Πώς να επικοινωνήσετε με τον γερουσιαστή Illinois Dick Durbin

Γράψτε, καλέστε, στείλτε email ή συνδεθείτε στα κοινωνικά μέσα

Ο Richard J. Durbin, ένας δημοκράτης, είναι ο ανώτερος γερουσιαστής που εκπροσωπεί το κράτος του Ιλινόις. Ο Durbin εξελέγη αρχικά στη Γερουσία από το Ιλλινόις το 1996, αντικαθιστώντας τον πολυετή γερουσιαστή του Ιλλινόις Πωλ Σίμον και επανεκλέχθηκε κάθε έξι χρόνια από τότε.

Θέσεις της Γερουσίας

Από το 2005 έχει επίσης υπηρετήσει ως δημοκρατικό μαστίγιο, η δεύτερος ανώτατη ηγεσία του κόμματος στη Γερουσία μετά τον Δημοκρατικό ηγέτη, είτε στην πλειονότητα είτε στην μειονότητα.

Ο Durbin εργάζεται στις επιτροπές της Γερουσίας για τις πιστώσεις, τη δικαιοσύνη και τους κανόνες και είναι ο καταξιωμένος Δημοκρατικός μέλος της υποεπιτροπής αρμόδιας για την υπεράσπιση της επιτροπής πιστώσεων και της υποεπιτροπής της επιτροπής δικαιοσύνης για το σύνταγμα, τα πολιτικά δικαιώματα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Εκπαίδευση και Πολιτική Ιστορία

Ο Durbin εξελέγη για πρώτη φορά στην Αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων από την πρώην Περιφέρεια Κογκρέσου των ΗΠΑ, η οποία περιελάμβανε το Σπρίνγκφιλντ το 1982 και υπηρέτησε εκεί μέχρι που εξελέγη στη Γερουσία των ΗΠΑ.

Ο Durbin έχει πτυχίο νομικής από το Πανεπιστήμιο του Georgetown και ασκεί το δίκαιο στο Springfield προτού εκλεγεί στο Σώμα το 1982.

Στοιχεία επικοινωνίας του Sen. Durbin

Ο δικτυακός τόπος της Γερουσίας του Durbin αναφέρει ότι ταξιδεύει κατ 'οίκον στο Illinois πολλές φορές το χρόνο για να παραμείνει σε επαφή με τους εκλογείς του. Αυτός και η σύζυγός του, Loretta Shaefer Durbin, ζουν στο Σπρίνγκφιλντ. Ο Durbin χαιρετίζει την επαφή των εκλογέων. Εδώ είναι όλοι οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε, είτε με τους παραδοσιακούς τρόπους επισκέψεων γραφείου, είτε με επιστολές ή τηλεφωνικές κλήσεις είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ιστοσελίδα του ή μέσω μηνυμάτων μέσω Twitter ή Facebook.

Για να φτάσετε στο Durbin μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φαξ, τακτικού ταχυδρομείου ή προσωπικά στα γραφεία του στην Ουάσινγκτον, το Σικάγο, το Σπρίνγκφιλντ, το Carbondale ή το Rock Island, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του για πληροφορίες επικοινωνίας. Εάν στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον γερουσιαστή μέσω αυτής της ιστοσελίδας, θα λάβετε απάντηση από αυτόν αν είστε κάτοικος του Ιλινόις.

Οι διευθύνσεις κοινωνικών μέσων ενημέρωσης του Sen. Durbin

Ακολουθήστε ή να τον ενημερώσετε στο Twitter μέσω αυτού του συνδέσμου. Το χειριστήριό του Twitter είναι @SenatorDurbin. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τον Durbin, να σχολιάσετε τη σελίδα του και να τον στείλετε στο Facebook.