Επιβάτες και πλήρωμα της United Flight 93 - 11 Σεπτεμβρίου 2001

Οι 40 Ήρωες της Πτήσης 93

Σαράντα συνηθισμένοι άνθρωποι συναντήθηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 για πτήσεις από τη Νέα Υόρκη στο Σαν Φρανσίσκο στην πτήση 93 των Ηνωμένων Αερογραμμών. Ωστόσο, όταν το αεροπλάνο τους κατέλαβε και γύρισε κοντά στο Κλίβελαντ, OH, σε μια πορεία προς την Ουάσιγκτον DC και στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, αυτοί οι 40 απλοί άνθρωποι έδειξαν εξαιρετικό θάρρος και ανιδιοτέλεια. Δεν μπορεί να ήταν εύκολο να μιλήσετε με τους αγαπημένους τους στο τηλέφωνο, μαθαίνοντας ότι άλλα αεροσκάφη είχαν καταληφθεί το πρωί και συνετρίβησαν στους Δίδυμους Πύργους και το Πεντάγωνο.

Ωστόσο, αντί να εγκαταλείψουν, αυτοί οι 40 άνθρωποι - 33 επιβάτες και 7 πλήρωμα - συνάντησαν μαζί ως επικεφαλής της κατηγορίας στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.

Ποτέ δεν θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα τι συνέβη όταν οι επιβάτες προσπάθησαν να εξουσιάσουν τους τρομοκράτες και να πυροδοτήσουν το πιλοτήριο, αλλά γνωρίζουμε ότι το αεροπλάνο δεν το πέτυχε ποτέ στο επιδιωκόμενο στόχο. Η πτήση 93 συνετρίβη λίγο μετά τις 10:00 π.μ. στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, σε αγροτικό δυτικό τμήμα της Πενσυλβάνια, λίγο έξω από τη μικρή πόλη Shanksville. Και οι 40 επιβάτες πέθαναν, αλλά εκατοντάδες και ίσως χιλιάδες Αμερικανικές ζωές σώθηκαν χάρη στους ήρωες της Πτήσης 93.

Σε μια τελετή αναμνηστικής εκδήλωσης στο Shanksville την 1η επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου, ο Διευθυντής Εσωτερικής Ασφάλειας Tom Ridge, ο οποίος ήταν κυβερνήτης της Πενσυλβανίας κατά τη διάρκεια της συντριβής, χαιρέτισε τους επιβάτες και το πλήρωμα της Πτήσης 93 ως «πολίτες στρατιώτες» και ήρωες για τις ενέργειές τους για να αποτρέψουν το αεροσκάφος να χτυπήσει τον επιδιωκόμενο στόχο.

"Σε έναν τομέα στην αγροτική Πενσυλβανία, το δικαίωμα επικράτησε στο λάθος και η ελπίδα αναγεννήθηκε."

Οι 40 ήρωες της πτήσης 93 - επιβάτες & πλήρωμα

Christian Adams - Ο 37χρονος σύζυγος και πατέρας από το Biebelsheim, Rheinland-Pfalz, Γερμανία, πετούσε στο Σαν Φρανσίσκο για εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιού στο πλαίσιο της δουλειάς του ως διευθυντή εξαγωγών του Γερμανικού Ινστιτούτου Οίνου.

Ο Christian Adams άφησε πίσω του μια γυναίκα, Silke. γιος, Λουκάς. και η κόρη, η Θηρεσία.

Η Lorraine G. Bay, Crew - ένας 37χρονος βετεράνος των Ηνωμένων Πολιτειών και ανώτερος υπάλληλος της πτήσης 93, Lorraine Bay, 58 ετών, από το East Windsor, NJ είχε επιλέξει την πτήση 93 για άλλη πτήση, επειδή ήταν ασταμάτητη. Ο κόλπος της Λωρραίνης έφυγε πίσω από τον σύζυγό της, τον Erich και χωρίς παιδιά.

Ο Todd Beamer , διευθυντής λογαριασμού για την Oracle Corporation, αυτός ο πατέρας των 32 ετών, ταξίδευε στο Redwood Shores της Καλιφόρνια για μια επαγγελματική συνάντηση και σχεδίαζε να επιστρέψει στην πατρίδα του σε μια πτήση κόκκινων ματιών εκείνη τη νύχτα. Ο Todd Beamer άφησε πίσω του τη γυναίκα του, τη Λίζα, και δύο νέους γιους - τον Ντέιβιντ και τον Ντρου. Η Λίζα ήταν έγκυος με το τρίτο παιδί της - την κόρη Μοργκάν - στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Διάσημος για τη δήλωση "Ας κυλήσουμε" για τους επιβάτες που προετοίμασαν να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τους αεροπειρατές της Πτήσης 93.

Ο Alan Beaven , δικηγόρος του περιβάλλοντος από το Oakland της Καλιφόρνιας, κατευθύνθηκε στο Σαν Φρανσίσκο για να δοκιμάσει μια υπόθεση πριν εγκαταλείψει σε προγραμματισμένο ετήσιο δουλειά για να κάνει εθελοντική εργασία για το ίδρυμα SYDA στη Βομβάη της Ινδίας. Αρχικά γεννημένος στη Νέα Ζηλανδία, ο Alan Beaven άφησε πίσω του τη γυναίκα του, την Κύμη. κόρη, Sonali? και δύο γιοι από έναν προηγούμενο γάμο, τον Chris και τον John.

Ο Mark Bingham - Ο ιδιοκτήτης του The Bingham Group στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, ταξίδευε στον κόσμο μετά από ένα Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη την Πτήση 93. Ο 31χρονος Mark Bingham άφησε πίσω του τη μητέρα του Alice Hoglan, ο πατέρας, Jerry Bingham, και η μητέρα βημάτων, Karen Bingham.

Η Ντόρα Μπότλεϊ , 20 χρονών, επιστρέφει στο σπίτι της από μια επίσκεψη με φίλους στο Νιου Τζέρσεϊ και το Κοννέκτικατ, στο Πανεπιστήμιο της Σάντα Κλάρα, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. Η Ντέορα άφησε πίσω της τη μητέρα της, τη Ντέμπορα Μπορζά. ο πατέρας, ο Derrill Bodley. και μισή αδερφή, Murial.

Η Sandra W. Bradshaw, πλήρωμα - αερομεταφορέας στην United Airlines Flight 93, Sandy Bradshaw, 38 ετών, ζούσε στο Greensboro της Βόρειας Καρολίνας με τον σύζυγό της Phil, κόρη, Αλεξάνδρεια; γιος, Ναθάν. και η γιορτή, Shenan.

Marion Britton - Ο 53χρονος Marion Britton, βοηθός περιφερειακού διευθυντή του Αμερικανικού Γραφείου Απογραφής της Νέας Υόρκης, μετέβη στο Σαν Φρανσίσκο για ένα συνέδριο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Έζησε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και άφησε πίσω του έναν αδελφό, τον Παύλο και τον μισό αδερφό του, τον Τζον.

Thomas E. Burnett, νεώτερος - Ο 38χρονος οικογενειακός άντρας από το San Ramon της Καλιφόρνια ήταν ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής της εταιρείας ιατρικών συσκευών, Thoratec Corporation. Ο Tom Burnett ήταν επιβάτης στην πτήση 93, κατευθυνόμενος από επαγγελματική συνάντηση στο New Jersey και ένα Σαββατοκύριακο στη Μινεσότα και στο Ουισκόνσιν. Άφησε πίσω τη σύζυγό του, την Deena, και τρεις νεαρές κόρες, Madison, Halley και Anna Clare.

William Cashman - Αυτός ο διασκέδαση-αγαπώντας Ironworker ήταν επικεφαλής προς τα δυτικά, για ένα ταξίδι πεζοπορίας στο Yosemite National Park με τον παλιό φίλο του, Patrick Driscoll. Ο William Cashman, ηλικίας 60 ετών, άφησε πίσω τη σύζυγό του, Margaret, στη Δυτική Νέα Υόρκη, NJ

<< Οι επιβάτες της πτήσης 93, σελίδα 1

Georgine Rose Corrigan - Μια σκληρά εργαζόμενη μητέρα και γιαγιά, η Georgine Corrigan έκαναν τη ζωή της να αγοράζει και να πουλά αντίκες, vintage κοσμήματα και ρούχα. Επιστρέφοντας στο σπίτι της στη Χονολουλού, στη Χαβάη, όπου ζούσε με την κόρη της, τη Λόρα Μπρού, μετά από ένα ταξίδι για αγορά παλαιών αντικειμένων στο Νιου Τζέρσεϋ.

Patricia Cushing - Η μητέρα των πέντε, Patricia Cushing, ταξίδευε στις διακοπές με την αδελφή Jane Folger στην Flight 93.

Η Patricia Cushing, ηλικίας 69 ετών, ήταν συνταξιούχος εκπρόσωπος για το New Jersey Bell και έζησε στο Bayonne, NJ. Αφήνει πίσω τους γιους Thomas, John και David και τις κόρες Alicia και Pegeen.

Ο Jason Dahl, Captain - Ο καπετάνιος της United Airlines Flight 93, ο 43χρονος Jason Dahl διεύθυνε τη συγκεκριμένη πτήση για να έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τη σύζυγό του στο Λονδίνο για να γιορτάσει την επέτειο του γάμου στις 14 Σεπτεμβρίου. Ο Jason Dahl επέζησε η σύζυγός του, η Σάντυ και ο γιος, ο Ματθαίος.

Joseph DeLuca - Ένα ταξίδι στην κομητεία κρασιού της Καλιφόρνια με τη νέα φίλη του, Lindo Gronlund, έβαλε τον Joseph DeLuca στην πτήση 93 στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Ο 52χρονος σχεδιαστής προγραμμάτων για την Pfizer Consumer Healthcare ζούσε στην Succasunna, NJ και άφησε πίσω του οι γονείς Joseph Sr. και Felicia και η αδελφή του Carol Hughes.

Patrick Driscoll - Αποσύρθηκε το 1992 από τη δουλειά του ως διευθυντής ανάπτυξης λογισμικού για περιφερειακές τηλεφωνικές εταιρείες Bell και άρχισε να ταξιδεύει.

Η πτήση 93 ήταν η αρχή ενός ταξιδιού με τον φίλο και τους συναδέλφους του Williams Cashman για πτήση στο Εθνικό Πάρκο Yosemite, ο Patrick "Joe" Driscoll, 70 ετών, ήταν από το Point Pleasant Beach, NJ, και επιβιώνει από τη σύζυγό του Maureen. τους γιους Στήβεν, τον Πάτρικ και τον Κρίστοφερ και την κόρη, την Παμέλα.

Edward Porter Felt - Ένας μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών για την BEA Systems από το Matawan, NJ, ο Edward Felt πήρε την Flight 93 για να φτάσει σε μια επαγγελματική συνάντηση στο Σαν Φρανσίσκο.

Ο 41χρονος άφησε πίσω του τη γυναίκα του, την Sandy και τις κόρες, την Adrienne και την Kathryn.

Jane Folger - Η Jane Folger, 73 ετών, συνταξιούχος αξιωματικός τράπεζας από το Bayonne, New Jersey, ταξίδεψε στο Σαν Φρανσίσκο στις διακοπές της με την αδελφή της Patricia Cushing. Έχει επιβιώσει από τα παιδιά της: τους γιους, τον Ρόμπερτ, τον Θωμά και τον Μιχαήλ, και την κόρη, την Kathleen Kulik.

Colleen L. Fraser - Ένας παθιασμένος εκπρόσωπος για τα άτομα με αναπηρίες, Colleen L. Fraser, γεννήθηκε με μια κληρονομική διαταραχή των οστών που κράτησε το ύψος της σε 4 πόδια, 6 ίντσες, και την έκανε λίγο πιο δύσκολο για να ξεφύγει. Η 51χρονη από την Ελίζαμπεθ της Νέας Υόρκης ήταν εκτελεστικός διευθυντής του Προοδευτικού Κέντρου για Ανεξάρτητη Ζωή και αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Αναπτυξιακών Αναπηριών του Νιου Τζέρσεϋ και βρισκόταν σε εξέλιξη σε ένα σεμινάριο επιχορήγησης στο Ρίνο της Νεβάδας. Η Colleen Fraser άφησε πίσω της μια αδελφή, την Christine Fraser. αδελφός, Bruce James Fraser; δύο αδελφούς και έξι αδελφοί.

Andrew Garcia - Ήταν 62 ετών, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα το πίστευαν αν τον συνάντησαν. Ο Andrew Garcia παρέμεινε ενεργός, τόσο σωματικά όσο και διανοητικά, και αγάπησε να παίζει τεχνάσματα στους ανθρώπους. Ο Πρόεδρος και ιδρυτής του Cinco Group, Inc. επέστρεψε από μια επαγγελματική συνάντηση στις 11 Σεπτεμβρίου 2001.

Έχει επιβιώσει από τη σύζυγό του, Dorothy. οι κόρες, η Kelly Garcia και η Audrey Olive. και ο γιος, ο Andrew.
Μήνυμα στο Memorial του Flight 93 από τη σύζυγο Dorothy

Jeremy Glick - Αυτός ο διασκεδαστικός διευθυντής πωλήσεων για τη Vividence, Inc. ζούσε στο Hewitt, NJ με τη σύζυγό του, τη Λυμπέθ και την κόρη των νηπίων Emerson. Ο Jeremy Glick βρισκόταν στην Καλιφόρνια για επαγγελματικό ταξίδι.

<< Οι επιβάτες της πτήσης 93, προηγούμενο

Lauren Grandcolas - Ένας 38χρονος σύμβουλος πωλήσεων διαφήμισης για το περιοδικό Good Housekeeping, ο Lauren Grandcolos επέστρεψε στην Flight 93 από την κηδεία της γιαγιάς του στο New Jersey. Άφησε πίσω τον σύζυγό της, Τζακ.

Wanda A. Green, Crew - Η περήφανη μητέρα του γιου, Joe Benjamin, και η κόρη της, η Jennifer, η πτήση της United Airlines εργάστηκε επίσης ως πράκτορας σε ακίνητα και σχεδίαζε να ανοίξει το γραφείο της για ακίνητα.

Η Wanda Green, 49 ετών, ήταν από την Linden, NJ

Ο Donald F. Greene , εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής οικονομικός διευθυντής της εταιρείας Safe Flight Instrument Corporation, Donald Green, 52 ετών, ζούσε στο Γκρήνουιτς του Κοννέκτικατ. Ήταν στην πτήση 93 σε ένα ταξίδι για να συμμετάσχει τέσσερις από τους αδελφούς του για ένα ταξίδι πεζοπορίας πριν από τη συμμετοχή σε μια σύμβαση αεροπορικής βιομηχανίας. Ο Donald Green επιβιώνει από τη σύζυγό του, τον Claudette. γιος, Τσάρλι; και η κόρη, ο Τζόι.
Μήνυμα στο Memorial του Flight 93 από τη 6χρονη Jody.

Linda Gronlund - Ήταν ένα σύντομο επαγγελματικό ταξίδι και στη συνέχεια μια περιοδεία γενεθλίων μέσα από την Καλιφόρνια κρασί με τον φίλο, Joe DeLuca. Αλλά για 47-year-old Linda Gronlund από Greenwood Λίμνη, Νέα Υόρκη δεν το έκαναν αρκετά έτσι. Ο διευθυντής της περιβαλλοντικής συμμόρφωσης της BMW North America, Linda Gronlund, άφησε πίσω της τη μητέρα της Doris. πατέρας, Gunnar; και η αδελφή, η Έλσα Ισχυρή.
Αναμνηστικό της πτήσης 93 - Αναμνήσεις της Linda Gronlund

Richard Guadagno - Ένας μακροπρόθεσμος υπάλληλος της αμερικανικής υπηρεσίας ιχθύων και άγριας φύσης, ο Rich Guadagno εργάστηκε ως διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Άγριας Ζωής του Humboldt Bay.

Ήταν σπίτι στο Eureka, Καλιφόρνια, αφού γιορτάζει τα 100α γενέθλια της γιαγιάς του. Ο πλούσιος Γκουαντάνο άφησε πίσω του τους γονείς του, τον Beatrice και τον Jerry, και την αδελφή, Lori.

LeRoy Homer, Jr., πρώτος αξιωματικός - Απόφοιτος της Ακαδημίας Πολεμικής Αεροπορίας και βετεράνος του πολέμου στον Περσικό Κόλπο, ο πρώτος ανώτερος υπάλληλος LeRoy Homer, νεώτερος, 36 ετών, ήταν στην έκτη χρονιά του με την United Airlines.

Άφησε πίσω τη σύζυγό του, Melodie, και μια μικρή κόρη, Laurel.

Toshiya Kuge - Μετά από καλοκαιρινές διακοπές στην Αμερική και τον Καναδά, ο φοιτητής Toshiya Kuge ήταν επικεφαλής πίσω για το δεύτερο έτος κολέγιο του στην Ιαπωνία, όταν επιβιβάστηκε στην πτήση 93. Ο 20χρονος από την πόλη Toyonaka της Νομαρχίας Οσάκα της Ιαπωνίας ήταν δευτεροετής φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Waseda του Τόκιο. Επιζεί από τους γονείς του, τον Yachiyo και τον Hajime.

CeeCee Lyles, Crew - Πρώην αστυνομικός και αερομεταφορέας της United Airlines CeeCee Lyles ήταν 33χρονη σύζυγος και μητέρα από το Fort Myers της Φλώριδας. Άφησε πίσω τον σύζυγό της, τους Lorne και τους γιους, τον Jerome Smith, τον Jevon Castrillo, τον Justin Lyles και τον Jordan Lyles.

Hilda Marcin - Born Hildegarde Zill στο Schwedelbach, Γερμανία, Πτήση 93 επιβάτης Hilda Marcin ήταν συνταξιούχος βοηθός δασκάλου και λογιστής από Mount Olive, NJ Ταξίδεψε με την πτήση 93 στην Καλιφόρνια για να ζήσει με την μικρότερη κόρη της, Carole O'Hare. Επίσης επιβιώνει από την άλλη κόρη της, την Ελίζαμπεθ Κέμερ.

Waleska Martinez - Ταξίδευε με τον συνεργάτη Marion Britton σε συνέδριο για τη λειτουργία υπολογιστών στο Σαν Φρανσίσκο, όταν η Flight 93 κατέβηκε στο Shanksville, PA, στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Το 37χρονο Πουέρτο Ρίκο από το Jersey City, NJ

εργάστηκε ως εποπτικός εξειδικευμένος υπολογιστής για το περιφερειακό γραφείο της Νέας Υόρκης του Γραφείου Απογραφής των ΗΠΑ. Η Ουάλσκα Μαρτινεζ επιβιώνει από τους γονείς, τον Χουάν και την Ιρμά Μαρτενέζ. τους αδελφούς Juan Jr. και Reinaldo. και αδελφή, Lourdes Lebron.

<< Οι επιβάτες της πτήσης 93, προηγούμενο

Nicole Miller - Μια 21χρονη ανώτερη στο κολλέγιο West Valley στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, η Nicole Miller επέστρεψε στο σπίτι μετά από διακοπές στη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ με το φίλο της Ryan Brown. Αφήνει πίσω τη μητέρα της, την Cathy Stefani. ο πατριός, ο Wayne Stefani; ο πατέρας, ο David Miller. η μητέρα, η Catherine Miller. αδερφή, Tiffney Miller? μισή αδελφή, Ντάνιελ Μίλερ. αδέρφια, Wayne Stefani Jr.

και Ντέιβιντ Μίλερ, νεώτερος

Louis J. Nacke, διευθυντής διανομής για το Kay-Bee Toys, ο Lou Nacke, 42 ετών, από τη New Hope της Πενσυλβανίας, ήταν στο δρόμο του στο Σακραμέντο για επαγγελματικό ταξίδι. Αφήνει πίσω τη σύζυγό του, την Έμι και τους γιους, τον Ιωσήφ Νικόλαο και τον Λουδοβίκου Παύλο Β.

Donald Peterson - Ο μισός από το μόνο παντρεμένο ζευγάρι στην πτήση 93, Don Peterson, 66 ετών, ήταν συνταξιούχος πρόεδρος της Continental Electric Co. Εργάστηκε με τη σύζυγό του, τον Jean, σαν εθελοντής εκκλησίας και κοινότητας στην πόλη Spring Lake, NJ The ζευγάρι ήταν στο δρόμο για μια οικογενειακή επανένωση στο Yosemite National Park. Ο Ντον Πέτερσον άφησε πίσω του τους γιους του, τον Ντέιβιντ, τον Χάμιλτον και τον Ρόιστερ Πέτερσον, και τις ηγέτες.

Ο Jean Hoadley Peterson - Σύζυγος του Don Peterson (παραπάνω), ο Jean Peterson επίσης αφιερώθηκε ως εθελοντής εκκλησίας και κοινοτήτων. Ήταν συνταξιούχος νοσηλεύτρια και δάσκαλος νοσηλευτικής και αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος της. Ο Ζαν Πέτερσον επιβιώνει από τις κόρες της, την Τζένιφερ Γκρέις και την Κάθριν Τίρι, και τους μάγους.

Mark Rothenberg - Ονομάστηκε Mickey από την οικογένεια και τους φίλους του, Mark Rothenberg ήταν στο δρόμο του προς την Ταϊβάν για τις επιχειρήσεις για την εταιρεία του, MDR Global Resources. Ο 52χρονος από την Scotch Plains, NJ, επιβιώνει από τη σύζυγό του, τον Meredith, τις κόρες, τη Sara και τη Rachel.
Μήνυμα στο Memorial από την κόρη 93, Σάρα

Christine Snyder - Η μητρική Χαβάη Christine Snyder, 32 ετών, εργάστηκε ως πιστοποιημένος arborist για το The Outdoor Circle, μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική ομάδα. Επιστρέφοντας στο σπίτι της στον σύζυγό της, Tom, στην Kailua της Χαβάης, αφού παρακολούθησε το Αμερικανικό Δασικό Συνέδριο στην Ουάσινγκτον και επισκέφθηκε τη Νέα Υόρκη.

John Talignani - Ο συνταξιούχος μπάρμαν John Talignani, από το Staten Island της Νέας Υόρκης, κατευθύνθηκε στην Καλιφόρνια στην Πτήση 93 για να διεκδικήσει το σώμα του θορίου του Alan Zykofsky, ο οποίος είχε μόλις πεθάνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο Τζων Ταλιγκάνι επιβιώνει από τους θείους του, Μίτσελ Ζυκόφσκι και Γκλεν Ζυκόφσκι.

Η Elizabeth Wainio , 27χρονη περιφερειακή υπεύθυνη για τα καταστήματα Discovery Channel από το Watchung, NJ, δήλωσε ότι η Honor Wainio ήταν σε εξέλιξη επιχειρηματική συνάντηση στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Αφήνει πίσω τον πατέρα της Ben Wainio. μητέρα, Μαίρη Άλλε? ο πατριός, ο Jay White αδελφός, Tom Wainio; και η αδελφή, η Sarah Wainio.

Deborah Ann Jacobs Welsh, πλήρωμα - Η Debbie Welsh, η 49χρονη αεροσυνοδός της United Airlines, η οποία υπηρέτησε ως αεροπλάνο στην πτήση 93, ήταν ντόπιος της Νέας Υόρκης, NY Επιβιώθηκε από τον σύζυγό της Patrick.

Kristin Gould White - Αυτός ο ανεξάρτητος ιατρικός συγγραφέας από τη Νέα Υόρκη ήταν στο δρόμο της να επισκεφτεί φίλους στην Καλιφόρνια.

Η Kristin White, 65 ετών, επιβιώνει από την κόρη της, τον Allison Vadhan.