Επισκεφτείτε το Φεστιβάλ Τελικών Πλοίων του Κλίβελαντ

Το Φεστιβάλ Τελικών Πλοίων του Κλίβελαντ, που πραγματοποιείται κάθε τρίτη μέρα στο κέντρο του Κλίβελαντ, είναι ένα πενθήμερο φεστιβάλ που παρουσιάζει υπέροχα ψηλά ιστιοφόρα σκάφη. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν εκδρομές πλοίων, παρέλαση πλοίων, περιοχή ανακάλυψης παιδιών, ζωντανή ψυχαγωγία, φαγητό και διασκέδαση. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια περιήγηση σε ένα από τα πλοία.

Δραστηριότητες

Το Φεστιβάλ Τελικών Πλοίων του Κλίβελαντ ξεκινά με παρέλαση την Τετάρτη το απόγευμα, καθώς τα πλοία συνοδεύονται στην αποβάθρα.

Το φεστιβάλ συνεχίζεται από Πέμπτη έως Κυριακή με ζωντανή ψυχαγωγία, παιδική χαρά, πωλητές τροφίμων, ναυτιλιακή αγορά και περιηγήσεις στα υπέροχα πλοία. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια "ξενάγηση" σε ένα από τα πλοία με επιπλέον χρέωση.

Πλοία για το 2016

Δεκατρία πλοία συμμετείχαν στο 2016 Cleveland Tall Ships Festival, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Fairport στο Lake County, λόγω των προετοιμασιών για την Εθνική Συνδιάσκεψη του 2016 στο κεντρικό Κλίβελαντ. Περιλαμβάνουν:

Ώρες και εισδοχή

Το Φεστιβάλ Τελικών Πλοίων του Κλίβελαντ ξεκινάει με μια παρέλαση ιστιοπλοΐας στις 4 μ.μ. την Τετάρτη, ακολουθούμενη από την τελετή έναρξης στο πάρκο Voinovich στις 7 μ.μ. Το φεστιβάλ συνεχίζεται από Πέμπτη έως Κυριακή από τις 9.30 π.μ. έως τις 18.00. Οι εκδρομές πλοίων είναι διαθέσιμες από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Τοποθεσία και Χώρος στάθμευσης

Το Cleveland Tall Ships Festival διοργανώνεται συνήθως στην προκυμαία στο κέντρο του Κλίβελαντ, μεταξύ του E. Ninth Street Pier και του Dock 32 (το νέο σπίτι του William G. Mather ). Το 2016, το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Fairport στο Lake County.

Ο χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος στο πάρκο Science Lines του Great Lakes καθώς και στο North Point Garage, στο λιμάνι του Cleveland και στο Municipal Cleveland Municipal Lot on Marginal Rd.

Ξενοδοχεία κοντά σε Cleveland Harborfest

Τα ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση από το Cleveland Harbourfest περιλαμβάνουν το Doubletree Lakeside (τιμές check) και το Marriott Key Center (τιμές check). Άλλα ξενοδοχεία, όπως η Αναγέννηση του Κλήβελαντ και το Ritz Carlton Cleveland, απέχουν λίγα μόλις τετράγωνα μακριά από την εκδήλωση.