Επισκέπτεται γερουσιαστές του Ιλλινόις στο Καπιτώλιο

Η επίσκεψη στο Καπιτώλιο στο Σπρίνγκφιλντ του Ιλινόις μπορεί να αποτελέσει μια συναρπαστική ευκαιρία για εσάς στις επόμενες διακοπές σας στην πρωτεύουσα του κράτους, όπου μπορείτε να συναντήσετε τους πολιτικούς εκπροσώπους του κράτους με μια περιήγηση στο Καπιτώλιο.

Το κτίριο του Καπιτώπου ιδρύθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 1868, με την επίσημη τοποθέτηση του πρώτου ακρογωνιαίου λίθου που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, αλλά δεν μεταφέρθηκε στην Γενική Συνέλευση πριν από το 1876. από τότε, πολλά έργα ανακαίνισης και κατασκευής έχουν κατασκευάσει αυτό το κτίριο μέχρι την τρέχουσα μεγαλειότητα του.

Η περιήγηση σε αυτό το κομμάτι της ιστορίας του Ιλινόις είναι ένα σπουδαίο ταξίδι, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είστε, καθώς προσφέρει μια εκπαιδευτική και ενημερωτική ματιά στην εσωτερική λειτουργία των κυβερνητικών αξιωματούχων του Ιλλινόις, αλλά γνωρίζοντας ποιοι είναι οι εκπρόσωποί σας πριν την επίσκεψή σας, θα αυξηθούν την κατανόησή σας για το ποιος και τι βλέπετε στο πάτωμα της Γενικής Συνέλευσης.

Γνωρίζοντας τους τοπικούς γερουσιαστές και τους εκπροσώπους σας

Το Σικάγο και το προάστιο Cook County, οι κάτοικοι της ΙΛ μπορούν να εντοπίσουν γρήγορα τους Γερουσιαστές του Ιλλινόις, πληκτρολογώντας τη διεύθυνσή τους σε μια βάση δεδομένων με την ιστοσελίδα του Illinois State of Elections Website. Ο ιστότοπος παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας για κάθε γερουσιαστή του κράτους, και κάθε αριθμός περιοχής βρίσκεται σε παρένθεση μετά το όνομα του γερουσιαστή του κράτους.

Ιλλινόις κάτοικοι που δεν ζουν στο Σικάγο ή προαστιακό Κουκ County μπορεί επίσης να πάει στο Ιλλινόις μέλος του Συμβουλίου της εκλογικής ιστοσελίδας για τον προσδιορισμό Ιλλινόις μέλος γερουσιαστή τους? μπορείτε επίσης να μάθετε ποιος είναι ο εκπρόσωπος του κράτους του Ιλλινόις, ελέγχοντας τον ίδιο ιστότοπο και αναζητώντας τον τοπικό σας αντιπρόσωπο.

Αυτοί οι γερουσιαστές και εκπρόσωποι των πολιτών υπηρετούν στην Γενική Συνέλευση ή στο νομοθετικό σώμα του Κράτους του Ιλλινόις, η οποία συναντάται στο Σπρίνγκφιλντ της Ηλ., Επομένως αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε το Καπιτώλιο εκεί, μπορεί να σας ωφελήσει να γνωρίσετε λίγο περισσότερα σχετικά με αυτούς τους εκλεγμένους αξιωματούχους πριν το ταξίδι σας.

Λήψη περιηγήσεων και συνάντηση με τους εκλεγμένους υπαλλήλους σας

Το Τμήμα Φυσικών Υπηρεσιών του Ιλινόις, που στεγάζεται σε ένα γραφείο στο 501 South Second Street (αίθουσα 034) στο Σπρίνγκφιλντ του Ιλινόις, φιλοξενεί ημερήσιες περιηγήσεις στο κρατικό καπιτώλιο, αλλά ξεκινάει εκδρομές στο Γραφείο Εκδρομών και Πληροφοριών στην Αίθουσα 107 στην πρώτη όροφο της βόρειας πτέρυγας του Καπιτώλιου.

Οι κρατήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν εκ των προτέρων, καλώντας το Συνέδριο Springfield και το Γραφείο Επισκεπτών, αλλά επιλέγοντας την ημερομηνία που θα ακολουθήσετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια ημερομηνία κατά την οποία η Γενική Συνέλευση συνέρχεται, εάν θέλετε να συναντήσετε τον εκπρόσωπό σας ή γερουσιαστής - ίσως μάλιστα να συναντήσετε τον Αμερικανό γερουσιαστή Dick Durbin (D-IL) .

Επίσης, φροντίστε να αφήσετε επιπλέον χρόνο πριν από την περιήγησή σας για να κάνετε check in με ασφάλεια για να βεβαιωθείτε ότι εσείς και η ομάδα σας ακολουθείτε τους κανόνες της περιοδείας: Ο αρχηγός της ομάδας θα πρέπει να κάνει check in με τον φρουρό κατά την άφιξη, οι μαθητές πρέπει να συνοδεύονται από ένας ενήλικας, οι τσάντες υπόκεινται σε αναζήτηση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανιχνευτές μετάλλων και τα μαχαίρια τσέπης απαγορεύονται αυστηρά.

Εκείνοι με σωματικές αναπηρίες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε ειδικές εκδρομές που φιλοξενούν αναπηρικές καρέκλες και σε όσους είναι δύσκολο να δουν ή να ακούσουν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα της περιοδείας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες ειδίκευσης.