Διεθνείς κωδικοί κλήσης (κλήσης) για την Αφρική

Πώς να κάνετε μια τηλεφωνική κλήση στην Αφρική

Κάθε χώρα έχει έναν διεθνή κωδικό κλήσης (καλώντας). Πριν καλέσετε ή καλέσετε οποιονδήποτε στην Αφρική, θα πρέπει να γνωρίζετε τον δικό σας διεθνή κωδικό κλήσης που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε μια διεθνή κλήση, καθώς και τον κωδικό χώρας της χώρας στην οποία καλείτε. Από εκεί συνήθως θα καλέσετε έναν κωδικό πόλης που θα ακολουθήσει ο τοπικός τηλεφωνικός αριθμός. Ορισμένες χώρες όπως το Μπενίν δεν διαθέτουν κωδικούς πόλεων, επειδή η περιοχή δικτύου είναι απλά πολύ μικρή.

Είναι συνηθισμένο να αναφέρετε τον κωδικό της πόλης πριν από τον αριθμό τηλεφώνου σε οποιοδήποτε βιβλίο οδηγού ή δικτυακό τόπο του ξενοδοχείου, έτσι ώστε να μην αποτελεί πρόβλημα για εσάς.

Εάν καλείτε από:

Αφρικανικοί διεθνείς κωδικοί κλήσης / κλήσης

Κινητά τηλέφωνα στην Αφρική

Τα κινητά τηλέφωνα έχουν φέρει επανάσταση στην επικοινωνία στην Αφρική, διότι οι χερσαίες γραμμές ήταν πάντα τρελές στην καλύτερη περίπτωση και οι άνθρωποι συχνά έπρεπε να περιμένουν χρόνια για να τους εγκαταστήσουν. Θα χρειαστεί να καλέσετε τους παραπάνω κωδικούς χώρας για να προσεγγίσετε κάποιον στο κινητό τους τηλέφωνο στην Αφρική, αλλά οι κωδικοί της πόλης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το δίκτυό τους, από όπου αγόρασαν το τηλέφωνό τους κ.λπ.

Εάν ταξιδεύετε στην Αφρική, διαβάστε τις συμβουλές μου σχετικά με τη χρήση του κινητού σας τηλεφώνου στην Αφρική .

Η τρέχουσα ώρα στην Αφρική

Αποφύγετε την ταλαιπωρία των ανθρώπων στις 3 π.μ. με το αίτημα κράτησης του ξενοδοχείου σας, ανακαλύπτοντας ποια ώρα είναι στην Αφρική.