Ιλινόις εσωτερικά πάρκα νερού

Πού να πάρετε υγρό το χρόνο

Το φαινόμενο του εσωτερικού πάρκου άρχισε στο Wisconsin Dells το 1994 και εξαπλώθηκε σε όλο το Midwest, συμπεριλαμβανομένου του Ιλλινόις (και τελικά στις ΗΠΑ και πέρα ​​από αυτό), σύντομα στη συνέχεια. Υπάρχουν διάφορα ξενοδοχεία με εσωτερικά πάρκα νερού γύρω από το κράτος, τα οποία ακολουθούν.

Κατά τη διάρκεια μιας οικοδομικής έκρηξης στα μέσα της δεκαετίας του 2000, προτάθηκαν πολλά θέρετρα εσωτερικού πάρκου για το Ιλλινόις. Αλλά η ύφεση που ξεκίνησε το 2008 κατέληξε σε πολλά από τα σχέδια, όπως το Frontier Lodge στο LaSalle, το Grizzly Falls Resort στο Rosemont, το Sun Island Water Park στο Hoffman Estates και το Waves of Fun, ένα εσωτερικό πάρκο νερού που προτάθηκε για το Best Western Timber Creek Inn στο Σάντουιτς.

Τα παρακάτω είναι πάρκα που είναι ανοιχτά.

Μεγάλη αρκούδα του Grizzly Jack

Utica, IL

Το συγκριτικά μικρό εσωτερικό πάρκο νερού στους εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου (και με τιμές δωματίων) καθώς και το ευρύ κοινό. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν νεροτσουλήθρες, τεχνητό ποτάμι, πισίνα με κύματα, ένα διαδραστικό κέντρο διαδραστικού νερού με έναν τεράστιο κύλινδρο νερού και δραστηριότητες για μικρά παιδιά. Το θέρετρο περιλαμβάνει επίσης ένα μικρό εσωτερικό πάρκο ψυχαγωγίας με βράχο τοίχο, γραμμή φερμουάρ και άλλα πράγματα που πρέπει να κάνετε.

Το KeyLime Cove Water Paradise Resort

Gurnee, IL

Το πάρκο εσωτερικού χώρου μεσαίου μεγέθους είναι ανοιχτό αποκλειστικά για τους εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου (δεν υπάρχουν διαθέσιμα περάσματα δημόσιας ημέρας). Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν μια βόλτα με κύπελλο, νεροτσουλήθρες, έναν τεμπέληλο ποταμό, μια πισίνα με κύματα, μια υδρομασάζ μόνο για ενήλικες. Βρίσκεται δίπλα στο Six Flags Great America και θα μπορούσε να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε στο κατά την επίσκεψή σας στο πάρκο ψυχαγωγίας.