Τα επιχειρηματικά και οικονομικά πλεονεκτήματα του Ντιτρόιτ

Ιστορία της καινοτομίας, εμπειρία, χαμηλό κόστος διαβίωσης, πολιτιστικά αξιοθέατα

Για να ακούσουν τα εθνικά νέα, το μέλλον του Ντιτρόιτ είναι ζοφερό. Στο κάτω-κάτω, το Ντιτρόιτ είναι μια άθλια πόλη που μαστίζεται από εγκλήματα και αγωνίζεται με πτώση του πληθυσμού και πτώχευση. Η άλλη πλευρά της ιστορίας είναι ότι η πόλη έχει πολλά περιουσιακά στοιχεία, οικονομικά και άλλα, που εμπνέουν τους ανθρώπους να επενδύσουν στο μέλλον του Ντιτρόιτ. Τα επιχειρηματικά και οικονομικά πλεονεκτήματα του Detroit περιλαμβάνουν:

Detroit Talent και Know How

Η κληρονομιά του Ντιτρόιτ ως Motor City σημαίνει ότι η πόλη έχει μια ιστορία εδραιωμένη στην καινοτομία.

Ανεξάρτητα από τα σκαμπανεβάσματα των μεγάλων τριών εταιρειών αυτοκινήτων, οι εταιρείες αυτοκινήτων έχουν αφήσει ένα διαρκές αποτύπωμα στην περιοχή με τη μορφή ταλέντων, πανεπιστημίων και ερευνητικών κέντρων.

Ξεκινήστε την υποστήριξη και το Scrappy Entrepreneur Spirit

Οι αγώνες που έχουν υποβληθεί στην περιοχή τις τελευταίες δεκαετίες έχουν επίσης αφήσει το σημάδι τους. Σύμφωνα με την Inc.com, το Ντιτρόιτ παρέχει ένα εξαιρετικό περιβάλλον για τον επιχειρηματία και την επιχείρηση εκκίνησης. Οι άνθρωποι που συγκεντρώνονται στην πόλη για να δημιουργήσουν εκκίνηση έχουν μια ισχυρή προσπάθεια να αποδείξουν κάτι και υποστηρίζουν αδιάκοπα ο ένας τον άλλον. Δεν βλάπτει ότι μια επιχείρηση που ξεκινάει στο Ντιτρόιτ μπορεί να είναι ένα μεγάλο ψάρι σε μια μικρή λίμνη και να αποκτήσει απαράμιλλη προσοχή και υποστήριξη από την κοινότητα, είτε προέρχεται από έμπειρους ηγέτες των επιχειρήσεων είτε από την πόλη και την κυβέρνηση. Στην πραγματικότητα, δημιουργήθηκαν πολλές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις με σκοπό ακριβώς την προσέλκυση και υποστήριξη μικρών επιχειρήσεων:

Χαμηλό κόστος ζωής και επιχειρηματική δραστηριότητα

Ενώ η περιοχή του Ντιτρόιτ είχε περισσότερο από το δίκαιο μερίδιο του αγώνα, το αποτέλεσμα είναι ένα χαμηλό κόστος ζωής και επιχειρηματικές δραστηριότητες που είναι ελκυστικές για τους επενδυτές και τις δυνητικές επιχειρήσεις. Αυτό μεταφράζεται σε ακίνητη περιουσία, μια πόλη και το κράτος που επιθυμούν να ανοίξουν το δρόμο για νέες επιχειρήσεις και σχετικά χαμηλού κόστους ταλέντο.

Πολιτιστικά αξιοθέατα

Ενώ οι άνθρωποι που έχουν ζήσει ή / και δούλευαν στην περιοχή Metro-Detroit συχνά απογοητεύονται από την «εικόνα» τους όπως απεικονίζεται στα εθνικά μέσα ενημέρωσης, η Έρευνα Πνεύματος του Ντιτρόιτ διαπίστωσε ότι το 48% των ερωτηθέντων έζησαν εδώ. Παρέχουν επίσης υψηλό βαθμό στο Ντιτρόιτ για το κόστος ζωής, την ποιότητα ζωής και ψυχαγωγικά / πολιτιστικά αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών εκδηλώσεων και ομάδων, των τεχνών, της μουσικής και των μουσείων.

Επιχειρηματικών κεφαλαίων

Όλοι αυτοί οι παράγοντες συνδυάζονται για να δώσουν στην περιοχή μια αίσθηση ευκαιρίας. Σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο CBSlocal.com, αυτό αντικατοπτρίζεται καλύτερα στο γεγονός ότι ο Μίτσιγκαν είναι ένα από τα λίγα κράτη της χώρας στην οποία ο κλάδος της Venture Capital έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Επενδύσεις στο μέλλον του Ντιτρόιτ

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι και οργανώσεις που επενδύουν στο Ντιτρόιτ. Δείχνουν τη δέσμευσή τους και την εμπιστοσύνη τους στην πόλη συνεχώς δεσμεύοντας το μέλλον της, είτε πρόκειται για ένα σχέδιο για μια νέα περιοχή ψυχαγωγίας, για τον καθαρισμό μιας γειτονιάς, για την ανακαίνιση κτιρίων ή για μια συντονισμένη προσπάθεια να φέρει τις επιχειρήσεις πίσω στο κέντρο της πόλης.