Μοτοσικλέτες στο Main στο Mesa

Προχωρήστε στο Mesa για ποδήλατα και μουσική και οικογενειακή διασκέδαση

Η Αριζόνα είναι ένας παράδεισος για τους ποδηλάτες. Όμορφες ορεινές και ορεινές οδικές αρτηρίες και εξαιρετικός καιρός το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου καθιστά αυτό το ελκυστικό μέρος για όσους απολαμβάνουν την ψυχαγωγική ιππασία , καθώς και για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν το ποδήλατο ως καθημερινή μεταφορά. μια μοτοσικλέτα είναι μια λογική εναλλακτική λύση σε βάρος της ιδιοκτησίας ενός αυτοκινήτου ή ενός φορτηγού, αρκεί να λαμβάνετε προφυλάξεις για να προστατέψετε το ποδήλατό σας από την κλοπή .

Οι ποδηλάτες και οι φίλοι και οι θαυμαστές τους συγκεντρώνονται στο κέντρο του Mesa για να αναδείξουν τα ποδήλατά τους, να μοιραστούν εμπειρίες και να εισαγάγουν τους νεοφερμένους στον κόσμο του ποδηλάτη.

Την πρώτη Παρασκευή το βράδυ της (σχεδόν) κάθε μήνα φέρνουν την οικογένεια στο κέντρο του Mesa, Αριζόνα για Μοτοσικλέτες στο Main . Κανένα αυτοκίνητο δεν μπορεί να οδηγήσει στους δρόμους της πόλης του Mesa εκείνο το βράδυ - το προνόμιο αυτό προορίζεται για τους ποδηλάτες.

Αν είστε ποδηλάτης, μπορείτε να κάνετε κρουαζιέρα στην Main Street ή να παρκάρετε και να απολαύσετε το ποδήλατό σας. Εάν δεν έχετε μοτοσυκλέτα, είστε ακόμα προσκεκλημένοι! Ελέγξτε όλα τα φανταστικά ποδήλατα κατά μήκος της Main Street και μιλήστε στους ποδηλάτες για τις βόλτες τους.

Στο Motocycles on Main μπορείτε επίσης να απολαύσετε έναν κήπο μπύρας στο North MacDonald ( εάν είστε πάνω από 21 ) και να ακούσετε ζωντανή μουσική. Φέρτε μετρητά για τους προμηθευτές τροφίμων και δείτε τι άλλο υπάρχει για πώληση. Αυτή είναι μια οικογενειακή δραστηριότητα.

Μοτοσικλέτες στο κύριο

Πότε: Πρώτη Παρασκευή του μήνα, από τις 6 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το γεγονός αυτό διαρκεί τον Ιούλιο και τον Αύγουστο
Ελεύθερη είσοδος

Πού: Ακολουθήστε την κεντρική οδό, ανάμεσα στο κέντρο και τους δρόμους Robson στο κέντρο του Mesa. Η περιοχή αυτή είναι προσβάσιμη από το σιδηρόδρομο Valley Valley.

Ο σταθμός Main Street / Centre Street σας μεταφέρει εκεί. Εάν ποτέ δεν έχετε ποτέ το Valley Metro light rail, δείτε πώς λειτουργεί. Εάν οδηγείτε, εδώ υπολογίζονται οι χρόνοι ταξιδιού από διάφορα σημεία της περιοχής.

Χάρτης: Αυτές οι οδηγίες και ο χάρτης στο Mesa Arts Centre στο κέντρο της Mesa θα σας βοηθήσουν να το βρείτε.



Περισσότερες πληροφορίες: Επισκεφθείτε τις Μοτοσυκλέτες στο Main μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνήστε στο 480-890-2613.

Περισσότερα για να κάνετε στο κέντρο του Mesa

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.