Αξίζουν το πακέτο Disneyland του Χονγκ Κονγκ;

Όπως και άλλα θέρετρα της Disneyland σε όλο τον κόσμο, τα πακέτα του Χονγκ Κονγκ Disneyland προσφέρουν μια ποικιλία από προσφορές. Αυτά ποικίλλουν από πλήρη πακέτα που περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και εισιτήρια για ταξίδια ξενοδοχείων και εισιτηρίων και όλα αυτά ενδιάμεσα. Η ιδέα είναι ότι αυτό θα σας εξοικονομήσει χρήματα για μια παραμονή στο πάρκο.

Το Χονγκ Κονγκ Disneyland έχει πολύ λιγότερες προσφορές πακέτων από άλλα πάρκα σε όλο τον κόσμο. Αυτό συμβαίνει επειδή το πάρκο είναι μικρότερο από αυτό των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Ιαπωνίας.

Υπάρχουν λιγότερες βόλτες. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι που θέλουν να μένουν πραγματικά στο πάρκο για περισσότερο από μία ημέρα, αν και υπάρχουν δύο ξενοδοχεία στη Disneyland.

Αξίζει να χρησιμοποιήσετε ένα πακέτο Disneyland του Χονγκ Κονγκ;

Εξαρτάται. Για όσους δεν μπορούν να φτάσουν στα μεγαλύτερα πάρκα στις ΗΠΑ ή την Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ Disneyland αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη.

Είτε χρειάζεστε περισσότερο από μια μέρα στο πάρκο είναι μια άλλη ερώτηση. Για όλους τους οπαδούς του Mickey Mouse, όμως, μια μέρα είναι πιθανώς αρκετός χρόνος στο Χονγκ Κονγκ Disneyland - απλά δεν αρκεί να το κάνουμε. Τα ξενοδοχεία του πάρκου δεν είναι βολικά για να δείτε το υπόλοιπο Χονγκ Κονγκ και τα πακέτα αεροπορικών εισιτηρίων σίγουρα δεν είναι ο φθηνότερος τρόπος για να φτάσετε εδώ.

Πακέτα αεροπορικών εισιτηρίων για το Χονγκ Κονγκ Disneyland

Υπάρχουν πολύ λίγα πακέτα αεροπορικών εισιτηρίων για το Disneyland του Χονγκ Κονγκ. Από αυτά που υπάρχουν υπάρχουν από κοντινές περιφερειακές χώρες, όπως η Κίνα, η Ταϊλάνδη, η Κορέα, η Μαλαισία, η Σιγκαπούρη, η Ινδονησία και οι Φιλιππίνες.

Οι αεροπορικές πτήσεις προσφέρονται επί του παρόντος μέσω της εταιρείας Cathay Pacific, της ναυαρχίδας του Χονγκ Κονγκ και της θυγατρικής της Dragon Air . Τα πακέτα είναι για 3 ή 4 άτομα και μπορούν να είναι τόσο μικρά όσο μία διανυκτέρευση.

Προσφέρουν καλή αξία;

Οι τιμές εξαρτώνται από το σημείο προέλευσής σας. Ενώ δεν έχουμε πραγματοποιήσει κάποια σε βάθος έρευνα, ένα γρήγορο κλικ γύρω από τον ιστότοπο για να δείτε τις τιμές υποδηλώνει ότι όχι, δεν είναι.

Η καλύτερη τιμή που βρήκαμε από τη Σιγκαπούρη για μια οικογένεια τριών που έφυγε μέσα σε 14 ημέρες και έμεινε για μια μόνο νύχτα ήταν ένα απολύτως απίστευτο $ 1.400 - αυτό είναι δολάρια ΗΠΑ. Θα μπορούσατε πιθανώς να οικοδομήσετε το δρομολόγιο μόνοι σας για το ήμισυ αυτής της τιμής.

Χονγκ Κονγκ πακέτα ξενοδοχείων Disneyland

Για όσους μπορούν να βρουν μια πτήση προς την ίδια την πόλη, το Χονγκ Κονγκ Disneyland έχει επίσης μια σειρά ξενοδοχείων και εισιτηρίων.

Υπάρχει μια ποικιλία από πακέτα ξενοδοχείων Χονγκ Κονγκ Disneyland που προσφέρονται και στα δύο ξενοδοχεία του Χονγκ Κονγκ Disneyland . Αυτά συνήθως, αν και όχι πάντα, έρχονται με εισιτήρια για πρόσβαση στο πάρκο για τη διάρκεια της διαμονής σας.

Είναι καλή αξία;

Είναι ασφαλώς καλύτερη αξία από τα παραπάνω πακέτα αεροπορικών εισιτηρίων, αλλά ισχύουν οι ίδιες συμβουλές. Δεν υπάρχει γενικά πολύ λίγα πράγματα στο Χονγκ Κονγκ Disneyland για να ενθαρρύνετε μια επίσκεψη δύο ημερών.

Το ξενοδοχείο Hollywood Hotel και το Χονγκ Κονγκ Disneyland Hotel είναι εξαιρετικό και το ξενοδοχείο έχει πολλά να προσφέρει για τα παιδιά. Τιμοκατάλογοι τα πακέτα μεγαλύτερης διαμονής είναι μερικές φορές φθηνότερα από την κράτηση του ξενοδοχείου και των εισιτηρίων ξεχωριστά.

Εναλλακτικές λύσεις σε ένα πακέτο

Θα είναι συνήθως φθηνότερο εάν βάζετε όλα τα στοιχεία των διακοπών σας μαζί ξεχωριστά. Οι πτήσεις πρέπει ασφαλώς να αγοραστούν χωριστά.

Υπάρχουν πολλές ελκυστικές προσφορές για πτήσεις προς το Χονγκ Κονγκ και ο Cathay Pacific, ο πάροχος των πακέτων πτήσεων, είναι συνήθως μια πιο ακριβή επιλογή.

Εάν έχετε την καρδιά σας σε μια διαμονή στο Χονγκ Κονγκ Disneyland το ξενοδοχείο προσφέρει πακέτο μπορεί να είναι καλή τιμή. Εναλλακτικά, μείνετε στην πόλη, είναι μόνο ένα ταξίδι 30 λεπτών στο μετρό για να φτάσετε στο πάρκο, και μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε Ocean Park .