Προφίλ της γειτονιάς Clarksville του Ώστιν

Clarksville έχει το καλύτερο και των δύο κόσμων: Είναι μια γραφική, ήσυχη γειτονιά Austin με μοναδικά σπίτια, διαφορετικούς κατοίκους και άφθονη ιστορία, αλλά είναι στο κέντρο της πόλης και σε απόσταση αναπνοής από τα πολλά αξιοθέατα της πόλης .

Το Clarksville ιδρύθηκε στη δεκαετία του 1870 από τους ελευθερωμένους σκλάβους και λόγω της ιστορικής του φύσης, η γειτονιά προστατεύεται από την εξευτελισμένη ανάπτυξη που συμβαίνει αλλού στο Ώστιν.

Η περιοχή παρέμεινε κατά κύριο λόγο αφρικανική-αμερικανική γειτονιά στις περισσότερες από τις αρχές του 20ου αιώνα. Ωστόσο, ξεκινώντας από τα τέλη της δεκαετίας του 1920, οι ηγέτες των πόλεων θέσπισαν πολιτικές για να ενθαρρύνουν τους μαύρους να μετακομίσουν στο ανατολικό Austin. Αυτές οι πολιτικές και οι αυξανόμενες τιμές κατοικιών ανάγκασαν τελικά πολλούς από τους αφρικανούς-αμερικανούς κατοίκους να φύγουν. Ενώ μερικά από τα ιστορικά σπίτια παραμένουν, μερικά καινούρια σπίτια ανεβαίνουν επίσης. Οι δρόμοι είναι λοφώδεις, υπάρχει άφθονο πράσινο και υπάρχουν πολλά εστιατόρια και καταστήματα που προσφέρονται με τα πόδια.

Η τοποθεσία

Το Clarksville εκτείνεται από το MoPac στη Βόρεια Lamar Boulevard (ανατολικά προς τα δυτικά) και εκτείνεται από τη Δυτική 6η οδό στη Δυτική 15η οδό (Βορρά προς Νότο). Clarksville συνορεύει με το κέντρο της πόλης, έτσι όλα τα κλαμπ και τα εστιατόρια είναι μόλις λίγα λεπτά μακριά. Είναι επίσης πολύ κοντά στη 6η οδό και το Lamar, το οποίο περιλαμβάνει τη δημοφιλή εμπορική περιοχή που περιλαμβάνει τα Whole Foods και τα παγωτά της Amy.

Μεταφορά

Η ποδηλασία είναι ένας πολύ δημοφιλής τρόπος να μετακινηθείτε μέσα στο Clarksville και τις γύρω περιοχές. Υπάρχουν τόσες πολλές εστιατόρια και αξιοθέατα κοντά, που για κάποιους κατοίκους του Clarksville, το περπάτημα είναι ένας εύκολος τρόπος να ξεφύγετε από την περιοχή. Ωστόσο, για να φτάσετε σε άλλα μέρη της πόλης, η οδήγηση είναι πιο βολική.

Αν προτιμάτε να οδηγήσετε το λεωφορείο, το Capital Metro Route 9 περνάει από το Clarksville. Αν πάρετε λανθάνον στο κέντρο της πόλης ή δεν μπορείτε να βρείτε έναν καθορισμένο οδηγό, μια γρήγορη βόλτα με καμπίνα στο Clarksville είναι φθηνή.

Ο λαός του Clarksville

Clarksville είναι ένα εκλεκτικό αστικό κόμβο στην καρδιά της πόλης, έτσι προσελκύει ανθρώπους που αγαπούν να είναι στο μείγμα των πραγμάτων. Το Clarksville διαθέτει έναν καλό συνδυασμό διαμερισμάτων, διαμερισμάτων και σπιτιών. Τα άνετα σπίτια προσελκύουν νέες οικογένειες, τα condos είναι γεμάτα με νέους επαγγελματίες και τα funky διαμερίσματα είναι δημοφιλή με τους μαθητές. Είναι μια περιοχή ισχίου και είναι η βάση για ένα μεγάλο μέρος του δημιουργικού πλήθους της πόλης (υπάρχουν πολλές γκαλερί τέχνης στο Clarksville), και είναι ένα πολύ διασκεδαστικό μέρος για singles.

Υπαίθριες δραστηριότητες

Αν σας αρέσει το περπάτημα, θα αγαπήσετε να περπατήσετε στους λοφώδεις δρόμους του Clarksville. Το πάρκο Clarksville και το West Austin Park είναι δύο μικρά πάρκα στη γειτονιά και το καθένα περιλαμβάνει πισίνες που είναι ανοιχτές το καλοκαίρι. Αν ψάχνετε για ένα μεγαλύτερο πάρκο, το πάρκο Zilker είναι μόνο λίγα τετράγωνα νότια και περιλαμβάνει μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας, γήπεδα βόλεϊ στον παραλιακό δρόμο, μεγάλα ανοιχτά χωράφια και πισίνα Barton Springs . Επίσης, λίγα τετράγωνα βορειοανατολικά του Clarksville είναι η εκδρομή Shoal Creek Hike and Bike Trail, η οποία είναι πολύ δημοφιλής στους ποδηλάτες.

Αν σας αρέσει ο κήπος, θα απολαύσετε τον κοινοτικό κήπο του Clarksville.

Καφέ και εστιατόρια

Το Clarksville είναι γεμάτο καφέ, καφετέριες και εστιατόρια, ειδικά κατά μήκος της West Lynn. Το Jeffrey's , στο West Lynn και στην 12η οδό, προσφέρει καινοτόμες εκλεκτά εστιατόρια. Είναι ακριβό αλλά αξίζει τον κόπο για μια ειδική περίσταση. Η Cipollina, επίσης στο West Lynn και 12η, είναι ένα αγαπημένο ιταλικό μπιστρό όπου μπορείτε να δειπνήσετε ή να βγάλετε έξω. Υπάρχουν πολλά άλλα δημοφιλή μέρη για να δειπνήσετε και να πιείτε, όπως το Nau's Drugstore, ένα πραγματικό φαρμακείο του 1950 που σερβίρει παραδοσιακή σόδα και μιλκσέικ.

Ακίνητα

Το Clarksville βρίσκεται εδώ και πάνω από έναν αιώνα, έτσι πολλά από τα σπίτια είναι αρκετά παλιά. Ανεξάρτητα από αυτό, η αξία της γης εδώ αυξάνεται συνεχώς, οπότε μπορεί να καταλήξετε με μια σταθεροποιητική επένδυση αν είστε σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό για ένα σπίτι.

Το μέσο κόστος ενός σπιτιού στο Clarksville το 2016 ήταν $ 950.000.

Για όσους θέλουν να ζήσουν εδώ, αλλά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα σπίτι, εξετάστε το ενδεχόμενο να αγοράσετε ένα condo ή να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα. Αλλά ακόμη και ένα condo σε αυτή τη γειτονιά μπορεί να είναι τόσο υψηλό όσο 600.000 δολάρια.

Ο παράγοντας Airbnb

Η εγγύτητα του Clarksville στο κέντρο της πόλης σημαίνει ότι είναι πλέον εξαιρετικά δημοφιλής μεταξύ του πλήθους του Airbnb. Η γειτονιά προσφέρει μια πληθώρα ενοικιάσεων που κυμαίνονται από μεγάλα ιστορικά σπίτια έως μικρά condos. Η πόλη του Ώστιν συνεχίζει να αγωνίζεται με τους πολιτικούς νομοθέτες σχετικά με τους κανόνες σχετικά με τις ενοικιάσεις ακινήτων στο Ώστιν. Ενώ το Ώστιν έχει εγκρίνει κανόνες που αποσκοπούν στη βελτίωση της ασφάλειας για τους ενοικιαστές, η κρατική κυβέρνηση έχει περισσότερη ελευθεριακή προσέγγιση και έχει επανειλημμένα ακυρώσει τους νόμους του Ώστιν. Αν επισκέπτεστε, βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τους πιο πρόσφατους κανόνες και κανονισμούς. Ωστόσο, η ασφάλεια σπανίως αποτελεί ανησυχία στο Clarksville. Είναι συνηθισμένα λατρεμένος ως μια από τις ασφαλέστερες γειτονιές στο Ώστιν.

Τα βασικά

Ταχυδρομείο: 2418 Spring Lane

Τ.Κ .: 78703

Σχολές: Matthews Elementary, Γυμνάσιο O. Henry, Γυμνάσιο Stephen F. Austin

Επεξεργασμένο από τον Robert Macias