Η προκυμαία στο Homestead

Χτισμένο στην τοποθεσία του πρώην χαλυβουργείου Homestead, το Waterfront in Homestead προσφέρει 260 στρέμματα ψώνια, διασκέδαση και δείπνο. Αυτό το πολυτελές εμπορικό συγκρότημα είναι ένα από τα "δροσερά" σημεία στο Πίτσμπουργκ, με εξαιρετική ατμόσφαιρα και δράση κατά μήκος των ποταμών του Πίτσμπουργκ.

Τοποθεσία:

Βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Monongahela απέναντι από τη Γέφυρα Hi-Level Homestead, στο Waterfront Drive και τη Γέφυρα στο Homestead, PA.

Οι τεράστιες καμινάδες από τούβλα, το μόνο απόθεμα του πρώην χαλυβουργείου, καθιστούν εύκολη την τοποθέτηση.

Waterfront στο Homestead
660 E. Waterfront Drive
Homestead, Πενσυλβάνια
412 476-8889

Τύπος:

Εξωτερική ψώνια και ψυχαγωγικό συγκρότημα

Δημόσιες συγκοινωνίες:

Το λιμάνι του Πίτσμπουργκ προσφέρει υπηρεσία λεωφορείων προς το Waterfront στο Homestead σε διάφορες διαδρομές, όπως μερικά από το Oakland και το Downtown.

Ωρες:


Δευτέρα - Σάββατο, 10:00 - 21:30
Κυριακή, 11:00 - 18:00
Επιπλέον, παρατεταμένες ώρες κατά τη διάρκεια της σεζόν διακοπών.

Προμήθεια:

Το εμπορικό συγκρότημα Waterfont διαθέτει ένα συνδυασμό καταστημάτων από το Basene's του Filene έως το Barnes & Noble στην Abercrombie και τη Fitch. Υπάρχει ακόμη και μια παλιά πλατεία του χωριού που περιβάλλεται από πολυτελή καταστήματα.

Εστιατόρια:

Ανανεώστε με την επιλογή σας πολλά ωραία εστιατόρια, από casual μέχρι ωραία τραπεζαρία. Μερικά από τα αγαπημένα εστιατόρια Waterfront περιλαμβάνουν την Fish Market του Μίτσελ, το Bravo! Την Cucina Italiana, την Pizzeria Uno, την Rock Bottom Brewery και το Dave & Buster's.

Το Waterfront βρίσκεται επίσης κοντά στο Oakland, το Shadyside και σε άλλα εστιατόρια του East End.

Loews Cineplex Waterfront Θέατρο:

Για μια περιποιημένη κινηματογραφική εμπειρία, το Loews Theatre στο Waterfront διαθέτει καθίσματα του γηπέδου, την ακουστική της τελευταίας τεχνολογίας και τις πιο πρόσφατες ταινίες. Κάντε κράτηση στις θέσεις σας εκ των προτέρων και δείπνο και εκεί.

Περισσότερα ψυχαγωγία:

Αν θέλετε να συνδυάσετε φαγητό και διασκέδαση, δοκιμάστε το Improv Club Comedy ή το Dave & Buster.

Ιστοσελίδα:

Η προκυμαία στο Homestead