Πάρτε την περιοδεία Distillery Jack Daniels

Εξερευνήστε το Lynchburg, Tennessee

Ας μιλήσουμε με τον Jack, όπως στο Jack Daniels Tennessee Whiskey και το Distillery Jack Daniels. Ας μιλήσουμε για την πόλη Lynchburg, Tennessee, επίσης, επειδή πραγματικά δεν μπορείτε να έχετε ένα χωρίς το άλλο.

Σίγουρα, άλλες εταιρείες κάνουν το ουίσκι, αλλά κάνοντας το ουίσκι Tennessee είναι μοναδικό από μόνο του, και η παραγωγή είναι ένας από τους λαούς στο Lynchburg έχουν κατακτηθεί. Επιπλέον, δεν μπορείτε να επισκεφθείτε το Τενεσί χωρίς κάποιο ουίσκι του Τενεσί.

Κάποιοι λένε ότι η γεύση του Jack Daniels Tennessee Whiskey προέρχεται από τα τοπικά, χωρίς σιδήρου νερά και το σκληρό σάκχαρο φιλτραρίσματος κάρβουνο άνθρακα. Αλλά μόλις επισκεφτείτε το Lynchburg, θα ξέρετε ότι υπάρχει ένα άλλο ειδικό συστατικό σε κάθε μπουκάλι αυτού του νότιου ουίσκι. Είναι το άγγιγμα των κατοίκων του Lynchburg.

Επισκεφθείτε το Lynchburg

Η πόλη Lynchburg και οι κάτοικοί της είναι τόσο αλληλένδετες με το Distillery του Jack Daniel, ότι είναι συνηθισμένο οι οικογένειες να έχουν ιστορία αρκετών γενεών προγόνων που είχαν εργαστεί στο αποστακτήριο. Έχει γίνει μια οικογενειακή παράδοση σε αυτό το μέρος του Τενεσί.

Ο πληθυσμός του Lynchburg είναι μικρότερος από 500, συνήθως περίπου 350. Και η κομητεία Moore, η μικρότερη κομητεία του Tennessee, έχει πληθυσμό λίγο κάτω από 6.000.

Συνολικά, Lynchburg είναι μια μικρή, γραφική, αργή πόλη που προσφέρει έναν τόνο νότια φιλοξενία. Το Lynchburg είναι μια πόλη με ένα φανάρι και αυτό είναι μέρος της γοητείας της.

Θα βρείτε ένα παράδειγμα μιας ιστορικής πλατείας πόλης του Τενεσί και ενός δικαστηρίου 100 ετών στο κέντρο της πόλης, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες ένα απόγευμα παλιών αγορών, τραπεζαρία και χαλάρωση.

Περιηγηθείτε στο Distillery του Jack Daniels

Το αποστακτήριο Jack Daniels είναι το παλαιότερο καταγεγραμμένο αποστακτήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά με ειρωνεία, η κομητεία του Moore είναι ακόμα μια ξηρή κομητεία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται να πωλούνται αλκοολούχα ποτά εδώ.

Έτσι, δεν θα βρείτε μπαρ στην πόλη που πωλούν οινοπνευματώδη ποτά και αυτό περιλαμβάνει το αγαπημένο πατρίδα.

Ακόμα, οι επισκέπτες στο Lynchburg μπορούν να βρουν και να αγοράσουν πολλά άλλα μεγάλα καλούδια, από καραμέλα σε κέικ, με συμβουλές του Jack Daniels Whiskey.

Εάν θέλετε να πάρετε τα χέρια σας σε ένα μπουκάλι Jack Daniels Whiskey όταν επισκέπτεστε το Lynchburg, οι εκδρομές για αποστακτήρια επιτρέπουν σήμερα στους επισκέπτες (μόνο) να αγοράσουν μπουκάλια ουίσκι στο χώρο για να μεταφέρουν μαζί τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Ποτοποιείο

Μάθετε περισσότερα για τον Jack Daniels

Ήταν ο Jack Daniels πραγματικός άνθρωπος;

Ναι, ο Jasper Newton Daniel βρισκόταν λίγο ψηλότερα από πέντε πόδια και άρχισε να κάνει ουίσκι στην ώριμη ηλικία των 13 ετών για έναν λουθηριανό υπουργό.

Ο Ντάνιελ πέθανε από γάγγραινα, μετά την κλοπή του ασφαλούς, στις 10 Οκτωβρίου 1911. Κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική ημερομηνία γέννησής του, αλλά οι ντόπιοι το γιορτάζουν κάθε χρόνο το Σεπτέμβριο.

Ποιος είναι ο Lem Motlow;
Ο Jack Daniels δεν είχε παιδιά, οπότε το αποστακτήριο μεταφέρθηκε στον ανιψιό του, τον Lem Motlow, του οποίου το όνομα εξακολουθεί να εμφανίζεται στις ετικέτες του Jack Daniels Whiskey.

Πόσα διαφορετικά είδη ουίσκι γίνονται στο αποστακτήριο;

Ενώ ο Jack Daniels προσφέρει μια ποικιλία από διάφορα κοκτέιλ της χώρας, επί του παρόντος υπάρχουν μόνο τέσσερις μάρκες ουίσκι που παράγονται στο αποστακτήριο και περιλαμβάνουν:

Πόσο αλκοόλ είναι στο Ουίσκι του Jack Daniel;
Το Whiskey του Jack Daniel είναι 40 τοις εκατό αλκοόλ κατ 'όγκο και 80 αποδείξεις.

Τι είναι το Παλαιό Νο. 7;

Ενώ το παλιό αρ. 7 βρίσκεται σε εξέχουσα θέση στην ετικέτα Whisky του Jack Daniel, κανείς δεν έχει ιδέα για το τι πραγματικά σημαίνει. Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί μύθοι που περιβάλλουν την ιστορία του Παλαιού Νο. 7, από τον αριθμό παρτίδας που χρησιμοποίησε ο Jack Daniels, ένας αριθμός αμαξοστοιχίας στον οποίο στάλθηκε το ουίσκι, σε έναν τυχερό αριθμό που επέλεξε.

Ποια είναι η συνταγή για τον Jack Daniels Whiskey;
Τώρα αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο μυστικό, αλλά γνωρίζουμε ότι τα κύρια συστατικά περιλαμβάνουν καλαμπόκι, σίκαλη, κριθάρι, βύνη και, φυσικά, τα ειδικά νερά των σπηλαίων. Το αποστακτήριο χρησιμοποιεί επίσης ένα σύστημα φιλτραρίσματος σκληρού σχήματος κάρβουνου και αποθηκεύει το ουίσκι σε κάρβουνα λευκού βελανιδιού.

Πόσο κοστίζει η περιήγηση στο Distillery του Jack Daniel;
Οι εκδρομές στο Jack Daniel Distillery είναι δωρεάν. Η περιήγηση στο αποστακτήριο διαρκεί περίπου μία ώρα για να ολοκληρωθεί και πραγματοποιείται κάθε μέρα από τις 9 π.μ. - 4:30 μ.μ., εκτός από την ημέρα των Ευχαριστιών, την παραμονή των Χριστουγέννων, τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και την Πρωτοχρονιά.

Τι είναι το BBQ Hill;
Το Barbecue Hill είναι ένα υπαίθριο περίπτερο με εκπληκτική θέα στο Hollow του Jack Daniel και στην πόλη Lynchburg. Το BBQ Hill εξυπηρετεί συνήθως ιδιωτικές λειτουργίες από εταιρείες ή οργανισμούς για 50 ή περισσότερα άτομα. Μερικές φορές, οι άνθρωποι στο Jack Daniels θα το ανοίξουν και στο κοινό για ειδικές εκδηλώσεις, όπως οι βραδινές μπάρμπεκιου τους που περιλαμβάνουν μουσική, δείπνο και πολλά άλλα.