Τι να κάνετε για τα Χριστούγεννα του 2017 στο Leesburg της Βιρτζίνια

Γιορτάστε τις διακοπές σε αυτή την ιστορική πόλη

Η πόλη Leesburg, Βιρτζίνια, γιορτάζει την εορταστική περίοδο με μια ποικιλία από ειδικές εκδηλώσεις, όπως τελετή χριστουγεννιάτικου δέντρου-φωτισμού, εκδήλωση διακοπών και παραθεριστική παρέλαση, φεστιβάλ και συναυλία. Leesburg είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε τα ψώνια, το φαγητό και την εποχική ευθυμία. Εδώ είναι το χρονοδιάγραμμα ορισμένων επερχόμενων εκδηλώσεων διακοπών.

Village στο Leesburg Christmas Tree Lighting

18 Νοεμβρίου από τις 3 έως τις 5 μ.μ.
Village Market Blvd.

SE στο Balch Drive SE
Leesburg, VA 20175

Ο Σάντα φτάνει με άμαξα με άμαξες για να επισκεφτεί τα παιδιά και να ξεκινήσει τη μεγάλη τουριστική περίοδο. Μην χάσετε το Μεγάλο Φινάλε στις 5 μ.μ., όταν ο Σάντα φωτίζει το θεαματικό μουσικό δέντρο. Είναι ένα δέντρο ύψους 54 ποδιών, με περισσότερα από 15.000 φώτα και εκπληκτική μουσική και φως που δείχνει καθημερινά. Οι εορτασμοί περιλαμβάνουν βόλτες με άμαξα, μουσικές παραστάσεις, caroling, χαρακτήρες διακοπών, πυρκαγιά, ζεστή σοκολάτα, καβουρντισμένα κάστανα και περισσότερη διασκέδαση για διακοπές. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να φέρουν ένα παιχνίδι που θα δωροδοτηθεί στο Toys for Tots.

Ιστορικό σπίτι και κήποι Oatlands

17 Νοεμβρίου έως 30 Δεκεμβρίου
20850 Λωρίδα φυτείας Oatlands
Leesburg, VA 20175
703-777-3174

Επισκεφθείτε το ιστορικό κτήμα καθώς ζωντανεύει με τα απογευματινά τσάγια, περιηγήσεις στις εξοχικές κατοικίες, ψώνια, στεφάνι, φωλιά κεριών και φωτογραφίες με το Santa. Κάθε δωμάτιο στο 1804 Oatlands αρχοντικό θα λάμψει με μοναδικά διακοσμητικά, μερικά από τα υλικά από τους κήπους της ιδιοκτησίας.

Η διακοσμητική διακόσμηση θα περιλαμβάνει επίσης όμορφα διακοσμημένα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε όλο το σπίτι.

Leesburg Χριστουγεννιάτικο δέντρο και φωτισμός Menorah

1η Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ.
Πόλη Πράσινο
25 W. Market St.
Leesburg, VA 20176
703-777-1368

Η κοινότητα του Leesburg ξεκινάει την περίοδο των διακοπών με τον φωτισμό των Χριστουγέννων της πόλης, που περιλαμβάνει παραστάσεις από τα τοπικά δημοτικά και γυμνάσια και τα λόγια του δημάρχου, του συμβουλίου και των προσκεκλημένων ομιλητών.

Συμμετοχή σε διακοπές τραγουδώντας και παραμονή στην πόλη για το βράδυ για την πρώτη Παρασκευή του Leesburg, όταν οι τοπικές επιχειρήσεις και οι έμποροι θα παραμείνουν ανοιχτά αργά για να φιλοξενήσουν κάποια χαρά.

Καλές Τέχνες διακοπών και χειροτεχνία

2 και 3 Δεκεμβρίου
Πάρκο ψυχαγωγίας Ida Lee Park
60 Ida Lee Drive NW
Leesburg, VA 20176

Αυτή η τέχνη και χειροτεχνία δείχνει χαρακτηριστικά περισσότερα από 90 τοπικούς και περιφερειακούς τεχνίτες που πωλούν χειροποίητα αντικείμενα. Θα βρείτε δώρα όπως κεριά, κοσμήματα, κλινοσκεπάσματα και βιτρό.

Leesburg Χριστούγεννα και διακοπές παρέλασης και Φεστιβάλ

9 Δεκεμβρίου στις 6 έως 7:30 μ.μ.

Πιάστε το πνεύμα των Χριστουγέννων και φέρετε όλη την οικογένεια για να δείτε τον Santa και τους φίλους του παρέλαση κάτω από την King Street και μέσα από την καρδιά του ιστορικού Leesburg. Πάρτε εκεί νωρίς για να διεκδικήσετε το σημείο προβολής σας κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης, η οποία ξεκινά από την Ida Lee Drive και τελειώνει στην Fairfax Street.

Jingle Jam

9 Δεκεμβρίου στις 11:30 π.μ., 2:30 και 8:30 μ.μ.
Το θέατρο Tally Ho
19 W. Market St.
Leesburg, VA 20176

Η συναυλία ροκ διακοπών της πόλης διαθέτει μουσικούς που παίζουν παραδοσιακούς χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Πάρτε τα εισιτήριά σας από τις 13 Νοεμβρίου στο Ida Lee Park Recreation Center. Τα εισοδήματα πηγαίνουν στο Ίδρυμα Ερευνών για τον Παγκόσμιο Διαβήτη.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα συμβάντα, καλέστε το 703-777-1368 ή επισκεφθείτε το www.idalee.org