαν Ντιέγκο, συμπεριλαμβανομένων των παραλιών. Το Manchester Grand Hyatt είναι επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια ή μια σύντομη διαδρομή με καμπίνα σε μερικά από τα πιο καυτά νυχτερινά κέντρα του Σαν Ντιέγκο, συμπεριλαμβανομένων των Omnia και Fluxx.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για το ξενοδοχείο Manchester Grand Hyatt στο TripAdvisor.

Κοντά στο Legoland και στο More North County Fun

Αν προτιμάτε να μείνετε στο North County San Diego για να είστε πιο κοντά στα αξιοθέατά του - όπως το Legoland , το Ζωολογικό Πάρκο Σαν Ντιέγκο Safari Park και τα οινοποιεία του Temecula - εξακολουθείτε να έχετε κάποιες εξαιρετικές επιλογές για ξενοδοχεία στην παραλία.

Wyndham Oceanside Pier Resort

Το Wyndham Oceanside Pier Resort διαθέτει καθαρά, μοντέρνα έπιπλα και κομψή αισθητική καθώς και πισίνα και θέα στον απέραντο ωκεανό. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την αποβάθρα Oceanside που κάνει μια υπέροχη βόλτα (κάντε ένα διάλειμμα στο Diner του Ruby στο τέλος της προβλήτας για ένα ντεμοντέ milkshake) ή μπορείτε να επιλέξετε να περπατάτε με τα πόδια σας στην άμμο πάνω στα μίλια χρυσαφένια ακτή που εκτείνεται από τις δύο πλευρές της προβλήτας. Τα εστιατόρια και τα μπαρ στο κέντρο του Oceanside βρίσκονται επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Δείτε τις κριτικές και τις τιμές για το Wyndham Oceanside Pier Resort στο TripAdvisor.

Beach Terrace Inn

Το Beach Terrace Inn δεν είναι μόνο παραθαλάσσιο. βρίσκεται ακριβώς πάνω στην άμμο στο Carlsbad. Μπορείτε να περπατήσετε κυριολεκτικά από την πισίνα λίγα βήματα και να βρεθείτε στην αμμώδη παραλία με τα κύματα του ωκεανού ακριβώς μπροστά σας. Τα παιδιά θα αγαπήσουν την τριγωνική πισίνα σε αυτό το ξενοδοχείο, ενώ οι ενήλικες θα αγαπήσουν ότι είναι κοντά στο Carlsbad Village για εύκολη πρόσβαση στην τραπεζαρία και τα ψώνια.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για το Beach Terrace Inn στο TripAdvisor.

Beach Hotels Best για τους προϋπολογισμούς

Οι ταξιδιώτες με προϋπολογισμό δεν χρειάζεται να παραιτηθούν από τα όνειρά τους για την παραλία. Αυτά τα ξενοδοχεία μπορεί να είναι άπλυτα, αλλά εξακολουθούν να προσφέρουν την πρωτεύουσα παραλιακή τοποθεσία.

PB Surf Beachside Inn

Τοποθετημένο κατά μήκος της δυτικής ακμής της Mission Beach Boulevard στην Pacific Beach, το PB Surf Beachside Inn προσφέρει εξαιρετικές τιμές για ένα ξενοδοχείο δίπλα στην άμμο. Τα δωμάτια είναι όμορφα επιπλωμένα με διακόσμηση εμπνευσμένη από τη θάλασσα και μίνι ψυγεία. Αν και δεν θα βρείτε άμεση θέα στον ωκεανό από το ξενοδοχείο, είστε κυριολεκτικά 30 δευτερόλεπτα μακριά από μια βόλτα στα κύματα, η οποία είναι δύσκολο να κτυπήσει στην τιμή.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για το ξενοδοχείο PB Surf Beachside Inn στο TripAdvisor.

Οι άμμοι της La Jolla

Με τιμές συνήθως κάτω από τα 200 δολάρια κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου, δεν θα βρείτε αυτό το ξενοδοχείο ακριβώς πάνω στην παραλία, αλλά είστε ακόμα μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από την ακτογραμμή και 15 λεπτά με τα πόδια από το δημοφιλές σημείο surf, την παραλία Tourmaline. Το Sands of La Jolla βρίσκεται στη γειτονιά Bird Rock της La Jolla, προσφέροντας την κοντινή απόσταση από μια ποικιλία από πολυτελή αλλά εκλεκτικά καταστήματα και εστιατόρια, ενώ βρίσκεται κοντά στη δράση της παραλίας του Ειρηνικού.

Δείτε τις κριτικές και τις τιμές για το Sands of La Jolla για TripAdvisor.