Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα για την ενοικίαση αυτοκινήτου σας στο Χονγκ Κονγκ

Θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο στο Χονγκ Κονγκ για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε στην πόλη; Έχουμε τις εταιρείες και τις τιμές που αναφέρονται παρακάτω. Αλλά πρώτα, έχουμε κάποιες συμβουλές.

Χρειάζεται να νοικιάσετε αυτοκίνητο στο Χονγκ Κονγκ;

Η αλήθεια είναι ότι λίγοι άνθρωποι χρειάζονται να νοικιάσουν ένα αυτοκίνητο στο Χονγκ Κονγκ. Πρόκειται για μια πολύ, πολύ συμπαγή πόλη με ένα σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών πρώτης τάξεως που καλύπτει κάθε ίντσα του νησιού του Χονγκ Κονγκ και του Kowloon. Το μετρό MTR της πόλης είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Ξεχάστε το μετρό της Νέας Υόρκης ή το μετρό του Λονδίνου, το MTR είναι νέο, καθαρό, κλιματιζόμενο και ασφαλές. Είναι επίσης πιο γρήγορος ο δρόμος από ό, τι σε ένα αυτοκίνητο. Πάνω από το 80% των ταξιδιών στο Χονγκ Κονγκ πραγματοποιούνται μέσω δημόσιων συγκοινωνιών. ακόμη και οι κάτοικοι που κατέχουν ένα αυτοκίνητο προτιμούν να χρησιμοποιούν το MTR για ταξίδια - και για πολύ καλό λόγο.

Χονγκ Κονγκ Όροι Οδήγησης

Δεν υπάρχει πολύς χώρος στο Χονγκ Κονγκ και οι συνθήκες οδήγησης είναι δύσκολες. Ενώ οι δρόμοι είναι καλά συντηρημένοι, τείνουν να είναι μικροί, και με τόσο μικρή κυκλοφορία οδικού χώρου στην πόλη τείνει να είναι προφυλακτήρας στον προφυλακτήρα. Το Χονγκ Κονγκ έχει ένα από τα υψηλότερα αυτοκίνητα στις πυκνότητες του οδικού χώρου στον κόσμο, ιδιαίτερα γύρω από το βόρειο νησί του Χονγκ Κονγκ και το Kowloon . Ο χώρος στάθμευσης είναι επίσης πολύ ακριβός. Πολύ λίγα ξενοδοχεία θα προσφέρουν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, και σε λίγους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης, τα μέρη που είναι διαθέσιμες τιμές είναι μάτι-πότισμα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η οδήγηση στο Χονγκ Κονγκ είναι βρετανικό στιλ. κίνηση με το αριστερό χειριστήριο και χειροκίνητα γρανάζια.

Ποιος πρέπει να νοικιάσει αυτοκίνητο στο Χονγκ Κονγκ;

Ρεαλιστικά, υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που θα πρέπει να νοικιάσουν ένα αυτοκίνητο στο Χονγκ Κονγκ. Φυσικά, υπάρχουν και εξαιρέσεις. Στην απίθανη περίπτωση που διαμένετε στα Νέα Εδάφη και μακριά από τις γραμμές MTR, μπορείτε να εξετάσετε μια ενοικίαση αυτοκινήτου στο Χονγκ Κονγκ. Οι δρόμοι στα Νέα Εδάφη είναι πιο ευρύχωροι και υπάρχει μια χούφτα εντυπωσιακών δίσκων.

Εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Χονγκ Κονγκ

Εντάξει, έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο στο Χονγκ Κονγκ. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. λόγω της έλλειψης ζήτησης για επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων είναι λιγότερες από ό, τι σε άλλους μεγάλους προορισμούς της πόλης. Οι τιμές τείνουν επίσης να είναι πιο απότομες.

Σε γενικές γραμμές, οι μικρότερες τοπικές επιχειρήσεις τείνουν να προσφέρουν τα φθηνότερα επιτόκια. Η HAWK και η Jubilee International Tour Company προσφέρουν ημερήσιες τιμές στα φθηνότερα αυτοκίνητα που ξεκινούν από περίπου 600 δολάρια. Τούτου λεχθέντος, οι διεθνείς εταιρείες όπως η AVIS και η Hertz κάνουν τακτικά διαφημιστικές προσφορές και αξίζουν πάντα να ερευνούν επίσης. Το πρώτο σας λιμάνι θα είναι πιθανώς ένας συνυπολογιστής όπως ο Kayak, ο οποίος θα συγκρίνει προσφορές από διάφορες εταιρείες. Οι περισσότερες εταιρείες θα προσφέρουν επίσης υπηρεσίες με οδηγό με οδηγό και μακροπρόθεσμες επιλογές ενοικίασης. Όπως και οπουδήποτε, η ηλικία και η εμπειρία οδήγησης θα είναι παράγοντες του ρυθμού.

Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες προορισμού που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν να βγείτε από τη μίσθωση σας. Μήπως παράγοντας στο κόστος της πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης. Ο πλήθος των αυτοκινήτων στο δρόμο στο Χονγκ Κονγκ προκαλεί προσκρούσεις, γρατσουνιές και χτυπήματα αναπόφευκτα όσο περισσότερο οδηγείτε εδώ. Ομοίως, και ειδικά με τις τοπικές εταιρείες, ελέγξτε το αυτοκίνητο πριν το υπογράψετε.

Δεν θέλετε να καταλήξετε να πληρώνετε για την κακή περιπέτεια κάποιου άλλου.

Λαμβάνοντας το αυτοκίνητό σας προς ενοικίαση στην Κίνα

Από όσο γνωρίζουμε, προς το παρόν δεν υπάρχουν εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Χονγκ Κονγκ που σας επιτρέπουν να πάρετε αυτοκίνητο πέρα ​​από τα σύνορα προς την Κίνα. Οι διεθνείς εταιρείες, αντίθετα, θα προσφέρουν υπηρεσία με οδηγό με οδηγό είτε μεταξύ του σημείου άφιξης και του προορισμού σας είτε μεταξύ των γραφείων μίσθωσης που εδρεύουν στο Χονγκ Κονγκ και στην Κίνα. Φυσικά, αυτό έρχεται σε τιμή.