Εκδηλώσεις θαλάσσιων σπορ 2016

Μπλε αγγέλους, υδροπλάνα, εβδομάδα στόλου και πολλά άλλα!

Το Seafair είναι ένα ετήσιο καλοκαιρινό φεστιβάλ στο Σιάτλ, ένα φεστιβάλ ομπρέλας που αψιδεύει πάνω από δεκάδες εκδηλώσεις στο Σιάτλ και τις γειτονικές πόλεις όλο το καλοκαίρι! Τα γεγονότα κυμαίνονται από μέρη που γειτονεύουν σε σημαντικά γεγονότα που είναι γνωστά σε αγώνες μεγάλης και μεγάλης υδροπλάνο, το Spectacular Torchlight, το Milk Carton Derby και μια εμφάνιση από τον Αμερικανό Ναυτικό Blue Angels. Το 2013, οι μπλε άγγελοι είχαν διολισθήσει από το πρόγραμμα λόγω περικοπών του προϋπολογισμού, αλλά ξεκινώντας το 2014, οι Blue Angels ρίχτηκαν για άλλη μια φορά σε φοβερό σχηματισμό πάνω από το Σιάτλ!

Για περισσότερες θερινές εκδηλώσεις, ελέγξτε τα ημερολόγια εκδηλώσεων Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου .

Seafair 2016 Εκδηλώσεις

ΙΟΥΝΙΟΣ

15 Ιουνίου - Seafair Kick Off: Ένα ελεύθερο γεγονός όπου μπορείτε να δείτε τα υδροπλάνα κοντά και προσωπικά, να συναντήσετε μερικούς πειρατές της Seafair και να περιπλανηθείτε στους χώρους πώλησης και φαγητού.

18 Ιουνίου - Rock 'n' Roll Σιάτλ Μαραθώνιος και ημιμαραθώνιος: Ακούστε μερικές μελωδίες καθώς περνάτε μέσα από το Σιάτλ. Υπάρχουν στάδια σε κάθε μίλι του αγώνα με live μπάντες που εκτελούν για εσάς κατά μήκος του δρόμου.

25 Ιουνίου - Πειρατές που προσγειώνονται στην παραλία Άλκι : Οι ναυτικοί Πειρατές προσγειώνονται με φαντασίωση (και εκρήξεις κανόνι) στην παραλία, αλλά και διαγωνισμούς κοστουμιών, κοστουμιών και πειρατών.

25 Ιουνίου - Greenwood Car Show: Μια από τις πολλές εκδηλώσεις στην κοινότητα, αυτή η έκθεση αυτοκινήτων φέρνει όλα τα είδη των κλασικών αυτοκινήτων στη λεωφόρο Greenwood και αυξάνει τα χρήματα για τους τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

25 Ιουνίου - Φεστιβάλ φράουλας Bellevue: Φράουλες (και μούρα όλων των ειδών) αποτελούν ουσιαστικό μέρος των βορειοδυτικών καλοκαιριών.

Γιορτάστε τη φράουλα με τα τρόφιμα (συμπεριλαμβανομένων πολλών επιδόρπια φράουλας), μια επίδειξη αυτοκινήτων, πωλητές και πολλά άλλα.

ΙΟΥΛΙΟΣ

2 Ιουλίου - Φεστιβάλ Ξύλινων Σκαφών Λίμνης Ένωση: Το Φεστιβάλ Ξύλινων Σκαφών φιλοξενείται από το Κέντρο Ξύλινων Σκαφών και είναι το ιδανικό μέρος για να προσεγγίσετε τους ανθρώπους με το νερό και τα σκάφη.

4 Ιουλίου - Seafair Τέταρτο καλοκαίρι: Οικογενειακή διασκέδαση όλη την ημέρα, καλύπτεται με τη μεγαλύτερη έκθεση πυροτεχνημάτων του Σιάτλ το βράδυ.

8-10 Ιουλίου - Kent Days of Cornucopia: Περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι εμφανίζονται για αυτό το φεστιβάλ, το οποίο περιλαμβάνει αγώνες βάρκα με δράκους, 5K, κήπο μπύρας, ζωντανή ψυχαγωγία και περισσότερους από 600 πωλητές.

9 Ιουλίου - Οικογενειακή παρέλαση και φεστιβάλ του Wallingford: Η παρέλαση της οικογένειας βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού του φεστιβάλ, το οποίο στοχεύει να επικεντρωθεί στην οικογένεια και την κοινότητα.

9-10 Ιουλίου - Ballard Seafood Fest: Η Ballard έχει μακρά σχέση με τη θάλασσα, πρώην κόμβο για τον ψαρά. Το Seafood Fest γιορτάζει με μουσική, τέχνες, κήπο μπύρας και, φυσικά, θαλασσινά.

9-10 Ιουλίου - Καλοκαιρινή Γιορτή Mercer: Μια παρέλαση, δωρεάν βόλτες με βάρκα, μουσική, οικογενειακές και παιδικές δραστηριότητες, έκθεση αυτοκινήτων και οτιδήποτε άλλο θα περίμενε κανείς σε καλοκαιρινή γιορτή.

10-17 Ιουλίου - White Days Jubilee Days: Οι βόλτες, μια επίδειξη αυτοκινήτου, μια παρέλαση και τα πυροτεχνήματα κάνουν το White Center το μέρος που πρέπει να γίνει.

13-16 Ιουλίου - Φεστιβάλ Kla Ha Ya Days: Η εκδήλωση Kla Ha Ya Days βρίσκεται στο Snohomish και περιλαμβάνει παρέλαση, επίδειξη αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, ζωντανή μουσική και κήπο με μπύρες και εκθεσιακό κέντρο.

15-17 Ιουλίου - Kirkland Uncorked: Πάρτε την ημέρα μακριά με άφθονο γευσιγνωσία κρασιού στο Marina Park στο Kirkland.

16 Ιουλίου - Θαλασσινό χαρτοκιβώτιο γαλακτοκομικών Derby: Κατασκευάστε ένα σκάφος αποκλειστικά από χαρτοκιβώτια γάλακτος και δείτε εάν θα βγάλει ... ή να παρακολουθήσουν άλλοι να δοκιμάσουν.

16 Ιουλίου - Μάχη για το Paddle: Το απόλυτο showdown! Πρέπει να εγγραφείτε εκ των προτέρων και η μάχη πραγματοποιείται στο Westlake Park.

16-17 Ιουλίου - Σιάτλ Μπόν Οντόρι : Πραγματοποιήθηκε στο Βουδιστικό ναό του Σιάτλ Μπέτσουιν, το φεστιβάλ είναι ένα παραδοσιακό ιαπωνικό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των προγόνων μας. Υπάρχει αφθονία χορού, φαγητού και εορτασμού.

16-17 Ιουλίου - Φεστιβάλ των ημερών του Covington: Ένα κοινοτικό φεστιβάλ, οι μέρες του Covington εκπέμπουν παιχνίδια και διαγωνισμούς, δραστηριότητες για παιδιά, μουσική και φαγητό.

17 Ιουλίου - Κλασική επίδειξη αυτοκινήτων Shoreline: Μια κλασική επίδειξη αυτοκινήτου που βοηθά στην άντληση κεφαλαίων για τα τοπικά σχολεία (μέσω εισπράξεων εκδήλωσης, αλλά η είσοδος θεατών είναι δωρεάν).

22-24 Ιουλίου - Εκδηλώσεις στο Waterfront Des Moines: Το Des Moines βρίσκεται ακριβώς πάνω στον Puget Sound. Το φεστιβάλ της πόλης περιλαμβάνει ένα καρναβάλι για παιδιά, ένα 5K ανοιχτό σε όλες τις ηλικίες και τις ικανότητες, μια παρέλαση και μια επίδειξη σκαφών.

22-24 Ιουλίου - Days Renton Days: Μια παρέλαση πατρίδας, η αγορά τέχνης και το παιχνίδι Ducks Gone Wild, όπου οι συμμετέχοντες κυνηγούν εικόνες παπιών σε όλο το φεστιβάλ για να λύσουν ένα παζλ.

23 Ιουλίου - Δυτικό Seattle Grand Parade: Το Seafair δεν είναι σύντομο για παρελάσεις, αλλά λίγοι από αυτούς έχουν "grand" στο όνομά τους! Το West Seattle Grand Parade πραγματοποιήθηκε κάθε χρόνο από το 1935! Αυτή η παρέλαση οδηγεί στην Καλιφόρνια Avenue στο Δυτικό Σιάτλ.

23-24 Ιουλίου - Triathlon και Kids Triathlon: Ένα τρίαθλο για ενήλικες και παιδιά.

24 Ιουλίου - Chinatown Seafair Parade: Μια παρέλαση που είναι λίγο διαφορετική από τα περισσότερα Seafair παρέλαση με πολεμικές τέχνες, χορό λιονταριών και δράκων και πολλά άλλα.

27 Ιουλίου - Greenwood Seafair Parade: Μια από τις παλαιότερες παραστάσεις του Seafair, το Greenwood Seafair Parade περιλαμβάνει περισσότερες από 100 μπάντες, πλωτήρες και ομάδες.

30 Ιουλίου - Υποτροφία Υποτροφιών Υποτροφιών Seafair: Το πρόγραμμα υποτροφιών της Seafair για νέες γυναίκες κορυφώνεται με την στέψη της κυρίας Seafair.

30 Ιουλίου - Seafair Torchlight Spectacular: Η διασκέδαση ξεκινάει από το Seattle Center κατά τη διάρκεια της ημέρας και κορυφώνεται με την απόλυτη παρέλαση του Seafair στο σκοτάδι.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

1-3 Αυγούστου: Salmon Fest Σιάτλ: Τέχνες και τέχνες, μουσική και οικογενειακή διασκέδαση, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι το Salmon Fest έχει ψωμί σολομού!

Αύγουστος 3-7: Εβδομάδα στόλου: Ναυτιλιακά σκάφη Tour και άλλα σκάφη δωρεάν!

5-7 Αυγούστου: Σαββατοκύριακο Seafair: Το πιο διάσημο happening του Seafair περιλαμβάνει τους αγώνες υδροπλάνων και το αεροσκάφος Blue Angels.

6-7 Αυγούστου: Magnolia Summerfest: Κοινοτικό φεστιβάλ με καλλιτεχνική παράσταση, πώληση πεζοδρομίων, βόλτες με πόνυ, κήπο μπύρας και περισσότερη οικογενειακή διασκέδαση.

6-7 Αυγούστου: UmojaFest Φεστιβάλ Αφρο-Αμερικανικής Κληρονομιάς: Το UmojaFest γιορτάζει την αφρικανική κληρονομιά. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν επίδειξη μόδας, παρέλαση, τουρνουά μπάσκετ, δραστηριότητες για παιδιά, αγορά και ζωντανή μουσική.

12-14 Αυγούστου: Kirkland SummerFest: Διατροφή και οικογενειακή διασκέδαση στην προκυμαία του Kirkland.

13-14 Αυγούστου: Rainier Valley Culture Fest Σαββατοκύριακο: Λίγο από τα πάντα, από την ψυχαγωγία έως την παρέλαση φέρνει το κόμμα σε αυτό το πολιτιστικό Σαββατοκύριακο.

19-20 Αυγούστου: Κοινοτικό Φεστιβάλ Κεντρικής Περιοχής: Πολλά ζωντανή μουσική και διασκέδαση όλη την ημέρα.

Για ένα πλήρες ημερολόγιο εκδηλώσεων, ανατρέξτε στον ιστότοπο Seafair.