Η παρέλαση του Αγίου Πατρικίου στο Downtown St. Louis

Ο St. Louis σίγουρα θέλει να γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Κάθε χρόνο, η πόλη έχει δύο παρελάσεις προς τιμήν του προστάτη της Ιρλανδίας. Η ετήσια παρέλαση στο κέντρο του Σαιντ Λούις διαθέτει ζώνες πορείας, πλωτήρες, γιγάντια μπαλόνια και πολλά άλλα. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα του έτους στο κέντρο της πόλης, συχνά ζωγραφίζοντας πλήθη περισσότερων από 200.000 ανθρώπων.

Για πληροφορίες σχετικά με την παρέλαση της ημέρας του Αγίου Πατρικίου της πόλης, ελέγξτε τον Οδηγό μας για την παρέλαση της ημέρας Dogtown του Αγίου Πατρικίου .

Πότε και που

Η παρέλαση στο κέντρο της πόλης πραγματοποιείται το Σάββατο πιο κοντά στην Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Το 2018, η παρέλαση είναι το Σάββατο 17 Μαρτίου, στις 13:00. Η παρέλαση ξεκινά από την Αγορά και τους 20ους Δρόμους και στη συνέχεια κατευθύνεται ανατολικά στην Αγορά. Τελεί στο Broadway και την Clark Street κοντά στο Ballpark Village.

Τι θα δείτε

Η παρέλαση στο κέντρο της πόλης είναι μια φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση γεμάτη με πλωτήρες, γιγαντιαία μπαλόνια, μπάντες πορείας, κλόουν και άλλα. Περισσότερες από 120 διαφορετικές μονάδες συμμετέχουν στην παρέλαση, καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες στην πόλη κάθε χρόνο. Τα παιδιά μπορούν να συλλέγουν καραμέλες και αναμνηστικά που ρίχνονται κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης. Μετά την παρέλαση, όλοι καλούνται στο ιρλανδικό χωριό στο Ballpark Village να συνεχίσουν τη γιορτή.

Το ιρλανδικό χωριό

Η παρέλαση είναι μόνο μέρος της γιορτής του Αγίου Πατρικίου στο κέντρο του St. Louis. Υπάρχουν επίσης γιορτές για όλη την οικογένεια που ξεκινούν στις 9:00 π.μ., στο Irish Village στο Ballpark Village.

Μπορείτε να αγοράσετε φαγητό, ποτά και ποικιλία ιρλανδικών εμπορευμάτων. Υπάρχει επίσης ψυχαγωγία και ζωντανή μουσική.

Μια άλλη επιλογή είναι το Shamrock Village, το οποίο ήταν καινούργιο για το 2017. Το Shamrock Village βρίσκεται στην Aloe Plaza απέναντι από το Union Station, κοντά στην αρχή της διαδρομής παρέλασης. Πρόκειται για μια περιοχή ψυχαγωγίας με θέμα την Ιρλανδία, με φαγητό, ουίσκι και ζωντανή ψυχαγωγία.

Θα είναι ανοιχτό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την παρέλαση.

Πού να πάρκο

Οι διοργανωτές λένε ότι οι χώροι στάθμευσης που βρίσκονται πιο κοντά στη διαδρομή παρέλασης θα είναι απρόσιτοι για μεγάλο μέρος της ημέρας. Αλλά εδώ είναι μερικές επιλογές για να δοκιμάσετε: Στάθμευση S & H σε 400 Poplar, East East Garage στο 200 South Broadway ή στο West Garage Stadium στο 100 South 9th Street. Όπως συμβαίνει με όλες τις μεγάλες γιορτές στο κέντρο του Σαιντ Λούις, όσο νωρίτερα φθάνετε, τόσο καλύτερη είναι οι επιλογές στάθμευσης.

Το Metrolink είναι μια άλλη επιλογή για όσους δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν πονοκεφάλους στάθμευσης. Υπάρχουν στάσεις του μετρό στο Civic Center, το στάδιο Busch και το 8ο και το Pine. Ένα εισιτήριο μίας διαδρομής είναι 2,50 δολάρια.

Άλλοι τρόποι να γιορτάσουν

Μεγάλα πλήθη θα κάνουν επίσης το δρόμο τους στο Dogtown (η ιρλανδική γειτονιά της πόλης) στις 17 Μαρτίου για το ετήσιο Αρχαίο Τάγμα της Hibernians Parade. Για να πάρετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής στη διασκέδαση, δείτε τον Οδηγό μας για την Παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου Dogtown . Και όταν τελειώσουν οι παρελάσεις, θα υπάρχει ακόμα χρόνος για να γιορτάσετε στο McGurks, στο O'Connell ή σε ένα από τα κορυφαία ιρλανδικά παμπ και εστιατόρια στο St Louis .