Εστιατόρια στο Metro Detroit για το Brunch Day Fathers

2014: Brunch, Buffet, Lunch, Dinner και / ή Ειδικά μενού

Ημέρα του Πατέρα είναι λιγότερο για brunch και περισσότερα για τον αθλητισμό, αλλά οι κρατήσεις είναι ακόμα μια καλή ιδέα. Φυσικά, δεν μπορείτε ποτέ να πάτε στραβά με τον μπαμπά εάν αυτές οι κρατήσεις γίνονται σε εστιατόριο, ζυθοποιείο ή αθλητικό μπαρ . αλλά ο μπαμπάς μπορεί απλώς να εκτιμήσει κάτι κάτι πιο φανταστικό για να γιορτάσει την ευκαιρία. Ορισμένα εστιατόρια Metro-Detroit γιορτάζουν την εκδήλωση με ένα ειδικό μενού ή μπουφέ:

Bloomfield Hills - Το Moose Preserve Bar & Grill από το Square Lake Road προσφέρει ένα ειδικό μενού την Ημέρα του Πατέρα.

Holly - Το Historic Holly Hotel φιλοξενεί ένα Brunch Day Father's Day την Κυριακή 15 Ιουνίου από τις 10:30 π.μ. έως 2:30 μ.μ. Ο μπουφές περιλαμβάνει το Venison, το Elk Stew, τα λουκάνικα αγριόχοιρων, το Pate English Hunter και τα ειδικά επιδόρπια μπαμπάς. Το κόστος είναι $ 29 ένα ενήλικα / $ 12 ένα παιδί. Καλέστε για κρατήσεις στο 248-634-5208.

Το Northville - Deadwood Bar & Grill προσφέρει παραδοσιακά ένα ειδικό μενού την Ημέρα του Πατέρα.

Το Plymouth - Fox Hills Golf & Banquet Center προσφέρει ένα ειδικό brunch την Ημέρα του Πατέρα στο Goldenhouse Fox Clubhouse την Κυριακή 15 Ιουνίου. Ο μπουφές λειτουργεί από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. και κοστίζει 25 δολάρια για ενήλικα / 12,95 δολάρια για ένα παιδί. Οι μπουφέδες με είδη πρωινού, θαλασσινά, διάφορους σταθμούς σκάλισμα, έξι επιπλέον εισόδους και μια σειρά από επιδόρπια. Καλέστε (734) 453-7272 για κρατήσεις.

Shelby Township - Το γήπεδο γκολφ του Cherry Creek προσφέρει ένα γεύμα παλατιών την Κυριακή 15 Ιουνίου. Φυσικά, θα περιλαμβάνει μερικά πιάτα με περιστροφή μπάρμπεκιου. Οι ώρες καθήμενων είναι από τις 11 π.μ. έως τις 1:30 μ.μ.

Το Wyandotte - το ιταλικό εστιατόριο και το επίσημο δείπνο του Portofino φιλοξενεί την Κυριακή 15 Ιουνίου ένα πρωτάθλημα Prime Rib για την ημέρα του πατέρα.