Κορυφαία 9 Easy Shade-Loving Perennials για τους κήπους του Μίτσιγκαν

Φυτά που Επιστρέφουν Έτος Μετά το Έτος σε Shady Zone 5 Κρεβάτια

Τα πολυετή φυτά είναι φυτά που, κάθε φορά που φυτεύονται, γενικά, επιστρέφουν κάθε χρόνο. Οι ρίζες τους παραμένουν ζωντανές κάτω από το έδαφος μέσα στο χειμώνα και ξεφλουδίζουν μια νέα φυτεία έρχονται άνοιξη. Αυτά θα πρέπει να αποτελούν τη ραχοκοκαλιά ενός κήπου εύκολης φροντίδας. Είναι συνήθως σε άνθιση για δύο έως τέσσερις εβδομάδες, ανάλογα με το φυτό.

Για να ομορφύνετε το κρεβάτι λουλουδιών του Metro Detroit, ξεκινήστε με τη λίστα των κορυφαίων εννέα μαλακά πολυετή φυτά που μεγαλώνουν σε σκιά του Μίτσιγκαν, που γενικά σημαίνει μερική σκιά (λίγες ώρες την ημέρα).

Δύο πράγματα που πρέπει να θυμάστε για όλα τα πολυετή φυτά χαμηλής συντήρησης: Επιλέξτε φυτά κατάλληλα για τον ιστότοπό σας και αφήστε τα για να εγκατασταθούν. Θα ανταμειφθείτε με χρώμα και υφή στον κήπο σας.

Λάβετε υπόψη ότι ο Μίτσιγκαν βρίσκεται στη Ζώνη 5 στη χάρτα USDA Hardiness Zones, που σημαίνει ότι τα φυτά πρέπει να είναι σε θέση να ανεχθούν πολύ κρύες χειμερινές θερμοκρασίες για να ευδοκιμήσουν εδώ. Εάν χρειάζεστε περισσότερες συμβουλές σχετικά με τα σκληρά πολυετή φυτά και τη φροντίδα τους για τον κήπο σας στο Μίτσιγκαν, επικοινωνήστε με το τοπικό σας γραφείο επέκτασης.