Χονγκ Κονγκ Disneyland

Το Χονγκ Κονγκ Disneyland είναι το δεύτερο θεματικό πάρκο της πόλης και αισθάνεται κάπως σαν έργο σε εξέλιξη. Η έλλειψη βόλτες και τα αξιοθέατα, καθώς και η απόσταση μεταξύ τους καθιστούν το πάρκο μια σκληρή πώληση. Οι τιμές είναι επίσης ακριβές για αυτό που περιέχει το πάρκο. Δώστε στο Χονγκ Κονγκ Disneyland μια χαρά και δείτε το Ocean Park. Πλήρης ανασκόπηση και περιήγηση φωτογραφιών παρακάτω.

Περισσότερα για το Ocean Park vs Disneyland του Χονγκ Κονγκ

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Χονγκ Κονγκ Disneyland

Στα πρώτα δύο χρόνια της, η Χονγκ Κονγκ Disneyland ήρθε για ένα φράγμα κριτικής από τον τύπο και τους επισκέπτες. Το πάρκο σκόνταψε από μια καταστροφή PR στο άλλο. συμπεριλαμβανομένης της εξυπηρέτησης της περιβαλλοντικά κατατιθέμενης σούπας Fin Shark και της μετατροπής των κινεζικών επισκεπτών στην ηπειρωτική χώρα σε σκηνές που θυμίζουν το Τείχος του Βερολίνου. Ωστόσο, δεν είναι όλα κακά νέα.

Ποιο είναι το πρόβλημα?

Οι περισσότεροι τρόποι για το Χονγκ Κονγκ Disneyland γενικά βράζουν κάτω σε μια έλλειψη βόλτες και αξιοθέατα - και, σε δίκαιη, αυτό είναι αλήθεια. Το πάρκο συνεχώς διευρύνεται, ωστόσο, αυτό που είναι διαθέσιμο τώρα αισθάνεται πολύ σαν ένα έργο σε εξέλιξη. Για να το φανταστούμε, υπάρχουν σήμερα 28 είδη ψυχαγωγίας στο Χονγκ Κονγκ Disneyland, σε σύγκριση με 44 στο Παρίσι και 65 στην Καλιφόρνια.

Χονγκ Κονγκ Disneyland - Ποιος πρέπει να πάει;

Αν έχετε μικρά παιδιά 5-9, το πάρκο πιθανότατα έχει πολλά να τα κρατήσει, δεδομένου ότι οι περισσότερες από τις βόλτες και τα αξιοθέατα που απευθύνονται σε αυτή την ηλικιακή ομάδα. Εάν, ωστόσο, έχετε μεγαλύτερα παιδιά, πιθανότατα θα θέλατε να το χάσετε, καθώς εκτός από το Space Mountain, το πάρκο δεν έχει πολλά αξιοθέατα που να τους ενδιαφέρουν.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια στο Χονγκ Κονγκ Disneyland;

Το πάρκο δεν είναι φθηνό, με κανονική είσοδο για ενήλικες σε τιμή 350 δολάρια κατά τη στιγμή της γραφής. Τα πράγματα, ωστόσο, δεν είναι τόσο απλά, με ειδικές ημέρες, ώρες αιχμής και με διάφορους άλλους κανόνες και επιφυλάξεις. Ανακαλύψτε την τιμή του εισιτηρίου σας στις τιμές εισιτηρίων και συμβουλές του Χονγκ Κονγκ Disneyland .

Πού να μείνετε στο Χονγκ Κονγκ Disneyland;

Η Disneyland του Χονγκ Κονγκ διαθέτει δύο ξενοδοχεία, τα οποία έχουν λάβει θετικές κριτικές από τότε που ξεκίνησαν. Μπορείτε να διαβάσετε την αναθεώρησή μας για το φθηνότερο Hollywood Hotel.

Και τα δύο ξενοδοχεία συμπεριλαμβάνονται συχνά στα πακέτα Disneyland του Χονγκ Κονγκ - ορισμένα από τα οποία περιλαμβάνουν και πτήσεις.