Πώς θα επηρεάσει η Βροχή και ο καιρός την Αμερικανική Ανοιχτή Τένις;

Είναι ο χειρότερος εφιάλτης σας. Περάσατε στο Flushing Meadows για να δείτε τους αγαπημένους σας παίκτες του τένις, αλλά η βροχή δεν θα πάει μακριά.

Οι καθυστερήσεις της βροχής δεν είναι ασυνήθιστες στο US Open στο Flushing Meadows , αλλά για να ξεφορτωθεί εντελώς από μια σύνοδο, καλά, αυτή είναι η σκληρή τύχη. Το προσωπικό του US Open καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αντιμετωπίσει τη βροχή, επιτρέποντας την παράσταση να συνεχίσει, αλλά σε περίπτωση ολονύκτιας βροχής, μπορεί να καταλήξετε να παρακολουθείτε το Open επόμενο έτος.

Εάν ο καιρός είναι κακός στην ημέρα των ΗΠΑ, προγραμματίζετε να πάτε στο Flushing Meadows ανεξάρτητα. Είναι πιθανό το πλήρωμα του γηπέδου να έχει ταλάντευση τένις. Αν είναι μια πραγματική πούδρα, ελέγξτε τα νέα της τηλεόρασης και το USOpen.org για ανακοινώσεις. Αλλά, σοβαρά, μην χάσετε την ημέρα σας στο Open λόγω ελαφράς υγρασίας.

Αν η σύνοδος σας έχει πληγώσει, θα πρέπει να μπορείτε να ανταλλάξετε είτε για άλλη συνεδρία αυτή τη χρονιά (και υπάρχουν όρια σε αυτήν την επιλογή) είτε να πάρετε την ίδια ημέρα / έδρες στην επόμενη χρονιά. Δεν υπάρχουν επιστροφές χρημάτων .

Εάν τα εισιτήριά σας είναι για μια πρώιμη σύνοδο που παίρνει βροχή έξω, τότε έχετε την ευκαιρία να πάρει τα εισιτήρια για αργότερα την εβδομάδα. Αλλά θα έπρεπε να βρίσκεστε στο Flushing Meadows αμέσως για να προσπαθήσετε να ανταλλάξετε στο box office και να νικήσετε τους άλλους ανθρώπους στο ίδιο σκάφος. Αυτό πιθανώς σημαίνει να στέκεσαι στη βροχή.

Τι θα συμβεί αν ο αγώνας ξεκίνησε πριν ακυρωθεί;

Εάν έχει ολοκληρωθεί ένας αγώνας στην περίοδο λειτουργίας σας, μπορεί να μην έχετε τύχη.

Εξαρτάται από την ώρα της ημέρας (ή τη νύχτα). Δείτε την επίσημη κακή πολιτική για τις καιρικές συνθήκες.

Τι θα γίνει αν τελειώσει ο τελικός;

"Η Πολιτική του Inclement Weather δεν ισχύει για τις περιόδους σύνδεσης # 23 έως # 26." Ωχ. Αυτό σημαίνει επίσημα ότι δεν έχετε τύχη. Ωστόσο, η διοίκηση των ΗΠΑ Open πιθανότατα θα τιμήσει τα εισιτήρια για έναν αναθεωρημένο τελικό.

Διατηρούν απλώς τις επιλογές τους.

Γι 'αυτό έχετε κολλήσει στη βροχή

Αν ο αγώνας έχει καθυστερήσει ή ακυρωθεί και αναρωτιέστε τι να κάνετε, έχετε τύχη! Το US Open είναι μια στάση του μετρό από τη μεγαλύτερη Chinatown στη Νέα Υόρκη .

Η κορυφαία επιλογή είναι να τρώτε φαγητό Sichuan στο Spicy & Tasty (39-07 Prince Street, Flushing), μια στάση του μετρό για μια μοναδική γεύση. Εάν η υγρασία έχει εμποτίσει τα πνεύματά σας, δεν υπάρχει τίποτα σαν το σινκουάν πιπέρι για να ζωντανέψει. Δοκιμάστε τα ζυμαρικά να κολυμπούν σε σάλτσα.

Για μια εκδρομή αγορών, δοκιμάστε το Flushing Mall . Εισάγετε την 37η Λεωφόρο (στο Prince) και αναζητήστε το κατάστημα Toy Qube στον δεύτερο όροφο. Είναι γεμάτο από σχεδιαστικά παιχνίδια που θα πλένουν τα σύννεφα της βροχής ακριβώς έξω από τα μαλλιά σας.