Γιορτάστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Spa

Romatic Spa και ομορφιά Προσφορές για ένα ή για ένα ζευγάρι

Εάν θέλετε να δείξετε την αγάπη σας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου , μια μέρα στο σπα για τον ειδικό σας κάποιον - έναν αγαπημένο σας, έναν γονέα, έναν αδελφό ή έναν ειδικό φίλο - θα τους κάνει να νιώθουν υπέροχα. Ενημερώνομαι αυτή τη λίστα μέχρι τη μεγάλη μέρα, οπότε ελέγξτε ξανά για περισσότερες καταχωρίσεις. Αυτά δεν εμφανίζονται σε συγκεκριμένη σειρά.

Ψάχνετε για πιο ρομαντικές ιδέες;

Ρομαντική τραπεζαρία | Εκθέσεις και συναυλίες του Αγίου Βαλεντίνου
Ρομαντικές Τοπικές Αποδράσεις Γλυκά και χειροποίητα βαλεντίνα

Για το Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Ρομαντική στο Spa - 2017

Το Spa Avania στο Hyatt Regency Scottsdale Resort και Spa στο Gainey Ranch προσφέρει ένα ειδικό ειδυλλιακό τελετουργικό . Περιλαμβάνει:

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει ένα επιδόρπιο και σαμπάνια για να το μοιραστείτε δίπλα στο τζάκι, καθώς και ένα δώρο άνεσης για την ευχάριστη ζώνη που μπορείτε να απολαύσετε στο σπίτι σας. Απολαύστε ως ζευγάρι για $ 600 ή μεμονωμένα για $ 330. Πακέτο ισχύει στις 10-17 Φεβρουαρίου 2017. Χρέωση υπηρεσιών 19% με βάση την αρχική τιμή της υπηρεσίας
θα προστεθούν κατά το checkout. Όλες οι εμπειρίες συγχρονίζονται με την ώρα της ημέρας και περιλαμβάνουν την ολοήμερη πρόσβαση στο γυμναστήριο, τον ατμό και τη σάουνα, την αίθουσα εισπνοής, τις ζεστές και κρύες βουτιές, τις εσωτερικές και εξωτερικές περιοχές χαλάρωσης και τη γαλλική πισίνα Celtic Mineral Pool.

- - - - - -

Αυτή η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το Spa στο Talking Stick Resort προσφέρει στους επισκέπτες αρκετούς διαφορετικούς τρόπους για να απολαύσετε ένα μειωμένο επιτόκιο κατά τη διάρκεια της εποχής της αγάπης:

Αυτές οι προσφορές είναι διαθέσιμες την Κυριακή έως την Πέμπτη μόνο, 1 - 28 Φεβρουαρίου 2017. Spin to Win δωρεάν δώρο με αγορά κάρτας δώρου $ 200 ή περισσότερο. Οι θεραπείες περιλαμβάνουν δώρο μνήμης.

- - - - - -

Το Spa810, το Scottsdale-Shea φιλοξενεί ένα πακέτο δύο ωρών Sweetheart Spa που είναι ο τέλειος τρόπος για να πει "Σ 'αγαπώ". Το πακέτο είναι ένα εξειδικευμένο Eminence Σοκολάτα και Φράουλα προσώπου και ένα πλήρες μασάζ πλήρους σώματος για 1 ώρα με ζάχαρη ψεκασμό ποδιών και αρωματοθεραπεία. Περιλαμβάνει μια ενυδατική μάσκα, εξατομικευμένη θεραπεία ματιών με λεπτή γραμμή και ένα καταπραϋντικό τρίψιμο του ποδιού ζάχαρης!

Όλα αυτά και περισσότερα για $ 119. Για να πραγματοποιήσετε μια κλήση ραντεβού 480-588-6800.

- - - - - -

Το Spa στο The Boulders στο Carefree θα προσφέρει τα ακόλουθα Πακέτα Ημέρας Spa για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2017:

- - - - - -

Πριν ξεκινήσετε μια ρομαντική γευστική εμπειρία , περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια θεραπεία στο Aji Spa στο Sheraton Grand στο Wild Horse Pass στο Chandler. Η αγάπη πρέπει να γιορτάζεται σε περισσότερες από μία μέρες. Χαλαρώστε τον αγαπημένο σας κάθε φορά αυτό το μήνα με το να περάσετε την ημέρα σε πολυτέλεια στο spa Four-Star του Forbes. Για την απόλυτη ρομαντική εμπειρία, χαλαρώστε δίπλα στο ένα με το αγαπημένο σας κατά τη διάρκεια ενός ζευγαριού μασάζ ή μια από τις πολλές επιλογές ιθαγενών θεραπείας μας Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 602-385-5759.

- - - - - -

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο πακέτο VH Spa Valentine στο Hotel Valley Ho από τις 13 έως τις 17 Φεβρουαρίου. Απολαύστε δύο 60 λεπτά μασάζ ή περιποιήσεις προσώπου της επιλογής σας καθώς και δύο ποτήρια κρασιού. Η αρωματοθεραπεία παρακμής σοκολάτας μπορεί να προστεθεί ως πρόσθετη επιείκεια, το δώρο του spa σε σας. Το πακέτο είναι $ 200, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν αξίας (αξία $ 315).

- - - - - -

Εάν θέλετε πραγματικά να το κρασί και να δειπνήσετε το αγαπημένο σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στη συνέχεια να κάνετε ένα ραντεβού για το ειδικό πρόσωπο στο Rejuvena Health & Aesthetics. Η αισθητική Kimberly Smith δημιούργησε ένα κρασί και σοκολάτα προσώπου από βιολογικό κρασί και σοκολάτα, ακατέργαστο μέλι και θρυμματισμένο φασόλι βανίλιας. Ο Smith λέει ότι αυτό είναι ένα μεγάλο all-around προσώπου. Όλες οι μηνιαίες προσφορές προσώπου Rejuvena Health & Aesthetics περιλαμβάνουν δωρεάν συμβουλευτική και χειροποίητη χειροποίητη μάσκα ειδικά για τις ειδικές δερματικές συνθήκες του πελάτη. Το πρόσωπο με κρασί και σοκολάτα είναι διαθέσιμο ολόκληρο τον Φεβρουάριο.

- - - - - -

Το Revive Spa στο JW Marriott Desert Ridge Resort & Spa στο North Phoenix προσφέρει τις ακόλουθες προσφορές από τις 1 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2017:

Guilt Face Chocolate
Μια πολυτελής περιποίηση σπα σχεδιασμένη για να χαλαρώσετε και να περιποιηθείτε τα γλυκά αρώματα της σοκολάτας και του τριαντάφυλλου. Η πλούσια μάσκα σοκολάτας είναι ενυδατική, υψηλή τόσο στα αντιοξειδωτικά όσο και στις βιταμίνες, που τροφοδοτούν το δέρμα, αυξάνουν την ελαστικότητα και βελτιώνουν τη συνολική υφή. 50 λεπτά θεραπεία, $ 119.

Σοκολάτα και φράουλα Πεντικιούρ
Αυτή η θεραπεία χωρίς ενοχές ξεκινά με ένα ποτήρι σαμπάνιας που απορροφά το jojoba και το έλαιο δέντρων τσαγιού για την αναπλήρωση της υγρασίας, την απαλότητα και την κατάσταση του δέρματος. Το Chocaholic Sugar Scrub, εγχυμένο με τα αρώματα της σοκολάτας και της βανίλιας, φυσικά απολέγει και εξομαλύνει τα κουρασμένα πόδια. Η μάσκα εξαλείφει το ξηρό δέρμα με ένα εντατικό βάλσαμο και προσφέρει μια βαθιά περιποίηση για τα σκληρά τακούνια. Ένα χαλαρωτικό μασάζ με ελαφρύ πόδι, χρησιμοποιώντας πλούσιο βούτυρο σώματος φραουλών φραουλών, εγχυμένο με χαμομήλι, αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό. 50 λεπτά θεραπεία, $ 55.

Απαιτούνται συναντήσεις, καλέστε 480-293-3700.

- - - - - -

Το Well & Being Spa Specials στο Fairmont Scottsdale Princess στο North Scottsdale περιλαμβάνει τη χρήση των εγκαταστάσεων σπα για όλη την ημέρα, όπως πισίνα στον τελευταίο όροφο, σάουνα, ατμόλουτρο, γυμναστήριο και τα περισσότερα μαθήματα άσκησης. Φόροι και φιλοδωρήματα είναι επιπλέον.

Κόκκινο βελούδο μανικιούρ & πεντικιούρ - "Πηγαίνετε κόκκινο από το κεφάλι προς τα δάχτυλα"
Μανικιούρ - 45 λεπτά, $ 69? Πεντικιούρ - 60 λεπτά, 89 δολάρια

Σφουγγάρι σώματος μπισκότων ζάχαρης
60 λεπτά καθαρισμός ολόκληρου σώματος, $ 169

Γλυκιά Μασάζ Side-by-Side Ζευγάρια
60 λεπτά, 351 δολάρια για δύο άτομα, περιλαμβάνει ένα δωρεάν ποτήρι κρασί ή σαμπάνια ανά άτομο

- - - - - -

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές υπόκεινται σε αλλαγές.