Αϋπνία στο Σιάτλ: Φιλικοί Φιλοξενικοί Φύλοι στην Σμαραγδένια Πόλη

Το Σιάτλ διαθέτει ένα ζευγάρι αρκετά δημοφιλείς χώρους για gay cruising και συνδέοντας το Steamworks Seattle και το Club Z και το καθένα βρίσκεται μέσα σε λίγα τετράγωνα του άλλου σε μια πολυσύχναστη περιοχή του Lower Capitol Hill.

Σε κοντινή απόσταση από διάφορα γκέι μπαρ, όπως το ασταμάτητο Cruisy Seattle Eagle, ένα αγαπημένο με παιδιά στο δέρμα, στολές και φετίχ, και το Complex Cuff, το οποίο μπορεί να πάρει πολύ κρουαζιέρα, αλλά και προσελκύει ένα δίκαιο μερίδιο από παιδιά που θέλουν απλά να χορεύουν και να κοινωνικοποιούν .

Για τους ξενοδόχους, η τοποθεσία των σεξουαλικών συλλόγων του Σιάτλ είναι αρκετά βολική, καθώς υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και φιλικά προς το γκέι bed and breakfasts σε κοντινή απόσταση και η μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων στο κέντρο της πόλης μέσα σε 10 έως 20 λεπτά με τα πόδια .

Steamworks Σιάτλ

Μέρος της δημοφιλούς αλυσίδας ομοφυλόφιλων λουτρών της Βόρειας Αμερικής που ονομάζεται Steamworks, το οποίο έχει άλλες τοποθεσίες στο Σικάγο , το Μπέρκλεϊ , το Βανκούβερ και το Τορόντο , το Steamworks Seattle, το πιο δημοφιλές από τα δύο λουτρά στην πόλη. Από όλους τους λογαριασμούς, η διαχείριση αυτού του καταστήματος (γνωστού ως Club Seattle μέχρι πριν από λίγα χρόνια) έχει επενδύσει αρκετά χρήματα για να γίνει αυτό ένας καθαρός, ελκυστικός και ανώτερος χώρος.

Το πλήθος, παρόλο που ποικίλλει, όπως συμβαίνει στην πλειοψηφία των συλλόγων αυτών, είναι συνήθως πολύ διαφορετικό σε ηλικία και στυλ, που αντιπροσωπεύει ένα μίγμα του ποικίλου πληθυσμού του Σιάτλ. Οι δημοφιλείς εκδηλώσεις περιλαμβάνουν πάρτι "lights-out" της Πέμπτης, βραδιές jockstrap, συλλογές αρκούδων και βραδιές DILF και Twink.

Τα χαλαρά βιομηχανικά / μοντέρνα όψη με διακοσμητικά γυαλιά τέχνης deco, φωτισμός διάθεσης, τοίχους από κυματοειδές μέταλλο και γωνιακά έπιπλα - προσθέτουν ένα δροσερό ρυθμό στο χώρο. Οι πάγκοι του μπάνιου διαθέτουν πλυντήρια ρούχων (αγοράζετε ένα μάνικα από το μηχάνημα αυτόματης πώλησης), ενώ τα ιδιωτικά δωμάτια και οι χώροι των ντουλαπιών είναι γενικά πολύ καθαρά.

Οι τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης που προβάλλουν πορνό είναι σε όλα τα ιδιωτικά δωμάτια και σε πολλούς κοινόχρηστους χώρους γύρω από το κλαμπ, ενώ τα δωμάτια διαθέτουν επίσης USB, ηλεκτρικές πρίζες και κάδους όπου μπορείτε να κλειδώσετε τα υπάρχοντά σας. Υπάρχουν επίσης σφεντόνια, ράμπα slurp, ένας λαβύρινθος, και όμορφα εξοπλισμένα δωμάτια ατμού, χώρους άσκησης, και σάουνες.

Club Z

Ακριβώς δίπλα στη γωνία, θα βρείτε το Club Z, το οποίο διαθέτει περισσότερα από 50 ιδιωτικά δωμάτια και 80 ντουλάπια και τείνει να τροφοδοτήσει λίγο περισσότερο σε ηλικιωμένους άντρες, αρκούδες και σε όσους αναζητούν μια πιο φιλική σκηνή.

Αν και η διάταξη και ο σχεδιασμός του Club Z δεν είναι τόσο φρέσκα όσο η Steamworks, τα ποσοστά είναι περίπου το ένα τρίτο της τιμής και οι οπαδοί φαίνεται να απολαμβάνουν ακόμα τη λέσχη για το μεγαλύτερο τους πλήθος. Επίσης, η διοίκηση έχει σημειώσει κάποιες βελτιώσεις τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης σάουνας ατμού.

Όλοι οι φίλοι της λέσχης πρέπει να νοικιάσουν ένα δωμάτιο ή ένα ντουλάπι (ή και τα δύο), αλλά αν έρθετε ως ζευγάρι θα χρειαστεί να ενοικιάσετε μόνο ένα δωμάτιο και ένα ντουλάπι μεταξύ σας. Οι πάτρων έχουν ένα όριο 72 ωρών για να παραμείνουν στη λέσχη, μετά από την οποία πρέπει να φύγουν για τουλάχιστον 12 ώρες πριν επιστρέψουν για να μειώσουν το πλήθος και να εμποδίσουν τους άστεγους άνδρες να εγκατασταθούν στα ιδιωτικά δωμάτια.

Το Club Z προσφέρει δοκιμές HIV και STD για το Σαββατοκύριακο, καθώς και μια ποικιλία από εβδομαδιαία πάρτι, όπως το Σάββατο Movie Night, Δερμάτινη Νύχτα και εκδηλώσεις για γιορτές, όπως το κόμμα "Get Nailed By Cupid" του Αγίου Βαλεντίνου.