Οικογενειακές Αποδράσεις + Ρομαντική

ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Παιδιά.
Διακοπές.
Ειδύλλιο.

Μπορούν αυτά τα τρία λόγια να συνυπάρχουν;

Λοιπόν, σύμφωνα με μερικούς, μπορούν. Παρακάτω - στην ώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά καλή καλοκαίρι - είναι τακτική για την εξεύρεση ρομαντικής στιγμής σε μια οικογενειακή απόδραση.

Η λύση του θέρετρου
Ίσως η απλούστερη - αν όχι η φθηνότερη - προσέγγιση είναι να κάνετε διακοπές σε ένα μέρος με προγράμματα για παιδιά. Τέτοιες λέσχες παιδιών είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των all-inclusives. Τα παιδιά μπορούν να πέσουν για μια ώρα, ή να περάσουν τη μέρα: ό, τι ταιριάζει.

Πολλά θέρετρα έχουν βραδινές ώρες ή νύχτες διασκέδασης για παιδιά και ένας αυξανόμενος αριθμός προσφέρει φροντίδα για τα μωρά.

Δείτε: οικογενειακά θέρετρα all inclusive και θέρετρα με φροντίδα μωρού .

Κρουαζιέρες
Οι κρουαζιέρες προσφέρουν επίσης οικογενειακή διασκέδαση καθώς και ζευγάρι, ενώ τα παιδιά είναι σε προγράμματα για παιδιά. Μερικά κρουαζιερόπλοια πάνε έξω για οικογένειες.

Η Disney Cruise Line είναι εξαιρετική για οικογενειακές κρουαζιέρες, με προγράμματα για παιδιά, δραστηριότητες εφήβων και ακόμη και παιδικό σταθμό (με επιπλέον χρέωση) στα πλοία της. αλλά και άλλες γραμμές - όπως το φιλικό προς τον προϋπολογισμό Καρναβάλι - παρέχουν χιλιάδες δραστηριότητες σε προγράμματα για παιδιά και εφήβους. Πολλοί γονείς λένε ότι τα παιδιά τους αγαπούν τα κλαμπ των παιδιών. εν τω μεταξύ οι γονείς αγαπούν να πάρουν κάποιο χρόνο ενοχής χωρίς ζευγάρια. Διαβάστε περισσότερα για οικογενειακές κρουαζιέρες .

Hotel Family Getaways
Εάν οι τροπικές θάλασσες δεν είναι στην εικόνα, τι γίνεται με μια οικογενειακή απόδραση στην κοντινότερη πόλη;

Πολλά ξενοδοχεία είναι πρόθυμα να ευχαριστήσουν τα παιδιά σας.

Η αλυσίδα Hyatt, το Ritz Carlton, τα Four Seasons, τα Holiday Inns, τα ξενοδοχεία Hilton ... πολλά ξενοδοχεία της πόλης έχουν προγράμματα για παιδιά, μερικές φορές με καινοτόμα μαθήματα όπως παιδική καφετιέρα ή εθιμοτυπία. (- δει δείγματα σε παιδιά Ritz). Διαβάστε περισσότερα για τις οικογενειακές αλυσίδες ξενοδοχείων και στη συνέχεια ελέγξτε τι προσφέρονται σε ξενοδοχεία σε μια πόλη κοντά σας.

(Ακόμη και αν ένα ξενοδοχείο δεν έχει πρόγραμμα για παιδιά, μπορεί να κανονιστεί babysitting.)

Είμαι στη διάθεση για ... Σπα
Τα ιαματικά λουτρά υποσχόμαστε σίγουρη χαλάρωση: ένα φυτικό περιτύλιγμα ή ένα μασάζ σίγουρα θα σας κάνει να ξεχάσετε την εργασία στο χώρο εργασίας σας, την οικιακή εργασία ή την εργασία στο σπίτι - τώρα αυτό είναι ένα αφροδισιακό. Εν τω μεταξύ, τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν στα προγράμματα των παιδιών που προσφέρονται σε πολλά ξενοδοχεία και θέρετρα με ιαματικά λουτρά.

Το κλασικό Hotel Hershey στο Hershey PA διαθέτει σπα με σοκολάτα, όπου θα θέλετε να παραμείνετε στο ήσυχο δωμάτιο και ίσως να απολαύσετε το εστιατόριο στο σπα. (Αν και το Kids 'Club δεν είναι ανοιχτό αυτή τη φορά του έτους, η babysitting μπορεί να κανονιστεί.) Μπόνους: Ο Σοκολάτα που καλύπτεται το Φεβρουάριο στο Hershey έχει ιδιαίτερη διασκέδαση για παιδιά (και για ενήλικες).

Ανταλλάξτε μερικές ώρες ζευγών
Αν πολυτελή ξενοδοχεία ή βότανα δεν είναι στον προϋπολογισμό, σκεφτείτε να πάτε κάπου οικονομικά και διασκεδαστικά με μια άλλη οικογένεια? στη συνέχεια παίρνουν στροφές με τα παιδιά, έτσι ώστε κάθε ζευγάρι των γονέων να πάρει κάποιο χρόνο και μόνο.

Κάντε μια ημερομηνία
Όποτε και όπου κι αν βρίσκεστε σε διακοπές, φροντίστε να προγραμματίσετε τουλάχιστον μία ημερομηνία με τον σύντροφό σας, είτε χρησιμοποιείτε προγράμματα παιδιών, babysitters ή φίλους ή συγγενείς.

Παιδιά, διακοπές, ειδύλλιο ...

αυτό μπορεί να γίνει, αν θέσετε το μυαλό σας σε αυτό.

Και με την προϋπόθεση ότι κανένα από τα παιδιά δεν έρχεται κάτω με την ευλογιά των κοτόπουλων.

Δείτε τις ιδέες για την απόδραση της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου - Για τις οικογένειες