Πού να δείτε Αγριολούλουδα της Αριζόνα

Βρίσκοντας άγρια ​​λουλούδια στην έρημο στην ευρύτερη περιοχή του Φοίνικα

Κάθε άνοιξη, συνήθως στο δεύτερο μέρος του Μαρτίου και στις αρχές Απριλίου, οι ντόπιοι και οι επισκέπτες όσο και oh και ah στη μετατροπή της ερήμου μας σε κουβέρτες πολύχρωμα λουλούδια. Ορισμένα χρόνια απογοητεύουν, αλλά αν ο συνδυασμός των χειμερινών βροχών και των θερμότερων θερμοκρασιών της άνοιξης είναι σωστός, ανταμείβουμε με άνθη πολλών ποικιλιών αγριολούλουδου. Δεν μπορώ να σας πω εκ των προτέρων αν αυτό θα συμβεί, και αν συμβαίνει αυτό, δεν μπορώ να σας πω πότε θα φτάσουν τα άνθη.

Η μαγεία είναι στην εξερεύνηση και την ανακάλυψη!

Βοτανικός Κήπος της Έρημος

Στο Κεντρικό Φοίνιξ θα βρείτε έναν από τους αγαπημένους μας θησαυρούς. Το Phoenix Point of Pride, ο Βοτανικός Κήπος της Έρημης έχει προγράμματα, σεμινάρια και μουσικές παραστάσεις και εκδηλώσεις διακοπών. Πάνω απ 'όλα, είναι ένας κήπος όπου μπορείτε να απολαύσετε, σε μια σχετικά συμπυκνωμένη περιοχή, την ομορφιά των ερήμων φυτών. Πολλά από τα φυτά έχουν εξαιρετικά λουλούδια σε διάφορες χρονικές στιγμές του έτους, αλλά εκείνα τα χρόνια, όταν τα αγριολούλουδα είναι προεξέχοντα, μια επίσκεψη στο αυτο-οδηγημένο Harriet K. Maxwell Desert Wildflower Loop Trail θα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν μια ειδική παράσταση ποικιλίας και χρώμα. Το μονοπάτι Harriet K. Maxwell Desert Wildflower Loop που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2001. Αφιερωμένο στην εκτίμηση των αγριολούλουδων της ερήμου και των επικονιαστών τους, το μονοπάτι είναι μόνιμο μνημείο του ενδιαφέροντος της κυρίας Maxwell για αγριολούλουδα και της γενναιοδωρίας της ίδιας της, έχει προσφέρει χρηματοδότηση για πολλά έργα στον κήπο.

Υπάρχει μια χρέωση για την επίσκεψη στον κήπο.

Boyce Thompson Arboretum

Ίσως να μην γνωρίζετε ότι αυτό το μέρος, που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της κοιλάδας του ήλιου στο Superior, Αριζόνα, είναι στην πραγματικότητα ένα κρατικό πάρκο που διαχειρίζεται το κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Είναι λίγο πιο «καυτερή» από τον βοτανικό κήπο της έρημο - πιο φυσικό, λένε κάποιοι - και προσφέρει μια ποικιλία προγραμμάτων που είναι δωρεάν με εισιτήριο στο πάρκο.

Αυτό περιλαμβάνει ξεναγήσεις κατά τη διάρκεια της εποχής αγριολούλουδου.

Καθοδηγούμενες πεζοπορίες στα State και County Parks της Αριζόνα

Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να ξεφύγουν από έναν καθορισμένο κήπο και να χτυπήσουν μια εκατοντάδα τοπικών μονοπατιών για την αναζήτηση αγριολούλουδων. Μετά από όλα, δεν είναι πιο αγριολούλουδα πιο διασκεδαστικό όταν βρίσκονται σε άγρια ​​κατάσταση και δεν αναπτύσσονται σε αιχμαλωσία ;! Για μερικούς, ωστόσο, η προοπτική πλοήγησης σε μονοπάτια σε άγνωστο έδαφος είναι μια ανησυχητική επιλογή. Τα κρατικά πάρκα της Αριζόνα και τα πάρκα Maricopa County έχουν λύσεις. Προσφέρουν ξεναγήσεις διαφόρων διαστάσεων. Ορισμένα είναι εύκολα, κατάλληλα για αρχάριους και νέους πεζοπόρους, και μερικές πεζοπορίες είναι μεγαλύτερες με μεγαλύτερες προκλήσεις. Οι πεζοπορίες είναι σχεδόν πάντα δωρεάν, εφ 'όσον πληρώνετε το κόστος εισόδου στο πάρκο, συνήθως μια κατ' αποκοπή αμοιβή ανά όχημα κατά την είσοδο στο πάρκο.

Το πλησιέστερο κρατικό πάρκο στην περιοχή Φοίνικας που προσφέρει καθοδηγούμενες πεζοπορίες στην άγρια ​​φύση της ερήμου στις ερήμους και τα βουνά μας είναι το πάρκο Lost Dutchman State Park.