Τηλέφωνα για μη έκτακτες ανάγκες στο Ώστιν

Με την κλήση 311 στο Ώστιν, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες πόλης

Εάν αισθάνεστε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με την πόλη ή την επιβολή του νόμου, αλλά η κατάσταση δεν είναι αρκετά σοβαρή ώστε να δικαιολογηθεί μια κλήση προς 9-1-1, τι κάνετε;

Η πόλη του Ώστιν έχει μια τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης, 3-1-1, που όποιος από τα όρια της πόλης, είτε σε κινητό είτε σε χερσαία γραμμή, μπορεί να ζητήσει βοήθεια ή συμβουλή. Αν δεν μπορείτε να πάρετε αυτόν τον αριθμό για να εργαστείτε, μπορείτε επίσης να καλέσετε (512) 974-2000, που θα σας οδηγήσει στην ίδια γραμμή.

Οι φορείς εκμετάλλευσης είναι διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Αν προτιμάτε, μπορείτε πλέον να αναφέρετε πολλά θέματα σε απευθείας σύνδεση αντί να καλέσετε τον αριθμό τηλεφώνου.

Για τους χρήστες smartphone, υπάρχει επίσης μια εφαρμογή του Austin 311 για iPhone ή συσκευές Android. Η εφαρμογή διευκολύνει την αναφορά προβλημάτων όπως ζημιά στο πεζοδρόμιο ή κατοικίδια ζώα που έχουν χαθεί και βρίσκονται. Μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία και να την υποβάλετε εύκολα, μαζί με μια περιγραφή του προβλήματος, μέσα στην εφαρμογή. Οι σημαντικές διορθώσεις σφαλμάτων απελευθερώθηκαν και για τις δύο εκδόσεις στα τέλη του 2016, οι οποίες επιλύθηκαν με πολλά προβλήματα.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε 3-1-1;

Γιατί δεν είναι 3-1-1 για;

Επεξεργασμένο από τον Robert Macias