Μνημείο FDR στην Ουάσιγκτον DC (Συμβουλές για στάθμευση και επίσκεψη)

Το μνημείο FDR είναι ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα της Ουάσιγκτον και τιμά τον Franklin D. Roosevelt για την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών μέσω της Μεγάλης Ύφεσης και του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτό το εντυπωσιακό μνημείο που μοιάζει με πάρκο εκτείνεται σε 7.5 στρέμματα και διαθέτει τέσσερις υπαίθριες αίθουσες με φωτογραφίες που απεικονίζουν τα δώδεκα χρόνια της προεδρίας του FDR.

Ο FDR ήταν ο μόνος πρόεδρος που εκλέχθηκε τέσσερις φορές. Το μνημείο περιλαμβάνει δέκα χάλκινα γλυπτά του Προέδρου Ρούσβελτ και της συζύγου του Eleanor Roosevelt με καταρράκτες και γιγαντιαίες πέτρες χαραγμένες με διάσημες αναφορές σχετικά με θέματα από τη Μεγάλη Ύφεση έως τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως "Το μόνο πράγμα που πρέπει να φοβόμαστε είναι ο ίδιος ο φόβος. "Ο FDR ήταν ο μόνος πρόεδρος που είχε ποτέ ένα μειονέκτημα.

Υποβλήθηκε σε πολιομυελίτιδα και κάθισε σε αναπηρική καρέκλα. Το μνημείο FDR είναι το πρώτο μνημείο σχεδιασμένο για να είναι προσβάσιμο από αναπηρικά καροτσάκια.

Το μνημείο βρίσκεται κατά μήκος της δυτικής ακτής της Λεκάνης. Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Tidal Basin είναι να κάνετε μια περιήγηση στα αξιοθέατα ή να πάρετε το μετρό στο σταθμό Smithsonian στις γραμμές Blue ή Orange. Από το σταθμό, περπατήστε δυτικά στην Λεωφόρο Ανεξαρτησίας στην 15η οδό. Στρίψτε αριστερά και κατευθυνθείτε νότια κατά μήκος της 15ης οδού. Ο σταθμός Smithsonian απέχει περίπου 1,6χλμ. Από το Μνημείο FDR. Δείτε ένα χάρτη της λεκάνης απορροής

Υπάρχει πολύ περιορισμένος χώρος στάθμευσης κοντά στο Memorial. Το East Potomac Park διαθέτει 320 δωρεάν θέσεις στάθμευσης. Η λεκάνη της παλίρροιας βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το πάρκο. Στο West Basin Drive SW διατίθεται πάρκινγκ για άτομα με ειδικές ανάγκες και ζώνη φόρτωσης λεωφορείων.

Επισκέψεις Συμβουλές

FDR Memorial Hours:

Ανοίξτε 24 ώρες

Rangers καθημερινά από τις 9:30 π.μ. έως τις 11:30 μ.μ.

Βιβλιοπωλείο: λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ.

Επίσημη ιστοσελίδα:

www.nps.gov/frde

Διεύθυνση:

1850 Δυτική λεκάνη Dr. SW

Ουάσιγκτον

(202) 376-6704

Αξιοθέατα Κοντά στο Μνημείο FDR