Επισκεφτείτε το σπίτι και στούντιο της Georgia O'Keeffe στο Abiquiu του Νέου Μεξικού

Αριστερά όπως ήταν όταν έζησε ο καλλιτέχνης Georgia O'Keeffe

Για όσους ενδιαφέρονται για τον καλλιτέχνη Georgia O'Keeffe ή στην ιστορία του Νέου Μεξικού, μια επίσκεψη στο σπίτι του O'Keeffe στο Abiquiu θα είναι ειδική.

Το σπίτι διοικείται από το Μουσείο Georgia O'Keeffe στη Σάντα Φε . Μέσα από το μουσείο, μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια περιοδεία και να συμμετέχετε σε μερικούς εκλεκτούς που μπορούν να περιηγηθούν στο σπίτι από νωρίς την άνοιξη έως τα τέλη του φθινοπώρου. Οι εκδρομές διαρκούν μία ώρα και περιορίζονται σε 12 άτομα τη φορά.

Πληροφορίες κρατήσεων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του μουσείου ή τηλεφωνώντας: 505.946.1000.

Να φτάσετε στο Abiquiu

Το χωριό Abiquiu δεν απέχει πολύ από το Ghost Ranch από το I-84. Οι επισκέπτες θα συναντηθούν στο γραφείο Georgia O'Keeffe Home και στο Studio Tour δίπλα στο Abiquiu Inn και θα μεταφερθούν με λεωφορείο στο σπίτι Abiquiu. Αυτό είναι καλό, καθώς δεν είναι εύκολο να το βρεις.

Τιμολόγηση γύρου

Ένα τέλος $ 35-45 ανά άτομο, που υποβάλλεται με το όνομα και τη διεύθυνση του κάθε επισκέπτη, οφείλεται πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία του γύρου. Το ποσοστό για τα μέλη και τους μαθητές του Μουσείου Georgia O'Keeffe είναι $ 30 ανά άτομο.

Η χρέωση για την ειδική εκδρομή με τον διαχειριστή ιστορικών ιδιοτήτων θα είναι 50,00 δολάρια ανά άτομο. Βρήκα ότι η περιοδεία με το διαχειριστή ακινήτων ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη καθώς αυτή και η οικογένειά της είχαν δουλέψει για O'Keeffe εδώ και πολλά χρόνια. Μέσα από τις ιστορίες της, έριξα μια ματιά στην προσωπικότητα και τις ιδιορρυθμίες του O'Keeffe.

Ιστορία

Το σπίτι του κόλπου στο χωριό Abiquiu έχει μείνει πολύ όπως ήταν εκεί που κατοικούσε ο O'Keeffe.

Το Abiquiu πιστεύεται ότι εγκαταστάθηκε από τους Ινδιάνους από το Mesa Verde που εγκατέλειψαν την περιοχή το 1500. Μέχρι τα μέσα του 1700, η ​​Ισπανία αποίκισε την περιοχή με την αποδέσμευση επιχορηγήσεων γης στους χριστιανισμένους Ινδούς που ήταν συνδεδεμένοι με τους Ισπανούς. Πιστεύεται ότι τμήματα του σπιτιού της Γεωργίας O'Keeffe μπορεί να χρονολογούνται από αυτή την περίοδο, ίσως το 1760.



Όταν η Γεωργία O'Keeffe αγόρασε το ακίνητο το 1945, ήταν σε ερείπια. Η τοίχος αποτελείται από την άκρη ενός mesa και η θέα, αξίζει τον κόπο, να έχει σπίτι σε εκείνη την τοποθεσία. Κατά τα επόμενα τρία χρόνια, η O'Keeffe συνεργάστηκε με την φίλη της, Maria Chabot, για την ανακαίνιση του ακινήτου. Προσθέτει κήπους και καινοτόμες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, όλες τις οποίες μπορείτε να δείτε στην περιήγηση.

Τι θα δείτε στο γύρο

Εισάγετε την ένωση μέσω του κήπου της κας O'Keeffe. Θα σας ειπωθεί ότι η φωτογραφία και η σκίτσο δεν επιτρέπονται. Το σπίτι, θα βρείτε, είναι ακριβώς όπως το άφησε το 1984. Είναι ένα στυλ σπίτι του Νέου Μεξικού με ξύλινη οροφή υποστηρίζεται ονομάζεται vigas, και σε ορισμένα δωμάτια, πατώματα λάσπης σφραγισμένα με πάστα αλεύρι. Η κεντρική αυλή έχει την αίσθηση ότι ζει σε ένα φρούριο με τοίχους και δωμάτια γύρω από το ξενοδοχείο. Υπάρχουν λίγα φυτά και ένα σπίτι καλά. Σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι το τείχος και η πόρτα της αυλής εμφανίστηκαν σε μερικές από τις ζωγραφιές της. Αγαπούσε την απλότητα της γραμμής και της μορφής και κράτησε το σπίτι της σύμφωνα με αυτή την επιθυμία για απλότητα.

Στο κελάρι και την κουζίνα, θα δείτε ότι έζησε, κονσερβοποιώντας τη συγκομιδή από τον κήπο και χρησιμοποιώντας απλά κύπελλα και σκεύη που φυλάσσονταν σε ανοικτά μεταλλικά ντουλάπια. Ακόμη και ένα ειδικό τσάι που απολάμβανε παραμένει.



Απολάμβανα ιδιαίτερα το μεγάλο της στούντιο και εξέπληξε τα μεγάλα παράθυρα και το φως όπου ζωγράφισε. Είναι επίσης καθιστικό. Στο στούντιο της υπάρχουν βιβλία που καταγράφουν τα πολλά έργα τέχνης της.

Το υπνοδωμάτιο του O'Keeffe αντικατοπτρίζει επίσης αυτό το απλό στυλ που ανοίγει στη φύση. Τα γωνιακά παράθυρα είναι τόσο μεγάλα ώστε να αισθανόταν ότι κοιμόταν έξω στην άκρη του mesa. Οι τοίχοι είναι μια φυσική γκρίζα γη. Τα κλινοσκεπάσματα και τα έπιπλα είναι απλά και προσφέρουν την ήρεμη ατμόσφαιρα.

Σε όλο το σπίτι, θα δείτε στοιχεία για την αγάπη του O'Keeffe για τη φύση και την απόλαυση της συλλογής δειγμάτων ... βράχων, κρανίων και περισσότερων θησαυρών της ερήμου. Πολλά καλύμματα παραθύρων είναι γεμάτα από αυτά τα βράχια. Αγαπούσε να περπατάει στην έρημο και να επιστρέφει με αυτούς τους θησαυρούς που κατέληξαν σε απλή, φυσική διακόσμηση στο σπίτι της.



Θα μπορείτε να δείτε την κοιλάδα και το δρόμο κάτω από το mesa. O'Keeffe αγαπούσε το δρόμο που κορδέλασε μέσα από την κοιλάδα και εμφανίζεται σε μερικές από τις ζωγραφιές της.

Σας προτείνω μια περιήγηση στο σπίτι του O'Keeffe. Δεν είναι δυνατή η περιήγηση στο σπίτι του Ghost Ranch. Η περιήγηση στο σπίτι και το στούντιο Abiquiu σας δίνει μια σπάνια ευκαιρία να γνωρίσετε τον καλλιτέχνη μέσω του τρόπου ζωής και εργασίας του. Θα δείτε την αγάπη της για το σπίτι που αντικατοπτρίζεται σε μερικές από τις ζωγραφιές της. Στέκεται στην άκρη του mesa, όπως έκαναν, θα είναι μια μνήμη που θα πάρει πίσω μαζί σας όταν θα φύγετε από το βόρειο Νέο Μεξικό.

Επισκέψεις Συμβουλές