Τρεις λόγοι για το μη ενοχλητικό σημείο μπορεί να είναι άχρηστο

Μην περιμένετε απόλυτη ιδιωτικότητα, ακόμη και όταν το σήμα "Μην ενοχλείτε" είναι επάνω

Για μερικούς, το σήμα "Μην ενοχλείτε" φαίνεται σαν ένα αδιαπέραστο εμπόδιο μεταξύ του εξωτερικού κόσμου και της ασφάλειας του δωματίου του ξενοδοχείου. Μόλις το σημάδι μη ενοχλήσετε κρέμεται στην πόρτα του δωματίου του ξενοδοχείου, φαίνεται ότι δεν μπορεί να έρθει τίποτα ανάμεσα στα πράγματα σας και στον υπόλοιπο κόσμο.

Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει. Το σύμβολο "Μην ενοχλείτε" παρέχεται ως πρόταση στο προσωπικό του ξενοδοχείου, αντί για εντολή.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν τα δωμάτιά τους διαταραγμένα μετά από μια μέρα εξερεύνησης - ακόμα και αν αφήσουν το σήμα «Μην ενοχλείτε» στις πόρτες τους για πολλούς διαφορετικούς λόγους.

Εάν περιμένετε απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, ίσως είναι καιρός να ξανασκεφτείτε πώς η λεπτή πλαστική ταινία σας προσφέρει απόλυτη ηρεμία. Ακολουθούν τρεις λόγοι που το σύμβολο "Μην ενοχλείτε" μπορεί να είναι άχρηστο κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο ξενοδοχείο.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί να αγνοήσει το σήμα Μην ενοχλείτε

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν την εξαίρεση αντί του κανόνα, τα μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούν το πρόσχημα της καθημερινής καθαριότητας για να κατασκοπεύσουν τους καλεσμένους τους . Αν ένας shifty οικονόμος σκέφτεται ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια ευκαιρία να πάει ο ταξιδιώτης στα καθαριστικά, τότε το σημάδι "Μην ενοχλείτε" μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο από την προειδοποίηση νοικοκυριό ότι ένας ταξιδιώτης είναι έξω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους

Σε αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε το προσωπικό του ξενοδοχείου να έρχεται στο δωμάτιό σας.

Ωστόσο, οι ταξιδιώτες μπορούν να είναι έξυπνοι για το πώς φεύγουν από το δωμάτιό τους πριν φύγουν για την ημέρα. Με την απόκρυψη τιμαλφών και την ασφάλεια του ξενοδοχείου , οι ταξιδιώτες μπορούν να αποτρέψουν τα αντικείμενα από το περπάτημα.

Η υπηρεσία χρειάζεται να καθαρίσει τα δωμάτια με βάση την πολιτική του ξενοδοχείου - Ακόμη και αν το σήμα «Μην ενοχλείτε» είναι επάνω

Ενώ ο καθημερινός καθαρισμός μπορεί να μην είναι απαραίτητος, οι οικιακοί βοηθοί μπορούν να προσκαλέσουν τον εαυτό τους για να καθαρίσουν ένα δωμάτιο, παρά το σύμβολο "Μην ενοχλείτε".

Όπως σημειώνει ένας blogger, μερικά ξενοδοχεία πληρώνουν τους οικιακούς τους από τα δωμάτια που καθαρίζουν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πληρώνονται για δωμάτια με το σύμβολο "Μην ενοχλείτε". Σε άλλες περιπτώσεις, η διοίκηση του ξενοδοχείου μπορεί να ζητήσει από μια οικονόμο να καθαρίσει ένα δωμάτιο μετά από μια καταγγελία από έναν επισκέπτη, παρά το γεγονός ότι έβαλαν το σημάδι "Μην ενοχλείτε".

Επιπλέον, πολλά ξενοδοχεία διαθέτουν τώρα πολιτικές που απαιτούν καθαρισμό δωματίων κατά τη διαμονή ενός επισκέπτη. Μετά το 2017 Λας Βέγκας Σκοποβολή, και τα ξενοδοχεία Disney και Hilton Hotels άλλαξαν τις πολιτικές ασφαλείας τους για το σήμα Μην ενοχλείτε. Τα ξενοδοχεία Disney αντικατέστησαν τα σήματα "Μην ενοχλείτε" με το "Room Occupied", και τώρα διατηρούμε το δικαίωμα να εισέλθουμε ανά πάσα στιγμή. Στα ξενοδοχεία Hilton, οι διαχειριστές πρέπει να ενημερώνονται εάν το σήμα "Μην ενοχλείτε" βρίσκεται σε μια πόρτα για περισσότερο από 24 ώρες.

Εάν δεν θέλετε το δωμάτιο σας να καθαριστεί κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, μπορείτε να ζητήσετε ρητά από τη ρεσεψιόν να μην καθαρίσει το δωμάτιο. Ωστόσο, αυτό μπορεί ή δεν μπορεί να τιμηθεί με βάση την πολιτική του ξενοδοχείου. Εάν επιστρέψετε σε ένα καθαρό δωμάτιο ενάντια στις οδηγίες σας, μπορείτε πάντα να ανησυχείτε για τον γενικό διευθυντή του ξενοδοχείου για την επίλυση.

Ως θέμα εθιμοτυπίας: αν σχεδιάζετε να μείνετε σε ένα βρώμικο δωμάτιο για όλη τη διαμονή σας, ίσως θελήσετε να δώσετε στην καμαριέρα μια μεγαλύτερη άκρη στο τέλος της διαμονής σας για τη χαμένη παραγωγικότητα και το μεγαλύτερο χάος που απομένει.

Η Διοίκηση έχει λόγο να ενδιαφερθεί για τους Καλεσμένους Χρήση του Μην ενοχλείτε το Σήμα

Παρόλο που η διοίκηση του ξενοδοχείου συχνά θα τιμήσει το σύμβολο "Μην ενοχλείτε", υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου αυτό το αίτημα δεν είναι εφικτό. Εάν ένας διαχειριστής έχει λόγο να πιστεύει ότι ένα έγκλημα ή κρίση λαμβάνει χώρα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, διατηρούν το δικαίωμα να εισέλθουν στο ίδιο το δωμάτιο ή να επιτρέψουν την επιβολή του νόμου να εισέλθει στο δωμάτιο. Η Disney Hotels προσέθεσε επίσης μια πρόσθετη ρήτρα στη σύμβαση φιλοξενίας: "Το ξενοδοχείο Disney Resort και το προσωπικό του διατηρούν το δικαίωμα να εισέλθουν στο δωμάτιό σας, ακόμη και όταν εμφανίζεται αυτό το σήμα, για συντήρηση, ασφάλεια, ασφάλεια ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό."

Αυτό δεν σημαίνει ότι ένας υπεύθυνος του ξενοδοχείου μπορεί να εισέλθει στο δωμάτιό σας για οποιονδήποτε λόγο και να το ονομάσει "έκτακτη ανάγκη". Αντίθετα, οι πολιτικές του ξενοδοχείου απαιτούν να πληρούνται ορισμένα κριτήρια πριν από την είσοδο σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Παραδείγματος χάριν: εάν ένας υπάλληλος λαμβάνει παράπονα για δυνατά και παρατεταμένα επιχειρήματα που προέρχονται από ένα δωμάτιο ή όταν το σύστημα κλήσεων δείχνει ότι κλήθηκε ένας αριθμός έκτακτης ανάγκης, τότε το προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί είτε να προσπαθήσει να παρέμβει είτε να επιτρέψει την επιβολή του νόμου για να διαχυθεί η κατάσταση.

Ενώ το σύμβολο "Μην ενοχλείτε" μπορεί να φαίνεται σαν η καλύτερη λύση για ειρήνη και ησυχία, μπορεί μερικές φορές να είναι τόσο καλό όσο το πλαστικό που τυπώνεται. Με την κατανόηση του λόγου για τον οποίο δεν μπορεί να γίνει ανάρμοστη η πινακίδα "Μην ενοχλείτε", μπορείτε να προετοιμαστείτε καλύτερα για να διατηρήσετε την ηρεμία σας κατά τη διάρκεια του επόμενου ταξιδιού σας.