Πρόγραμμα ενιαίου αναβάτη της Disney World

Περάστε λιγότερο χρόνο αναμονής σε σειρά με Ιππασία Solo

Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Disney World Resort στο Ορλάντο της Φλώριδας - ειδικά εάν ταξιδεύετε μόνοι σας ή με ένα μικρό παιδί - ίσως θελήσετε να εξετάσετε το άλμα στη μοναδική γραμμή αναβάτη σε μερικά από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα για να αποφύγετε πολύ περιμένετε.

Οι μοναδικές γραμμές ποδηλάτων προσφέρουν μοναδικούς ταξιδιώτες ή επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν το δικό τους αξιοθέατο, την ευκαιρία να μετακινούνται γρήγορα μέσω της γραμμής σε επιλεγμένες διαδρομές του κόσμου της Disney και επιτρέπουν στη Disney να γεμίσει κάθε θέση σε ένα όχημα και να μεγιστοποιήσει τον αριθμό οι άνθρωποι μπορούν να εξυπηρετήσουν την ημέρα.

Η μόνη γραμμή αναβάτη σας προσφέρει την ευκαιρία να επιταχύνετε τη γραμμή - μπορείτε να κάνετε ακόμη και μερικούς νέους φίλους (όπως θα οδηγήσετε με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε) - και βρίσκονται συχνά δίπλα στη γραμμή FastPass + . Οι βόλτες στο Disney World Resort που διαθέτουν αυτές τις γραμμές περιλαμβάνουν το Expedition Everest, το Test Track, το Rock 'N' Roll Coaster και το πύργο της τρομοκρατίας.

Γιατί Disney προσφέρει μια ενιαία γραμμή αναβάτη

Επειδή η μόνη γραμμή αναβάτη κινείται πιο γρήγορα και η διαδρομή μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους ανθρώπους ανά ώρα αν χρησιμοποιείται κάθε κάθισμα, η μοναδική γραμμή αναβάτη μειώνει τον χρόνο αναμονής για όλους, όχι μόνο για τους single - στέλνοντας ένα μόνο άτομο μέσα από ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο για δύο ή τρία άτομα σημαίνει μεγαλύτερους χρόνους αναμονής για όλους στη γραμμή.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι περισσότερες από τις εκδρομές που προσφέρουν οι μοτοσικλέτες είναι τα πρωταγωνιστικά αξιοθέατα και οι συγκινήσεις, όπως το Expedition Everest, το Test Track, το Rock 'N' Roller Coaster και ο Πύργος της Τρομοκρατίας. μερικά αξιοθέατα όπως το Soarin θα γεμίσουν χώρους με μεμονωμένους αναβάτες από το back πίσω στην ουρά, όπως απαιτείται, αλλά δεν διαθέτουν αποκλειστική γραμμή μοτοσικλέτας.

Τόσο το Τραίνο Ορυχείων των Επτά Νάνων όσο και το Βουνό Διαστήματος στο Μαγικό Βασίλειο έχουν επίσης συχνές κλήσεις για μοτοσικλέτες στην περιοχή φόρτωσης, λόγω του τρόπου με τον οποίο είναι εγκατεστημένα τα οχήματα οδήγησης.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο η Disney προσφέρει στους επισκέπτες αυτού του είδους η πρόσβαση στην γραμμή είναι ότι επιτρέπει στις οικογένειες με μικρά παιδιά που δεν πληρούν τις απαιτήσεις ύψους να "γυρίσουν" βλέποντας το παιδί, ενώ οι άλλοι βόλτα με το ποδήλατο. Επιπλέον, οικογένειες με μόνο ένα άτομο που τους αρέσουν οι κυλιόμενες σούβλες μπορούν να διαχωριστούν, ενώ ο ενθουσιαστής που ψάχνει ένα γρήγορο ταξίδι χωρίς να χρειάζεται να περιμένει ώρες για να δει ξανά αυτό το άτομο.

Συμβουλές και κανόνες για τις γραμμές ενός επιβατών

Όταν πρόκειται για αυτές τις ειδικές ουρές, η μόνη σημαίνει ενιαία - εάν περάσετε από τη γραμμή ενός μοτοσικλετιστή με έναν σύντροφο, πιθανώς θα χωριστεί σε διαφορετικά οχήματα ή σειρές για τη βόλτα. Ωστόσο, μπορείτε να συνδυάσετε τη μοναδική γραμμή αναβάτη με το πρόγραμμα αλλαγής ποδηλάτου για να μειώσετε περαιτέρω τον χρόνο αναμονής σας εάν ταξιδεύετε με σύζυγο και μικρά παιδιά.

Όταν φτάσετε στην περιοχή φόρτωσης οποιασδήποτε έλξης, ακούστε τον υπάλληλο φόρτωσης, μπορεί να καλέσουν για μονούς αναβάτες και θα είστε σε θέση να προχωρήσετε στο μπροστινό μέρος της γραμμής εάν είστε μόνοι. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή αν βρίσκεστε σε μια γραμμή που δεν έχει μόνο μία ουρά αναβάτη, καθώς οι υπάλληλοι συχνά θα καλέσουν για singles για να γεμίσει κενό χώρο στα αυτοκίνητα.

Ενιαίες γραμμές ποδηλάτων δεν προορίζονται για άτομα με ειδικές ανάγκες που μπορεί να χρειάζονται ειδικές θέσεις αναπηρικής πολυθρόνας ή βοήθεια από κάποιον στο κόμμα τους για να επιβιβαστεί στο αξιοθέατο. Εάν βρίσκεστε σε αναπηρική καρέκλα ή χρειάζεστε ειδική βοήθεια, ανατρέξτε στη σελίδα προσβασιμότητας του πάρκου ή επισκεφθείτε τις υπηρεσίες πρόσβασης ατόμων με αναπηρίες στο λόμπι επισκεπτών.

Αν απλά μισείτε γραμμές στη Disney, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα FastPass + όποτε είναι δυνατόν και να περάσετε με μερικούς εξαιρετικούς τρόπους για να περάσετε το χρόνο ενώ περιμένετε στην ουρά - δεν υπάρχει κανένας πραγματικός λόγος να είστε λυπημένοι στο "πιο ευτυχισμένο μέρος στη γη" με αυτά τα εξαιρετικά εργαλεία!

Επεξεργασμένο από Dawn Henthorn, Ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας της Φλόριντα