Μνημείο του Albert Einstein στην Ουάσιγκτον, DC

Memorial to a Επιστημονική Genius και νικητής βραβείο Νόμπελ

Το μνημείο του Albert Einstein βρίσκεται στην είσοδο της έδρας της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών, μιας ιδιωτικής, μη κερδοσκοπικής κοινωνίας διακεκριμένων μελετητών, στην Ουάσιγκτον . Το μνημείο είναι εύκολο να φτάσει κοντά και προσφέρει μια μεγάλη φωτογραφία op (τα παιδιά μπορούν ακόμη και να κάθεται στην αγκαλιά του). Χτίστηκε το 1979 προς τιμήν της εκατονταετηρίδας της γέννησης του Αϊνστάιν. Η χάλκινη φιγούρα των 12 ποδιών απεικονίζεται καθισμένη πάνω σε πάγκο από γρανίτη με χαρτί με μαθηματικές εξισώσεις που συνοψίζει τρεις από τις σημαντικότερες επιστημονικές συνεισφορές του: το φωτοηλεκτρικό αποτέλεσμα, τη θεωρία της γενικής σχετικότητας και την ισοδυναμία ενέργειας και ύλης.

Ιστορία του Μνημείου

Το μνημείο Einstein δημιουργήθηκε από τον γλύπτη Robert Berks και βασίστηκε σε μια προτομή του Αϊνστάιν ο καλλιτέχνης που σμιλεύτηκε από τη ζωή το 1953. Ο αρχιτέκτονας τοπίου James A. Van Sweden σχεδίασε το εξωραϊσμό του μνημείου. Ο πάγκος από γρανίτη στον οποίο βρίσκεται ο Αϊνστάιν είναι χαραγμένος με τρεις από τις πιο διάσημες παραθέσεις του:

Εφόσον έχω οποιαδήποτε επιλογή στο θέμα, θα ζήσω μόνο σε μια χώρα όπου κυριαρχεί η πολιτική ελευθερία, η ανοχή και η ισότητα όλων των πολιτών πριν από το νόμο.

Χαρά και έκπληξη της ομορφιάς και της μεγαλοπρέπειας αυτού του κόσμου, του οποίου ο άνθρωπος μπορεί απλά να σχηματίσει μια αμυδρή ιδέα.

Το δικαίωμα αναζήτησης αλήθειας συνεπάγεται επίσης ένα καθήκον. δεν πρέπει να αποκρύψουμε κανένα μέρος αυτού που έχει αναγνωρίσει ότι είναι αληθινό.

Σχετικά με τον Albert Einstein

Ο Albert Einstein (1879 -1955) ήταν φυσικός και φιλοσόφος της επιστήμης γεννημένος στη Γερμανία, γνωστός για την ανάπτυξη της θεωρίας της σχετικότητας. Έλαβε το βραβείο Νόμπελ Φυσικής του 1921.

Διερεύνησε επίσης τις θερμικές ιδιότητες του φωτός που έθεσαν τα θεμέλια της φωτονικής θεωρίας του φωτός . Εγκατέστησε στις ΗΠΑ να γίνει Αμερικανός πολίτης το 1940. Ο Αϊνστάιν δημοσίευσε περισσότερες από 300 επιστημονικές εργασίες μαζί με πάνω από 150 μη επιστημονικά έργα.

Σχετικά με την Εθνική Ακαδημία Επιστημών

Η Εθνική Ακαδημία Επιστημών (NAS) ιδρύθηκε με πράξη του Κογκρέσου το 1863 και παρέχει ανεξάρτητες, αντικειμενικές συμβουλές προς το έθνος σε θέματα που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία.

Οι εξαιρετικοί επιστήμονες εκλέγονται από τους συναδέλφους τους για ένταξη. Σχεδόν 500 μέλη του NAS έχουν κερδίσει βραβεία Νόμπελ. Το κτίριο στην Ουάσιγκτον DC ήταν αφιερωμένο το 194 και είναι στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.nationalacademies.org.

Μερικά άλλα αξιοθέατα που αξίζει να κάνετε το check out κοντά στο Memorial Einstein είναι το Μνημείο του Βιετνάμ , το Μνημείο του Λίνκολν και οι Κήποι του Συντάγματος .