Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου διακοπές απόδραση θέρετρο στην Αριζόνα

Τα θέρετρα Phoenix και Scottsdale προσφέρουν ρομαντικές ειδικές αποδράσεις 2017

Αυτά τα θέρετρα της Αριζόνα προσφέρουν όλα τα ειδικά πακέτα που είναι ιδανικά για τους ντόπιους που αναζητούν ένα ή δύο ημέρες staycation στην περιοχή Greater Phoenix. Μερικά από τα πακέτα σχεδιάζονται γύρω από το γκολφ, μερικά γύρω από τα ψώνια, μερικές γύρω από τις οικογένειες, και πάντα υπάρχουν μερικά που έχουν δημιουργηθεί με ζευγάρια στο μυαλό. Φέτος, για μια πολύ ξεχωριστή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου , ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να συσκευάσετε μια τσάντα.

Αυτά τα θέρετρα Phoenix και Scottsdale προσφέρουν ειδικά πακέτα ρομαντισμού μιας νύχτας που περιλαμβάνουν γεύματα και / ή άλλες παροχές για χαλαρωτική και ρομαντική απόδραση.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι USD. Οι φόροι, τα τέλη θερέτρου και τα φιλοδωρήματα δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά. Παρατίθενται εδώ χωρίς ιδιαίτερη σειρά.

Ρομαντικές Προσφορές σε Φτηνές Resorts Phoenix το 2017

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Το Hyatt Regency Scottsdale Resort & Spa στο Gainey Ranch έχει μια απόδραση του Αγίου Βαλεντίνου, που διατίθεται αποκλειστικά την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου έως την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017. Η προκαταβολή κοστίζει από $ 323 ανά διανυκτέρευση, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται φόρος ή τέλη θέρετρου. Η προσφορά δεν ισχύει για ομάδες, συμβάσεις, εκδρομές ή άλλες εκπτώσεις.

Αποδοθείτε στο Romance στο Omni Scottsdale Resort & Spa στο Montelucia . Το πακέτο περιλαμβάνει πολυτελή καταλύματα. $ 100 κουζίνα και κοκτέιλ πίστωση, ανά διαμονή? ένα μπουκάλι αφρώδους οίνου Chandon που παραδίδεται στο δωμάτιο κατά την άφιξη. ρομαντική υπηρεσία προετοιμασίας για το βράδυ, συμπεριλαμβανομένων των ρόμπες, της μουσικής και του φωτισμού. Concierge προ-κλήση για να βοηθήσει με ειδικές ρομαντικές πινελιές και προσωπικά αιτήματα.

Καθυστερημένο check out: 1 μ.μ.

Το Sheraton Grand Phoenix διαθέτει δύο πακέτα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Το πακέτο του Αγίου Βαλεντίνου περιλαμβάνει δείπνο για δύο άτομα στο εστιατόριο District District. δωρεάν μπουκάλι σαμπάνιας (στο δωμάτιο)? δωρεάν πάρκινγκ. Κωδικός ποσοστού χρήσης: LZPKG1. Το πακέτο ειδύλλιο περιλαμβάνει πλήρες αμερικανικό πρωινό για δύο (στο δωμάτιο)? σοκολάτες (στο δωμάτιο)? δωρεάν μπουκάλι αφρώδους οίνου (σε δωμάτιο)? 4 pm check-out (με βάση τη διαθεσιμότητα).

Κωδικός ρυθμού χρήσης: SIROMPKG.

Μετά από ένα υπέροχο δείπνο της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου , κρατήστε το ρομαντισμό ζωντανό με διανυκτέρευση στο The Camby στο Φοίνιξ. Η ειδική τιμή των 199 δολαρίων είναι διαθέσιμη στις 10 Φεβρουαρίου, 12-14 και 18-20. Κάντε κράτηση στο διαδίκτυο ή καλέστε στο 602-468-0700.

Κάντε μια νύχτα ή ένα Σαββατοκύριακο από αυτό και να κάνετε check in σε ένα από τα 43 ρομαντικά καταλύματα και casitas σε στιλ hacienda στο Hermosa Inn στην Paradise Valley. Σε όλη την έκταση των έξι στρεμμάτων της πλούσιας ερήμου εξωραϊσμού, μονοπάτια οδηγούν μέσα από αιωνόβιους κήπους κάκτου, που εκτείνονται ελιές και mesquite δέντρα και λαμπρά λουλούδια. Τα γοητευτικά τζάκια τόσο στα δωμάτια όσο και σε όλη την ιδιοκτησία δημιουργούν ρομαντικούς θύλακες που προσκαλούν τα ζευγάρια να χαλαρώσουν και να επανασυνδεθούν. Η απόδραση Kiss and Tell, που διατίθεται από τις 1-28 Φεβρουαρίου 2017, διατίθεται από $ 657, χωρίς φόρους και τέλη θέρετρου. Περιλαμβάνει διανυκτερεύσεις, άφιξη με επιλογή κόκκινου ή λευκού κρασιού, κατάλογο των "καλύτερων θέσεων για φιλί", πιστωτική κάρτα $ 100 σε LON's, ροζ petalu, $ 50 Πίστωση πρωινού, με βάση τη διαθεσιμότητα.

Επισκεφθείτε το Hotel Valley Ho στο κέντρο του Scottsdale για ρετρό-chic ρομαντισμό, με δείπνο με κεριά, ειδική περιποίηση σπα και μια πλήρως mod suite στο The Tower.

Εξοικονομήστε έως και 30% στις Tower Suites, Tower Loft Suites και στην Σουίτα Προεδρικής Σουβέρ με το Sweet Suite Deal . Κλήση 480-376-2600 για λεπτομέρειες και περιορισμούς.

Φροντίστε τον αγαπημένο σας φίλο να διανυκτερεύσει στο The Boulders στο Carefree. Απολαύστε την ιδιωτική Casitas που βρίσκεται ανάμεσα σε σχηματισμούς ογκόλιθων των 12 εκατομμυρίων ετών με τα τζάκια καμίνων που καλύπτουν τον αέρα με το αισθησιακό άρωμα του mesquite wood. Τα πακέτα διακοπών της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου για το 2017 περιλαμβάνουν:

Το Scottsdale Resort στο McCormick Ranch θα σας βοηθήσει να γιορτάσετε τις διακοπές του Cupid με ένα αξέχαστο γεύμα, μετά από το οποίο μπορείτε να κάνετε μια νύχτα με το πακέτο Romance του The Scottsdale με ένα ρομαντικό ροδοπέταλα ροδοπέταλου, φράουλες καλυμμένες με σοκολάτα και σαμπάνια. Ένας αργός έλεγχος από τις 2 μ.μ. (με βάση τη διαθεσιμότητα) επιτρέπει στα ζευγάρια να κρατήσουν την φωτιά να καίει λίγο περισσότερο. Η τιμή ξεκινά από $ 289 ++ (συμπεριλαμβάνεται και το ποσό των $ 29 για το θέρετρο). Τα πακέτα πρέπει να κρατηθούν 48 ώρες πριν την άφιξη.

Βρέθηκε: Το RE Hotel στο Φοίνιξ έχει δύο πακέτα Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, και τα δύο Διαθέσιμα από τις 10 έως τις 14 Φεβρουαρίου 2017. Το πακέτο απογευματινών απολαυστικών ($ 269 ++ ανά διανυκτέρευση). Περάστε έξω από την εργασία λίγο νωρίς και φέρτε την ημερομηνία σας για ένα απογευματινό διασκέδασης. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει: το δωμάτιο, δύο κοκτέιλ καλωσορίσματος κατά το check in ή το μπουκάλι σαμπάνιας, ένα σετ οικειότητας και ένα επιδόρπιο (διαθέσιμο στο δωμάτιο ή στο εστιατόριο)

Το πακέτο "Let's Get Cheeky Package" ($ 235 ++ ανά διανυκτέρευση) περιλαμβάνει: το δωμάτιο, τα τοπικά χειροποίητα χειροποίητα χειροποίητα προϊόντα από τη σοκολάτα Chocolatier της τοπικής σοκολάτας, ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί και τα δικά σας εφόδια ζωγραφικής. Κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, η έκθεση στο στούντιο θα περιλαμβάνει έργα τέχνης που δημιουργήθηκαν από βαμμένα βυθίσματα που ονομάζονται "Butt Seriously ...". Θα λάβετε τα δικά σας προμήθειες με μια σειρά οδηγιών για το πώς να δημιουργήσετε τη δική σας. Θα συνδυάσετε το χρώμα του χρώματος της επιλογής σας στο δίσκο και θα πάρετε καμβά έτοιμο, θα αφαιρέσετε τα πυθμένα σας, θα έχετε βοήθεια από τον σύντροφό σας και θα καλύψετε και τα δύο μάγουλα με βαφή, θα βοηθήσετε τον σύντροφό σας να πιέσετε τα μάγουλά σας στον καμβά (είτε στέκεται, στο πάτωμα, ο καμβάς σε μια καρέκλα), αφήστε την τέχνη σας να στεγνώσει ενώ ξεπλένετε το χρώμα.

Κρατήστε τη ζωγραφική ή ας την κρεμάσετε στο λόμπι μας για να κερδίσετε το "Best Butt" μαζί με τις άλλες υποβολές.

Εκείνοι που επιθυμούν να επεκτείνουν το ρομαντισμό μετά από ένα ρομαντικό δείπνο στο Talavera ή κοκτέιλ και φως στο εσωτερικό του Onyx Bar & Lounge μπορούν να κάνουν κράτηση για το πακέτο Experience More στο Four Seasons Resort Scottsdale στο Troon North για να απολαύσουν 100 δολάρια με κάθε δύο διανυκτερεύσεις. Η ιδιοκτησία διαθέτει ρομαντικά δωμάτια Fire Pit Casita, με εξωτερική φωτιά και ευρύχωρα, εκτεταμένα αίθρια, ιδανικά για βραδιές κάτω από τα αστέρια.

Απολαύστε τη χαρά σας σε μια ρομαντική απόδραση στο CopperWynd Resort & Club , ένα boutique θέρετρο στο Fountain Hills. Το πακέτο της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου περιλαμβάνει αίθουσα αιθουσών πρωινού ή δωμάτιο Premium King, το καθένα με δικό του τζάκι και μπαλκόνι και ένα 60 ή 90 λεπτά μασάζ ζευγών στο The Spa at CopperWynd. Εφαρμόστε πίστωση τροφίμων και ποτών αξίας 25 δολαρίων σε ένα ρομαντικό δείπνο τεσσάρων πιάτων στο εστιατόριο Flourish του θέρετρου, γνωστό για τις γραφικές του απόψεις, και απολαύστε ένα κουτί σοκολάτας κατασκευασμένο από τον Chocofin Chocolatier. Ισχύει από 2/10 έως 2/18, οι Πακέτες Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου διατιμώνται ως εξής:

Οι τιμές που αναφέρονται δεν περιλαμβάνουν Τέλη θερέτρου, φόρο και δωρεάν. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Πρέπει να καλέσετε τη ρεσεψιόν στο (480) 333-1900 για να κάνετε κράτηση, χωρίς να κάνετε κράτηση στο διαδίκτυο.

Το πακέτο Romance in Paradise στο Sanctuary στο Camelback Mountain Resort & Spa προσφέρει 28% έκπτωση σε ένα πολυτελές Casita ή σουίτα, που περιλαμβάνει ένα δείπνο σε στοιχεία, ένα turndown τριαντάφυλλο και καλωσορίσματα από φράουλες που καλύπτονται από σοκολάτα και ένα μπουκάλι σαμπάνιας . Τα ζευγάρια μπορούν να πάρουν ένα κομμάτι επιλέγοντας Spa Suite καταλύματα για να αποκτήσουν τη δική τους ιδιωτική εξωτερική μπανιέρα για δύο. Για την απόλυτη προσθήκη, κλείστε μια συνεδρία μασάζ 101 στο Sanctuary Spa - μια δημιουργική, διαδραστική εμπειρία οικοδόμησης συνεργατών που διδάσκει ζευγάρια επαγγελματικές τεχνικές μασάζ που μπορούν να εξασκηθούν ο ένας στον άλλο πολύ καιρό μετά την επιστροφή τους στο σπίτι. Κάντε κράτηση στο διαδίκτυο ή τηλεφωνήστε στο 855-245-2051.

Το Royal Palms Resort and Spa στο Φοίνιξ προσφέρει πακέτα Romantication © όλο το χρόνο, τα οποία είναι προσαρμοσμένα, ρομαντικές εμπειρίες, αυτήν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Royal Palms παίρνει το ρομαντισμό σε ένα εντελώς νέο επίπεδο για ολόκληρο το μήνα Φεβρουάριο.

Το Ultimate Romance Package
$ 2.800 ανά διανυκτέρευση (διαμονή από 1 Φεβρουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου)
Κωδικός κράτησης: ULTROM, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Μόνο μία ανά νύχτα!

Απαιτείται προπώληση τριών ημερών. Καθημερινή στάθμευση και νυχτερινό θέρετρο επιπλέον. Απαιτείται πλήρης, μη επιστρεπτέα προπληρωμή. Ο T. Cook's στο θέρετρο προσφέρει επίσης ένα ειδικό δείπνο fixe στις 14 Φεβρουαρίου.

Τα πακέτα της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου στο Fairmont Scottsdale Princess μπορούν να αγοραστούν για το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, το Σαββατοκύριακο πριν από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

'Νυχτερινή έξοδος και πρωινή νύχτα' για το πακέτο του εραστή
Δύο κοκτέιλ Fireside για να απολαύσετε φωτιά σε οποιοδήποτε από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου και το αίθριο του μπαρ (δύο δωρεάν κοκτέιλ αξίας έως και $ 15 το καθένα)
Πρωινό για Δύο στο δωμάτιό σας ($ 100 πίστωση θέρετρο που πρέπει να εφαρμοστεί σε φαγητό και ποτό για φαγητό στο δωμάτιο, δωρεάν δεν περιλαμβάνεται)
Διανυκτερεύσεις στο Fairmont Guest Room
Ξεκινώντας από $ 369 ανά διανυκτέρευση.

Πακέτο νύχτας για κορίτσια "Galentine"
Μπουκάλι του αφρώδους οίνου "Bubbly" για να ξεκινήσει
'Sparty' Night Out με δωρεάν πρόσβαση στο Well & Being spa μετά τις 16:00 για να απολαύσετε τις ανέσεις του
Διανυκτερεύσεις στο Fairmont Guest Room
Ξεκινώντας από $ 299 ανά διανυκτέρευση.

Φόροι και καθημερινά τέλη θέρετρο $ 30 είναι επιπλέον σε όλες τις διανυκτερεύσεις.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.