Γρήγορος οδηγός για το Τόκιο Disney Resort

Το Tokyo Disney Resort είναι ένα από τα τέσσερα θέρετρα θεματικών πάρκων της Disney έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με το Disneyland του Παρισιού , το Disneyland του Χονγκ Κονγκ και το Disney Resort της Σαγκάης .

Το Tokyo Disney Resort είναι δημοφιλές. Τα δύο θεματικά πάρκα, το Τόκιο της Disneyland και το DisneySea του Τόκιο, αποτελούν μεταξύ των πέντε κορυφαίων θεματικών πάρκων παγκοσμίως. Και τα δύο πάρκα είναι ανοιχτά όλο το χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Συμπληρώνονται τα Σαββατοκύριακα, οπότε, αν μπορείτε, προσπαθήστε να επισκεφθείτε την εβδομάδα.

Επισκόπηση του Tokyo Disney Resort

Το Tokyo Disney Resort άνοιξε το 1983 ως ένα μοναδικό θεματικό πάρκο, το Τόκιο της Disneyland, στο προάστιο του Urayasu του Τόκιο. Είναι εύκολα προσβάσιμο από το Τόκιο μέσω της σιδηροδρομικής γραμμής Ιαπωνίας προς το σταθμό Maihama, το οποίο εξυπηρετείται από τα συχνά τοπικά και γρήγορα τρένα κατά μήκος των γραμμών JR Keiyo και JR Musashino. Ένα ταξίδι μιας διαδρομής διαρκεί λιγότερο από 25 λεπτά.

Ενώ σχεδιάστηκε από το φημισμένο Walt Disney Imagineers στο στυλ της αρχικής Disneyland στην Καλιφόρνια, το Tokyo Disney Resort είναι το μόνο πάρκο της Disney που δεν ανήκει στην Walt Disney Company. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 προστέθηκε ένα δεύτερο πάρκο. που ονομάζεται Tokyo DisneySea, καθώς και μια εμπορική και ψυχαγωγική περιοχή που ονομάζεται Ikspiari, η οποία είναι η ιαπωνική ισοδύναμη με Disney Springs και Downtown Disney στα πάρκα των ΗΠΑ.

Το Tokyo Disneyland περιλαμβάνει επτά θεματικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων κλασικών "εκτάσεων" από την αρχική Disneyland στην Καλιφόρνια: Fantasyland, Tomorrowland, Adventureland και Westernland (αντίγραφο του Frontierland).

Πολλοί από αυτούς τους τομείς είναι οικείοι σε αυτούς που αγαπούν την αρχική Disneyland. Για παράδειγμα, η έκδοση του Fantasyland του Τόκιο περιλαμβάνει την πτήση του Peter Pan, τις τρομακτικές περιπέτειες του Snow White και τον Dumbo τον ελέφαντα που φέρουν, βασισμένη σε κλασικές ταινίες και χαρακτήρες της Disney. Μια μονοκατοικία κινείται γύρω από το θέρετρο και οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το FastPasses για να παρακάμψουν την τακτική γραμμή σε πολλά αξιοθέατα

Το Tokyo DisneySea είναι ένα θεματικό πάρκο με ναυτικό θέμα. Όπως το Τόκιο της Disneyland, δεν ανήκει στο Walt Disney Parks, αλλά αδειοδοτεί τους χαρακτήρες και τα θέματα Disney. Διαθέτει επτά περιοχές, που ονομάζονται "λιμάνια κλήσης". Ο χώρος εισόδου, που ονομάζεται Μεσογειακό Λιμάνι, μοιάζει με μια ιταλική λιμενική πόλη με βενετσιάνικες γόνδολες. Ανοίγει έως έξι άλλα θεματικά λιμάνια: American Waterfront, Lost River Delta, Port Discovery, Γοργόνα Γοργόνα, Αραβική Ακτή και Mysterious Island.

Πού να μείνετε στο Tokyo Disney Resort

Χάρη στην εύκολη πρόσβαση από το Τόκιο, πολλές οικογένειες θα επισκεφθούν για τη μέρα και δεν αισθάνονται υποχρεωμένοι να παραμείνουν στο ξενοδοχείο στο Tokyo Disney Resort. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια οφέλη για να διαμείνετε σε ένα από τα τρία ξενοδοχεία στην τοποθεσία Tokyo Disney Resort. Οι επισκέπτες έχουν δικαίωμα σε ορισμένα προνόμια, όπως:

Ελέγξτε τιμές στο Tokyo Disneyland Hotel

Ελέγξτε τιμές στο Disney Ambassador Hotel

Ελέγξτε τιμές στο Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta

Πού να φάτε στο Τόκιο Disney Resort

Τα επιτόπια ξενοδοχεία και τα θεματικά πάρκα προσφέρουν μια σειρά από εστιατόρια και καταστήματα τροφίμων. Ορισμένα από αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν χαρακτήρα που ταιριάζει με αυτό που βρίσκετε στα αμερικανικά πάρκα Disney. Επιπλέον, θα βρείτε επιπλέον χώρους τραπεζαρίας στην τραπεζαρία και την εμπορική περιοχή του Ikspiari.

Περισσότερα Διακοπές στο Τόκιο με παιδιά

Το Τόκιο προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από ενδιαφέροντα αξιοθέατα για οικογένειες και θα μπορούσε εύκολα να κρατήσει μια οικογένεια ευτυχώς εμπλακεί για μια εβδομάδα ή περισσότερο.

Εκτός από το Tokyo Disney Resort, τα σημαντικότερα αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Εθνικό Μουσείο Επιστημών και Φύσης, το ζωολογικό κήπο Ueno και τον Πύργο του Τόκιο.

Εξερευνήστε τις επιλογές ξενοδοχείων στο Τόκιο

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher