Η ιταλική αγορά τροφίμων της γεύσης Gallucci

Το Gallucci ιδρύθηκε πριν από 85 χρόνια από τον Gust Gallucci, έναν νέο Ιταλό μετανάστη, πεινασμένο για τις γεύσεις της πατρίδας του. Η αγορά ήταν αμέσως δημοφιλής, και όχι μόνο με τους Ιταλούς. Το Gallucci's βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση του στην Λεωφόρο Euclid 6610 (εδώ και χρόνια βρισκόταν δίπλα στην Κεντρική Αγορά, όπου βρίσκεται τώρα το Progressive Field ). Η αγορά εξακολουθεί να διευθύνεται από την οικογένεια Gallucci-σήμερα, ο εγγονός, οι εγγονές και ο υπέρ-εγγονός του ιδρυτή.

Το κατάστημα

Η Gallucci πωλεί σε πελάτες λιανικής, χονδρικής και σε απευθείας σύνδεση. Το κατάστημα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από νωπά κρέατα και τυριά, παρασκευασμένα τρόφιμα, κρασιά, ιταλικές ελιές και μαριναρισμένα λαχανικά, σάλτσες, λάδια και ξύδι. Επιπλέον, πωλούν ιταλικά μαγειρικά σκεύη και μικρές συσκευές, βιβλία μαγειρικής και οικιακά σκεύη.

Το Gallucci's προσφέρει ένα μεγάλο μενού με αντικείμενα γεύματος από το σαλόνι τους. Ανάμεσά τους είναι ένα σάντουιτς με κέικ μπέιζμπολ, ένα ιταλικό σάντουιτς λουκάνικου, ένα σάντουιτς προσκύτου, μια ποικιλία από πίτσες από τη φέτα και λαζάνια.

Πολλά από τα προϊόντα της Gallucci προσφέρονται προς πώληση στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των ελαιολάδων και των ξυδιού, των ιταλικών κονσερβοποιημένων προϊόντων, των σαλτσών, των μαριναρισμένων ελιών και των λαχανικών, των ζυμαρικών, των βιβλίων μαγειρικής και των οικιακών ειδών.

Η Gallucci πωλεί δίσκους και παρασκευασμένα φαγητά για πάρτι, συναντήσεις και εκδηλώσεις. Μεταξύ των προσφορών είναι οι ιταλικοί δίσκοι, η μελιτζάνα παρμεζάνα, η πίτσα και η λαζάνια. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους για λεπτομέρειες.