Οι ιδέες του Κόμματος του Μπακώνος του Κάνσας Σίτι

Οι bachelors του Κάνσας Σίτι έχουν μια ποικιλία από μέρη για να πάνε για το γκρουπ τους πριν το γάμο τους. Από το Westport στην περιοχή δύναμης και φωτός, υπάρχουν πολλές αίθουσες ψυχαγωγίας που μπορείτε να επισκεφθείτε, οι οποίες μπορούν να κάνουν μια νύχτα αξέχαστη. Εκτός από την έξοδο, υπάρχουν επίσης μερικές άλλες επιλογές που μπορούν να είναι τέλειες για γκρουπ που θέλουν να έχουν μια μοναδική εμπειρία που σχεδόν όλοι στο κόμμα τους μπορούν να απολαύσουν.

Πούρα και μπαρ

Υπάρχουν μερικά πούρα μπαρ και κλαμπ σε όλο το μετρό. Ένα παράδειγμα στο Overland Park είναι το Outlaw Cigar Company, το οποίο είναι ένα κατάστημα πούρων και κλαμπ που βρίσκεται στο 137ο και Metcalf. Τα τείχη τους είναι επενδεδυμένα με πούρα κάθε είδους και το προσωπικό τους μπορεί να βοηθήσει τις ομάδες να βρουν τα τέλεια πούρα που θα τους απολάμβαναν όλοι. Ένας άλλος προορισμός πούρων για αργότερα το βράδυ είναι το Πούρο του Qudo και το Cognac Bar στο Kansas City στο 1116 Grand Blvd., το οποίο προσφέρει τεράστιες οθόνες που δείχνουν αθλητικές εκδηλώσεις και επιτρέπουν στους φιλοξενούμενους να απολαύσουν το αγαπημένο τους ποτό και πούρο.

Westport

Όπως προαναφέρθηκε, το Westport είναι μια περιοχή bar του Κάνσας, που βρίσκεται νότια της πλατείας και έχει κάτι για όλους. Από παραδοσιακές παμπ, όπως το O'Kellys έως τις πιο εναλλακτικές τοποθεσίες, όπως το Buzzard Beach, αυτή η πολυκατοικία προσφέρει μεγάλα πλήθη και εξαιρετικά ποτά. Υπάρχουν επίσης μερικά ξενοδοχεία στην περιοχή που μπορούν να προσφέρουν ξεκούραση στη νύχτα μετά τα μπαρ που θα κλείσουν στις 3:00 π.μ.

Δύναμη και φως

Η περιοχή Power & Light στο Downtown Kansas City είναι ιδανική για γκρουπ που αναζητούν μια βραδιά που αντιπροσωπεύει καλύτερα το Kansas City ως μια μεγάλη πόλη. Το KC Live! block διαθέτει μία φορά φόρο κάλυψης, η οποία στη συνέχεια επιτρέπει στους πελάτες να πάρουν τα ποτά τους από club σε club, τα οποία έχουν όλες εισόδους που αντιμετωπίζουν στην ανοικτή περιοχή μπλοκ.

Περιήγηση στο Brewery Boulevard

Ενώ οι κρατήσεις δεν γίνονται αποδεκτές, η είσοδος σε μία από τις εκδρομές στο Σαββατοκύριακο στο Boulevard Brewery μπορεί να είναι μια μεγάλη εμπειρία για ένα γκρουπ. Ένας ξεναγός θα σας οδηγήσει στο ζυθοποιείο και θα επιτρέψει στην ομάδα σας να δοκιμάσει όλες τις τρέχουσες μπύρες. Τα εισιτήρια είναι σε βάση πρώτης προβολής, έτσι οι μεγαλύτερες ομάδες μπορεί να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να μπουν μέσα. Μπορείτε επίσης να πάτε στην αίθουσα γευσιγνωσίας τους ή να κάνετε μια προηγμένη περιήγηση.

Κατασκήνωση

Για γκρουπ που επιθυμούν να βγουν από την πόλη, υπάρχουν αρκετές υπέροχες εκδηλώσεις έξω από το μετρό που μπορούν να προσφέρουν τη φύση και ένα διασκεδαστικό ταξίδι που δεν είναι πολύ ακριβό. Παραδείγματα κατασκηνώσεων περιοχής περιλαμβάνουν Λέγκντον Λέικ, Λίμνη Σμιμιβίλ, Weston Bend State Park και πολλά άλλα. Κάποια μέρη επιτρέπουν online κρατήσεις και προσφέρουν κατασκηνώσεις όλων των μεγεθών.