Τι πρέπει να ξέρετε για την επίσκεψη στην Disney World τον Απρίλιο

Τα πράγματα αρχίζουν να ζεσταίνονται στο Disney World τον Απρίλιο. οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν υψηλά στα μέσα της δεκαετίας του ογδόντα . Τα πλήθη του θεματικού πάρκου παραλαμβάνουν επίσης, κορυφαία κατά τη διάρκεια του Spring Break και του Σαββατοκύριακου του Πάσχα.

Εκδηλώσεις της Disney World τον Απρίλιο

Το Διεθνές Φεστιβάλ Λουλούδι και Κήπος Epcot είναι σε πλήρη άνθιση τον Απρίλιο, με ειδικές εκδηλώσεις, συναυλίες, μαθήματα και εκθέματα. Αναζητήστε το σαββατοκύριακο Half Marathon Star Wars προς το τέλος του μήνα, εμπνευσμένο από τον Darth Vader και τους στρατιώτες του Star Wars. Τα γεγονότα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα περιλαμβάνουν επίσης Star Wars 10K, Star Wars 5K, Star Wars Dark Side Challenge οι Αγώνες Disney Kids.

Συμβουλή: Αποκτήστε μια κάρτα PhotoPass! Ο ήλιος λάμπει, τα λουλούδια είναι σε άνθηση και οι ευκαιρίες για φωτογραφίες αφθονούν καθώς οι χαρακτήρες της Disney βγαίνουν για να συναντήσουν τους επισκέπτες σε μια ποικιλία από φιλικές προς τις φωτογραφίες τοποθεσίες. Η κάρτα PhotoPass της Disney είναι δωρεάν και θα πληρώσετε μόνο για τις φωτογραφίες που αποφασίζετε να αγοράσετε.

Επίπεδα πλήθους

Τόσο το Πάσχα όσο και το Spring Break συχνά συμβαίνουν τον Απρίλιο, οπότε περιμένετε να δείτε πλήθη κορυφής στο Disney World κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων. Τα βόλτα, τα εστιατόρια και τα θέρετρα θα είναι γεμάτα, καθώς τόσο οι παραθεριστές όσο και οι ντόπιοι πλημμυρίζουν τα πάρκα.

Συμβουλή: Μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας το FastPass + , τις γραμμές ενός μοτοσικλετιστή , το πρόγραμμα αλλαγής ποδηλάτου και κάνοντας κρατήσεις φαγητού πολύ νωρίτερα.

Perks

Κορυφαία πλήθη σημαίνουν ότι η Disney θα φέρει κορυφαία ψυχαγωγία. Ψάξτε για εκτεταμένες ώρες, παρελάσεις και παραστάσεις για να σας κρατήσει διασκεδαστικό και απασχολημένο. Οι επισκέπτες του θέρετρου Disney μπορούν να επωφεληθούν από τις Extra Magic Hours το πρωί ή το βράδυ και να πάρουν λίγο περισσότερο χρόνο για να παίξουν στα πάρκα.

Συμβουλές

Προειδοποιήσεις και προφυλάξεις

Επεξεργασμένο από Dawn Henthorn, Ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας της Φλόριντα από τον Ιούνιο του 2000